7/2/11

Ένα μαγικό στιγμιότυπο από τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό

.

Μια από τις σχεδόν καθημερινές...ηθικές ανατάσεις που σε βαράνε κατακούτελα, όταν ρισκάρεις να δεις ειδήσεις στην κατοχική Ελλάδα!

Δεν έχει σημασία τι λένε οι άνθρωποι, σημασία έχει το απίστευτο βάθος του πάτου που έχει πιάσει η κατακρεουργημένη χώρα μας!

 Αν θες, αλλάζεις το όνομα του καναλιού, από Mega σε Σκάϊ, ή  Άλτερ, ή Ant1, ή σε ένα από τα άλλα "μεγάλα", που κοσμούν την Ελλάδα και την ανθρωπότητα με την παρουσία τους.

Αν θες, αλλάζεις την...επιστήμονα Τρέμη με μια οποιαδήποτε άλλη...επιτομή της δημοσιογραφίας, με μια από αυτές που γυροφέρνουν κάθε μέρα αμείλικτα στις οθόνες μας.

Αν θες, αλλάζεις τον "Θεό" Πρετεντέρη με έναν από τους πληθωριστικά άφθονους άλλους Θεούς του παράδεισου των ελληνικών ΜΜΕ.

Αν θες, αλλάζεις τον Τζαβάρα με έναν οποιοδήποτε άλλο γλυκό καρπό της νεοδημοκρατικής ή της πασοκικής βιομηχανίας παραγωγής πολιτικών αστέρων.

Αν θες, αλλάζεις και το θέμα της "συζήτησης" με κάποιο της επιλογής σου.


Ότι και αν κάνεις, θα βρεθείς πάντα αντιμέτωπος με την μπόχα παρακμής και την δυσωδία ενός ατιμασμένου, σκοτωμένου πολιτισμού σε κατάσταση σήψης.

Οι δράστες δεν κυκλοφορούν μόνο ελεύθεροι, αλλά εξακολουθούν και μάλιστα νόμιμα, να λεηλατούν το χωράφι του πατέρα τους, που ακούει στο όνομα Ελλάδα!

Οι παρασιτικοί βρωμεροί μηχανισμοί πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και ηθικής εξαθλίωσης, πασόκ και νέα δημοκρατία, έκαναν απόλυτα καλά την δουλειά τους: Δεν άφησαν τίποτα όρθιο!

Μόνη εξαίρεση, το μόνο που στέκεται ακόμα όρθιο μέσα στα χαλάσματα, είναι ΑΥΤΟΙ οι ίδιοι!

Ακόμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου