6/3/11

Έτσι θα λαμβάνει ο εργοδότης επίδομα ανεργίας!

Στους εργοδότες το επίδομα ανεργίας!

Πάλι σε δράση τα θολά μυαλά των νεοφιλελεύθερων κοντραπλακεδοστόκων της πασοκέ ντε λα ξεπούλ μασίφ ε ξεφτυλιζέ τουτ λα γκρές!

Το κάρφωσαν δεξιά, το κάρφωσαν πάλι δεξιά (αυτά είναι τα μήκη κύματος του πασόκ, δεν έχει άλλα) τελικά τους κάθησε η φόλα και την πετάξανε (αντι να την χλαπακιάσουνε οι ίδιοι, να τελειώνουμε) προς τέρψην και ευχαρίστηση κάθε μεγαλοβιομήχανου!

Μπα, δεν κόβουμε το επίδομα ανεργίας (μα τι λέτε, γίνονται αυτά;), απλά το δίνουμε...στους εργοδότες!

Όχι, δεν γράφει ο βράχος ότι κατέβηκε στον κήπο του, είναι μια από τις γαμάτες νέες ιδέες που αντέγραψε η καφροσοσιαληστρική πασόκα στην καραδεξιά Ευρώπη και μας τήνε φέρνει να γίνουμε επιτέλους αθρώποι!

Αυτά τα ωραία μας ανακοίνωσε η πατσαβούρα της τρόϊκας, μην λέμε τώρα ονόματα και θιχτεί το λαμόγιο ο Αρσένης που τα χώνουμε στην (πα) Λούκα του, μαζί με τον λεχρίτη υφυπουργό Εργασίας, ποντικομούρη Κεγκέρογλου από τα Χανιά.

Δεν θα το δώσουνε το επίδομα ανεργίας στην εργοδοσία όμως τζάμπα, θα το ανταλλάξουνε με κάτι χαντρούλες και καθρεφτάκια, χέρι με χέρι! Σας δίνουμε κύριοι εργοδότες το επίδομα ανεργίας να πληρώσετε τις εργοδοτικές εισφορές που είναι και βαριές, μη πάθετε τίποτα, εργοδότες άνθρωποι, και απασχολείτε με την σειρά σας τον άνεργο κάτι μήνοι και τον παρατάτε μετά και πάτε για φρέσκοι.

Και γαμώ την έμπνευση! Δουλεύεις στον Κόκκαλη και το κράτος σου πληρώνει τα ένσημα! Πάμε φουλ για σοσιαλισμό! Αλλά άμα το δούμε λίγο διαφορετικά, θα δούμε ότι έχουμε ήδη σοσιαλισμό και βαδίζουμε ολοταχώς προς τον Κομμουνισμό! Θα πείτε, ναι καλά, αυτό το γνωρίζουμε, πες όμως στο κοινό που σε διαβάζει, ότι φτάνουμε εκεί δια του πλαγίου τριακοστού τρίτου δρόμου προς τον κομμουνισμό που επικαλείται ο ανδρεοπαπανδρεϊστής-γιωργοπαπανδρεϊστής Σκανδαλίδης. Ντάξει, το λέω.

Φουλ για κομμουνισμό λοιπόν το πασόκ, έφτασε πλέον η στιγμή να αποδώσουν καρπό οι μεταγραφές των Πάγκαλου, Λοβέρδου, Δαμανάκη, Ανδρουλακοσκουλίκη κ.α από τον χώρο της Επαναστατικής Αριστεράς. Να σας εξηγήσω αν δεν καταλάβατε, πράγμα που αποκλείεται, γιατί μόνο ξύπνιοι άνθρωποι διαβάζουν βραχόκηπο. Λιγοστοί δηλαδή, σπανίζει το είδος στην χώρα μας, έτσι δικαιολογείται και η μεγάλη πτώση των κλικ στην σελίδα που μας αναγκάζει να βάλουμε σε λίγο λουκέτο. Α, να σας εξηγήσω γιατί κομμουνισμός.

Όταν τους δίνει το κράτος το επίδομα ανεργίας να πληρώσουνε τις εισφορές τους, το επόμενα που θα τους δώσει είναι τα επιδόματα τυφλών, ανθρώπων με Σύνδρομο Ντάουν, ανθυγειινών και βαρέων και όλα όσα έχουν μείνει ακόμα για να σου πληρώσουν τον μισθό σου! Ε, όταν δουλεύεις και η εργοδοσία δεν δίνει μια από την τσέπη της και το κράτος τα πληρώνει όλα τι είναι; Ή καθεστώς σκλαβιάς (αποκλείεται, δεν θα το επιτρέψει ο Λοβέρδος) ή κομμουνισμός! Δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται πλέον ιδιωτική εργοδοσία, σωθήκαμε!

Αλλά άν το δούμε από άλλη οπτική γωνία αρχίζει να χάνει ρε γαμώτο! Γιατί τα χρήματα που χώνει η ρεντικολέντζα της κυβέρνησης στο λαμόγιο τον εργοδότη είναι δικά μας λεφτά! Σκεφτήτε, να το αφήσουμε να το ξεχέσουν εντελώς οι κοπριτοαλλαγολόγοι της πασόκας και να μας πάει σηκωτούς ο σοσιαλισμός:

Πας μετά από καναδυό μήνες και βαράς την πόρτα του Λάτση! Γειά σας, άκουσα ότι στήνετε μια καλή με σκουπιδάκι αφράτο εδώ στην Λαυρεωτική, να φλομώσετε στον ρύπο την Κερατέα, να πάει η πόλη μπροστά. Αληθεύει; - Oυυυ, πολύ! Θα σου έλεγα μπέκα μέσα ελπιδοφόρε σκουπιδολάγνε νεαρέ για τα περαιτέρω, αλλά δεν σου λέω, αυτά τα λέμε σε "κάποιους" όταν πρόκειται για μίζα και ας μην είναι και τόσο νεαροί. Λέγε εδώ τι θες; Και απαντάς εσύ, πόσα θες να σου σκάσω ρε μπάρμπα, να με βάλεις να σου δουλεύω οχτάωρο πέντε μέρες την βδομάδα;

Σας παρακαλώ κρατήστε το μακριά από Παναγόπουλο και σία, μπορεί να στήσει και καμμιά Μισάωρη Πανπλατειοκολλιατσική από την καΐλα του για μάχη!

Ακούει ο νεοφιλελεύθερος κάφρος την λέξη ΕΠΙΔΟΜΑ και βγάζει σπυράκια! Είναι από τους βασικούς Νόμους αυτής της ξεφτυλισμένης αντικοινωνικής καφρίλας:

ΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΔΩΣΕΙΣ!

Μην ανακατεύεσαι κύριε κράτος στα περί αγοράς! Κάτσε και βλέπε και άσε την αγορά ελεύθερη να τα ρεγουλάρει όλα μονάχη της! Μη βοηθάς, μην επιδοτείς, μην λυπάσαι, μην κάνεις δικές σου επιχειρήσεις, μην ανακατεύεσαι!

Και αν παρόλα αυτά έχει μείνει κανένα επίδομα, δώσε το σε μας!

Για γέλια;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου