5/3/11

Πόρτα-πόρτα: Το κίνημα που σε φέρνει πιο κοντά στον πολιτικό της επιλογής σου



Πως το βλέπεις το κόλπο, να ανοίγεις το παράθυρο του σαλονιού σου και να αντικρύζεις έξω από την αυλή σου γύρω στους χίλιους ξετρελλαμένους να σου φωνάζουν εν χορώ "κουφάλα, αλήτη, βγέκα από το σπίτι";


Του Πεταλωτή, του κυβερνητικού απρόσωπου, δεν του αρέσει ιδιαίτερα πάντως. «Υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο», λέει, λες και αν δεν ήταν υποκινούμενο και μεθοδευμένο δεν θα φτούραγε! Πάντως αν είναι όντως υποκινούμενο, βαθειά υπόκλιση στον υποκινητή, και γαμώ τις μεθοδεύσεις μεγάλε!

Ο Πεταλούδας το βρήκε από τη μια μεριά ολίγον τι αποτροπιαστικό, γκραν γκινιόλ, φρίκη, από την άλλη όμως κατά τι στημένο, σικέ, μαϊμού, πέτσινο, γιατί το μπαμ από την έκρηξη της λαϊκής οργής είναι "δήθεν" και ο λαός αγαπάει την κυβέρνηση, και φτου σας ρε που τα χώνετε σε πρώην πρωθυπουργό, που ξεσκίστηκε να προσφέρει στην χώρα και μας ξεσκίζουν σήμερα οι άλλοι να τα πάρουν διπλά και τρίδιπλα πάλι πίσω.

Ο Πεταλιάρης μπορεί να τσαμπουνάει ότι θέλει εκ του ασφαλούς. Στο δικό του σπίτι δεν πρόκειται να έρθει για διαμαρτυρία ούτε μισός πολίτης, τόσο πολύ τείνει προς το απόλυτο τίποτα ο μπουλούκος σαγώνιας.

Η μάζωξη όξω από το τσαρδί του Κινέζου είχε πάντως αρκετό φραμπαλά και τσαμπουκά. Παρεβρέθηκαν γύρω στους 800 με χίλιους ακάλεστους, από παιδάκια με αετούς στα χεράκια, μέχρι γεροντάκια ενενηνταφεύγα στο καροτσάκι!



Το μπινελίκι του κινήματος "πόρτα - πόρτα", έτσι το βγάλανε οι άνθρωποι, ήταν μελωδικότατο! Ακούστηκαν πολλά και διάφορα τραγουδάκια, όλα σε Ρε δίεση! Ο ενεργός πληθυσμός φώναζε "φέρε μας ρε πίσω τα λεφτά", τα παιδάκια φώναζαν "φέρε μας ρε πίσω τα νιντέντο", περάσανε όλοι έχταχτα και μακάρι πάντα τέτοια!

Παρόλη την νεαρά ηλικία του κινήματος ακούστηκε ότι ήδη διασπάστηκε μια ομάδα αθεράπευτα φραξιονιστών, η οποία έγραψε στην σημαία της το κράξιμο μόνο κάτω από τα μπαλκόνια νυν και πρώην υπουργών! Η φράξια ονομάστηκε "Ρωμαίος και Ιουλιέτα".

Την επόμενη Πέμπτη το κίνημα ταξιδεύει Ραφήνα. Όχι προς πονηρού, απλά ακούστηκε ότι έχει καιρό να λουστεί ο πρώην Μπούλης Καρατέτοιος και λένε οι άνθρωποι να προσφέρουν στον άνθρωπο που προσέφερε τόσα σε φίλους συγγενείς και γνωστούς.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου