6/3/11

Κυβέρνηση: Της πουτάνας το κάγκελο!


Αφού απέτυχε και η κίνηση του αρχιτζαμπατζή, παλιού θαυμαστή της χούντας, λαμόγιο Μεταφορών, Ρέππα, να συμμαζέψει τα πράγματα στέλνωντας την μισή Ελλάδα στην φυλακή για μια χούφτα διόδια και εισιτήρια, βρίσκεται η λεχρίτικη κυβέρνηση των ηθικών τζαμπατζήδων της πολιτικής στην μέση και της την έχει πέσει όλη οι κοινωνία να της κάνει Φατούρο!

Χαμός! Απεργίες, πορείες, τριήμερες παναττικές του Παναγολαμόγιου (αυτό και αν είναι ασήκωτο), Υπατία, δεν πληρώνω, άσχημα μαντάτα από την Μέρκελ, Κερατέα, επισκέψεις πολιτών κατ΄οίκον, τσι Πόπης με κραξίματα σε Βερολίνα, Παρίσια, βαράει και η φιλενάδα η τρόϊκα, μακελειό στον Ρέντη, οι οικονομία στον πάτο, τρίζουν τα θεμέλια και η ελιά της Διαμαντοπούλου, άρχισαν και οι υπουργοί της ξεφτύλας το αλληλοφτύσιμο, μέχρι και επισκευή του μνημονίου ζητάει τώρα η Κατσέλη που είναι η ίδια για επισκευή και πέταμα!

Της κυβέρνησης το κάγκελο!

Τώρα άρχισε και η υπουργική δυσωδία την χορωδία! Μπένυ κατά Παττακού, Παττακός κατά Ευνούχου, τζαμπατζής Ρέππας κατά Μπιρμπίλως, Μπιρμπίλω κατά Παμπούκη, Πάγκαλος κατά όλων και όλοι κατά Πάγκαλου, χαμός! Μόνο ο κοινός φόβος του  παλουκώματος κρατάει τους επιστήμονες της ξεπούλας ακόμα κάτω από την σημαία του εργολαβικοκατασκευαστικού σοσιαλισμού!

Κάθονται οι ντόπιοι και ξένοι σύμβουλοι και κοπανάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο μήπως και κατεβάσουν καμμιά σωτήρια ιδέα για το κόμμα της σωτηρίας του Μπόμπολα και του Λάτση, αλλά μάταιος κόπος! Ο κόσμος φτύνει, ο κόσμος κράζει, είναι μεν ευτυχισμένος ο κόσμος αλλά υποκινείται από, ξέρετε ποιούς, πάντως υποκινείται αγρίως και από μόνος του, και πολύ βρωμάει παλούκωμα η υπόθεση, άσε!

Τι κάνουμε; Δημοψήφισμα; Εκλογές; Ανασχηματισμό; Στρατιωτικό νόμο; Συνασπισμό με την ΝΔ, που την τρώει ο κώλος της για εξουσία και τελικά θα φάει και αυτή παλούκι;

Το δημοψήφισμα δεν έχει πλέον νόημα, πάει η παρθενιά, δεν ξαναφτιάχνεται. Οι εκλογές πάντα παίζουν, αλλά πρέπει να γίνουν την στιγμή που θα εφεύρει ο σοσιαλισμός ακόμα ένα καραμπινάτο ψέμα τύπου "λεφτά υπάρχουν", χωρίς μεγάλο ψέμα εκλογές γιοκ.

Μόνο ο ανασχηματισμός υπόσχεται κάτι καλό. Με την υπουργοποίηση του πχ Γιώργου Νταλάρα μπορεί να βρεθεί λύση στο καυτό πρόβλημα της απεργίας πείνας στο Υπατία! Ο λαϊκός τροβαδούρος είναι ικανός να κάνει κοντσέρτο αλληλεγγύης υπέρ του έργου της κυβέρνησης και να συμμετέχουν ως θεατές και οι απεργοί πείνας...

Πάντως μέσα στο γενικό αλαλούμ χτύπησε ο Γιωργάκης επιτέλους μια σωστή: Η δική μας η φυγή είναι προς τα μπρος, είπε!

 Εμ, αν σε έχουν πάρει οι άλλοι από πίσω κατόπι, που αλλού να πας πρόεδρε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου