7/2/11

Γέρνει το υποβρύχιο; Ε κεράστε...νερατζάκι!

http://nationalpride.files.wordpress.com/2009/09/image246.jpg?w=444&h=407.

Γέρνουν τα γερμανικά υποβρύχια;

Μπορεί, γιατί να μην γέρνουν; Γερμανική τεχνολογία μεν, αλλά με αποδέκτη τον ευρωπαϊκό πολιτικό ουραγό Ελλάδα, πρέπει να λέμε ευχαριστώ και μόνο αν επιπλέουν.

Σκάνδαλο και στα υποβρύχια αγαπητοί αναγνώστες, σκάνδαλα επί σκανδάλων, σκάνδαλα παντού και τα μυαλά στα σκάνδαλα, όπως θα το τραγουδούσε ο Τζιμάκος. Φυσικά η λέξη "σκάνδαλο" έχει διαγραφεί από το ελληνικό λεξιλόγιο, όπως μας έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές οι Εξεταστικές (του κώλου) και οι παραγραφές (των κώλων), αλλά έτσι, σε συζήτηση να είμαστε.

Αφού η ελληνική πολιτική χέστηκε για κάτι τέτοια (και πως να μη χέζεται, αφού είναι διαπλεκόμενη όλη, Όλη, ΟΛΗ η νουδοπασόκα. Διεφθαρμένοι μέχρι μεδούλι μεν, αλλά όχι και  μαλάκες να κυνηγάνε τον εαυτό τους) και η δικαιοσύνη στον τόπο της πραγματικής μαφίας θεότυφλη και στα τρία μάτια (έχει και ένα τρίτο στην πλάτη. Ακόμα και δέκα χιλιάδες μάτια να είχε η δικαιοσύνη της εποχής της δικομματικής παρακμής, πάλι θεότυφλη θάτανε), και τα ΜΜΕ τόσο ελεγχόμενα, εξαρτημένα ή ξεπουλημένα που η ερευνητική δημοσιογραφία τους έλειπε μονάχα, αναγκάστηκε η γερμανική δικαιοσύνη, που κρατάει τουλάχιστον τα προσχήματα, να βγάλει τα γερμανικά "φίδια", που λάδωσαν μισέλληνες, ανθέλληνες, κωλοέλληνες πολιτικούς, από τις τρύπες τους!

Πέσανε κάτι καλά γερμανάκια, εισαγγελάκια,  πάνω στην ύποπτη υποβρύχια υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων και άρχισαν να σκαλίζουν τα σκατά. Σε κάθε υπόθεση που είναι συμβαλλόμενο το ελληνικό δημόσιο τα σκατά είναι βλέπετε περισσότερα και από αυτήν την ίδια την υπόθεση.

Και τι μας τιτιβίζουν τα γερμανοπούλια από την Εισαγγελία Μονάχου; Ότι κάνανε κάτι ψιλά ευρώπουλα φτερά, ούτε 56 εκατομμύρια δεν ήντουνε, τρίχες, πετάξανε από τις υποβρυχιακές λαμογιοκατασκευαστικές προς άγνωστη-γνωστή-πασίγνωστη κατεύθυνση, κατά το GPS νοτιονατολικά εκεί που σταματάει η Ευρώπη και αρχίζει το ευρωπαϊκό Αφγανιστάν!

Ξύνουν τα γερμανικά εισαγγελικά τζίνια το κούτελό τους και αρχίζουν την ύποφτη σκέψη. Τρία ενδεχόμενα υπάρχουν για τα 55 εκατομμυριάκια: Νούμερ άϊντς, πάνε για μίζες στο Γκρήχενλαντ, νούμερ τσβάϊ, πάνε για μίζες στο Γκρήχενλαντ, νούμερ ντράϊ, πάνε για μίζες στο Γκρήχενλαντ! Περίφημα!

Τελικά όλες οι μίζες οδηγούν στην Ελλάδα, που λέγανε και οι Ρωμαίοι, αλλά όταν φτάσουν εκεί, πέφτουν σε μια μεγάλη σκοτεινή τρύπα και εξαφανίζονται! Αφού δεν μπορεί να τις βρει ολόκληρη Εξεταστική Επιτροπή ρε σεις! Τέτοιο βάθος...

Εκατοντάδες εκατομμύρια έχουν βρει πανεύκολα τον δρόμο που οδηγεί στις πασοκικές και νεοδημοκρατικές τσεπάρες, έχουν φάει και τρώνε με σαρανταπέντε μασέλες! Και όλο αυτό το απίστευτο φαγοπότι ελεύθερα και με την άδεια της αστυνομίας! Και δεν έφαγε ποτέ κανένας τίποτα, απίστευτα αθώες και παρθένες οι πουτάνες στην χώρα μας!

Και αν τελικά έφαγαν κάποιοι κάτι, τότε "τα φάγαμε μαζί"....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου