2/5/11

Άγριο γιούχα στην Άννα Νταλάρα


Αποδοκιμασία στην Νταλάρα von babisflou

Γιούχα στην Νταλάραινα: 
Ξαναχτύπησαν τα κομμάντος του ΣΥΝ!

Οι γνωστοί άγνωστοι γιαουρτάδες του ΣΥΝ κατέλυσαν πάλι τον θεσμό της....της....της...πως την είπαμε ρε γμτ; Α, της Δημοκρατίας, εκτοξεύοντας - πεντακάθαρα, δεν χωράει αμφιβολία - εκφράσεις απείρου τσιπρικού κάλλους προς την σύζυγον του γνωστού και μη εξαιρετέου φίλου και υπέρμαχου της Μεγαλονήσου Κύπρου, Γιώργου Νταράλα, που το άλλαξε σε Νταλάρα.


Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Χοντροθόδωρος Πάγγαλος, δηλαδή όπως αναμένεται να αναφέρει, οι μεταμφιεσμένοι σαν δήθεν εξοργισμένοι Πόντιοι γνωστοί οπαδοί, μη πω υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΝ, κατάφεραν να εισχωρήσουν στην αίθουσα, όπου παρευρίσκονταν εκατοντάδες ειλικρινώς ενθουσιασμένοι με την πολιτική της κυβέρνησης Πόντιοι, για να καταλύσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της Άννας Νταλάρα, υφυπουργού Εργασίας από το πουθενά, να χαιρετήσει εκ μέρους της τρόϊκας το ποντιακό κύκλωμα Σουρμένων.


Έπεσε σφύριγμα και γιούχα άφθονο, αλλά πάντα δήθεν, η δε Άννα τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να φωνάζει, ίσαμε το τελευταίο σιντί του άντρα της στην διαπασών! 


"Να είστε ήσυχοι. Να σέβεστε τη Δημοκρατία. Να ακούσετε αυτό που έχουμε να πούμε και μετά αντιδράτε"

Κεφάλαιο για την χώρα η Νταλάραινα ηΑννούλα, προσέφερε μέχρι πριν ένα χρόνο άπειρες οικιακές υπηρεσίες στον κύρη της (τον μεγάλο αοιδό του "στην Αθήνα μέσ΄το κέντρο" τότε που τα τραγούδια του είχανε ακόμα παραπονεμένα λόγια) τώρα προσφέρει στην πατρίδα. 

Δεν της ζήτησε κανένας μας να προσφέρει φυσικά, μας τήνε ζάλωσε ο Παπακαράφλας με το ζόρι, να την καμαρώνουμε γυναίκα υφυπουργό, σύζυγο τραγουδιστού, που είχαμε τόση καΐλα.


Και σκίζει τσόχα μπαρμπουτιέρας βαρβάτη στις τσατίλες της η Αννούλα! Την 25η Μαρτίου τα έβαλε με την μισή παρέλαση στο Περιστέρι, σιγά μη κόλωνε στο Σούρμενο μπροστά σε πεντέξη μαϊμού δυσαρεστημένους του Συνασπισμού!


Να είναι ήσυχοι και να σέβονται τη Δημοκρατία, να ακούνε πρώτα τι έχουν αι κυρίαι Νταλάραι-σύζυγοι μεγάλου τραγουδιστή-να τους ανακοινώσουν και μετά να αντιδράνε! 


Δεν λέω, συμπαθέστατη η κυρία Νταλάρα, αυτό ακριβώς που έλειπε της δόλιας της Ψωροκώσταινας. Δηλαδή άμα το πιέσεις και σε ζορίσουν κομματάκι, την βγάζεις συμπαθητική την Αννούλα, κι΄ας βαράει τόσο γρήγορα τιλτ στην υστερία.


Απαράδεκτοι πάντως οι υπόγειοι πράκτωρες του ΣΥΝ, να μη σεβαστούν την σύζυγο του χρυσού πεντάγραμμου....


Δεν μας ξύνεις λέω γω ρε, όχι....δεν μας φτύνεις λέω γω ρε, όχι....δεν μας κατουράς λέω γω, όχι....

Μα πως το είχε πει εκείνο το απίθανο ο Τζιμάκος ρε παιδιά;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου