10/3/11

Φρουτάκια καθ΄οδόν!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiBuirr6npPZsvaXXsCdtqj3_UvV8MTiDHl-jlNY28Deo6l6hu6TYjxEW_iQfjNw6XCUlYUcG6W3_0EbaCgPBZLra2RUGhSloSfjHl6EPLYYKFqCPyoUW1hCLUkcrYjvHBhWi988qdeWo/s1600/frutakia.jpg

Ένα ακόμα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, προς τα εκεί που την περιμένει ο λαός για παλούκωμα, κάνει σε λίγες μέρες η κυβέρνηση των επίορκων λίγδηδων με την επαναφορά των κουλοχέρηδων στην χώρα.

Τα πουλημένα παλιοτόμαρα καταφεύγουν σε ότι πιο άθλιο και επαίσχυντο τους προσφέρει η νοσηρή τους σοσιαληστρική φαντασία προκειμένου να ικανοποιήσουν τα βίτσια των αφεντικών και των δανειστών. Εδώ ποντάρουν στην εκμετάλλευση της "αρρώστειας" του τζόγου, στην εξάρτηση και στην εξαθλίωση που συνεπάγεται για τον παίκτη το,  μόνο για τις λέρες που το διαχειρίζονται τυχερό, αλλά πάντα "άτυχο" για τον φουκαρά τον παίκτη ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Του τάχεις πάρει του πολίτη με αύξηση του ΦΠΑ, με αύξηση των φόρων, με τσεκούρεμα επιδομάτων, με πετσοκόψιμο μισθών και συντάξεων, με αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, με αύξηση της τιμής της βενζίνης, με αύξηση στα τσιγάρα, με πρόστιμα-νταβατζηλίκια, με κάτι ημιυπαίθριους, με κάτι πογκρομάκια σε ασφαλιστικοεργατικό, με ένα όργιο βούτας, αρπάχτρας και ξεπούλας χωρίς τέλος!

Τον έχεις καθήσει κάτω, τον έχεις γονατίσει, του έχεις πιεί το αίμα, του έχεις βουτήξει το παρόν και το μέλλον του και αντί να τον λυπηθείς (για το θεαθήναι) για την κατάντια του, τον βάζεις κάτω να του αρπάξεις το τελευταίο του τάλληρο παίζοντας μαζί του τον παπά!
Ήμαρτον ρε ξεφτύλα!

Ούτε στον χειρότερο εχθρό μας δεν κάνουμε έτσι ρε σωματέμποροι! Μιλάμε για απίστευτο καφριλίκι και χουλιγκανισμό να τον έχεις ρίξει νοκ άουτ τον κοσμάκη που σε έστειλε να τον εκπροσωπήσεις στην Βουλή, μα τι κόπανος ο κοσμάκης, και να συνεχίζεις να τον κλωτσάς και μάλιστα στο κεφάλι!

700 εκατομμύρια θέλει να ξαφρίσει αυτόν τον χρόνο και κάτι δις στα επόμενα χρόνια  ο αλήτης, η σοπράνα της τρόϊκας, ο άτιμος ευνουχισμένος άντρας, υπουργός οικονομικών, από μια κοινωνία που σε λίγο δεν θα έχει να φάει! Μιλάμε για ανθρώπους με καθήκια στην καρδιά και βόθρο στο μυαλό! Σκουλήκια του κερατά!

Ενημέρωσε ο χτικιάρης σήμερα το κακό συναπάντημα του υπουργικού συμβουλίου για την κομπίνα που βάζει μπροστά για το γδάρσιμο του πτώματος του έλληνα: Θα δώσει 4-10 άδειες μετά από ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για 30.000 (!!!!) κωλομηχανήματα!

Μα από πότε κατασκευάζει η Siemens φρουτάκια ρε παιδιά;

Φυσικά δεν σταματάνε στους κουλοχέρηδες τα αποβράσματα, η μούργα της κοινωνίας. Θα πέσει και διεθνής πλειοδοτικός διαγωνισμός για τον online τζόγο, να μη τους ξεφύγουν οι διαδυκτυωμένοι πολίτες και ρέψει στο κλάμα ο Λοβέρδος που δεν κλαίει πλέον από συνήθεια, αλλά από απλή ξεφτύλα.

30.000 κουλοχέρηδες, ένας για κάθε 370 κατοίκους! Βγάλε τους γέροντες, βγάλε τους άρρωστους, βγάλε τα παιδιά, να δεις το ακριβές μέγεθος του βομβαρδισμού αλητείας από τα παλιοψοφήμια!

Γιατί τόσο μένος, θα αναρωτηθούνε σίγουρα ορισμένοι. Και πολύ "γαλλικό", ίσως πούνε άλλοι. Συγνώμη για την ένταση, αλλά αν γνωρίζεις ορισμένα πράγματα δεν γίνεται διαφορετικά. Τι; Αυτό που γνωρίζουν οι κουφάλες του Οικονομικών και πιστεύω αρκετοί από εσάς: Σε εποχές παχυών αγελάδων παίζουν οι καλοπερασάκηδες, σε εποχές οικονομικής ύφεσης και βαθιάς κρίσης, παίζουν οι απελπισμένοι!

Η απελπισία, η ανέχεια είναι πραγματική θερμοκοιτίδα του τζόγου! Δεν φτάνει για το νοίκι, να το ρισκάρουμε, μήπως και, ρε γαμώτο! Το φαινόμενο είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο, δεν είμαστε τυχαία όλοι ίδιοι σ΄αυτόν τον πλανήτη. Όσο μεγαλώνει η φτώχεια, τόσο αυξάνεται ο τζόγος, να που ποντάρουν τα καθήκια της κυβέρνησης! Να για ποιό λόγο φλίπαρε ο βράχος και βγήκε έξω από τον κήπο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου