10/3/11

Λιβύη: Θα βομβαρδίσουμε κι΄εμείς;

http://www.atticafreepress.gr/wp-content/uploads/2011/02/papandreou_450x.jpg


Αγκαλίτσες και φιλάκια, αγαπούλες και κοπλιμέντα, κάποτε συνέδεε ο στόκος! Σήμερα μπέρδεψε το πράμα, έπεσε βλέπεις ο κόσμος να τον φάει τον ένανε (αλλά κατά διαβολική ατυχία όχι τον δικόνε μας) και ξύνισε πριν την ώρα του ο τραχανάς.

Τι έμεινε από τον υπερήφανο έρωτα του ψεύτη πρωθυπουργού με τον δικτατορίσκο της γκαμήλας, δεν γνωρίζουμε ακριβώς. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η υπόθεση βρωμάει!

Ενώ η ΕΕ ξεπερνούσε την κρίση αμνησίας σχετικά με την λέξη Δημοκρατία και με κάτι άλλα ενοχλητικά, όπως τα ανθρώπινα....πως τα είπαμε....τέλος πάντων, α δικαιώματα, και ξεκινούσε μια κάποια μορφή διαμαρτυρίας του κώλου και το ΝΑΤΟ σκοτωνόταν να βγάλει από τα συρτάρια κάτι σκονισμένα σχέδια αρπάχτρας και βούτας, πετρέλαιο παίζει, μη το ξεχνάμε, αρχίζουν κάτι ύποπτα σούρτα φέρτα μεταξύ Τρίπολης και Αθήνας, να πρασινίζει όλη η Μεσόγειος, τόσος σοσιαλισμός!

Να κάτι τηλεφωνάκια, γκειά σου Γκιώργκο, πως πάει το βούτα και το ξεπούλα, αχ καλά Μουάμαρ μου, δόξα σοι η Κ.Ο του κόμματος που τα χάφτει όλα, εσύ; -Ε, να, κοπανάμε από πάνω βόμπες, ρίχνει γκεφάλι λαό, ντόκσα το όπλος που πουλάεις ευρώπη, μια καρά. Εσύ γκαλά; Άντα γκαλά; Παιντί γκαλά; Γκουρούνις αντιπρόεντρο γκαλά;

Να μη τα ξεράσουμε και όλα όμως, εθνική ασφάλεια. Λοιπόν, sms και τηλεφωνήματα από την μια μεριά, χαμός στην Σούδα από την άλλη, τι γίνεται εδώ; Φλομώσανε την Κρήτη πεζοναύτη, τα αεροπλανοφόρα το ένα πάνω στ΄άλλο και νάτο ένα πετούμενο του Γκαντάφι στο Ατήνα!

Τι γίνεται; Ε όλα αυτά που αναφέραμε είναι...μυστική διπλωματία! Γύρω γύρω όλοι, στη μέση ο παπατζής! Οι μεγάλοι μάγειρες έχουν φτιάξει το μενού και έχουν αναθέσει στον μικρό να βάλει στο τραπέζι...πλαστικό!

Βρωμάει η υπόθεση νατοϊκή βαρβατίλα και αυτή την φορά μέσα από το σπίτι μας! Ο ξεπούλας είναι για τα πάντα ικανός, ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου