20/5/11

Μα να μασάει πάντα το ίδιο κάρβουνο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhy_xC9H9tC_m8d4mHH0cLyFAWL6vsVHa87yqG53GI10e-a1pJv48BrK3Sbd9LrJ2SxIyWQCrqTeAnlUytvFLEO1pwc7BtFwxONqqvirV2IYpX0wBJ4F-3aEwc9h_9kqgqH-wAlFg3jnvuO/s1600/GARIDATELOS2.JPG


 Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο θλιβερό, από το να διαβάζεις δηλώσεις του απίστευτου αυτού πολιτικού λαθρεπιβάτη, του Γιώργου Παπανδρέου!

Θλιβερό όχι για την ποιότητα των πνευματικών του αποδόσεων, είναι γνωστό ότι δεν το παλεύει ιδιαίτερα το IQ, αλλά για την ανταπόκριση που βρίσκουν τα βλακώδη, διαρκώς απαναλαμβανόμενα στερεότυπά του στο, ακόμα πιό θλιβερό, κοινό.

Σαπουνόφουσκες διαρκείας που υποτιμούν την νοϋμοσύνη μιάς ολόκληρης κοινωνίας τα λόγια του Παπανδρέου, κλεμμένα θαρρείς από παλιές παπατζηδολογίες του πατέρα του. Θέλεις δεν θέλεις τον έχεις συνέχεια μπροστά σου, αφού τα κωλοελικόπτερα δεν λένε να προσφέρουν έργο.

"Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη, τόσο εγώ προσωπικά όσο και κανείς άλλος στην κυβέρνηση, δεν κάνουμε πίσω, έτσι ώστε η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της, ξέρω ότι όλοι αγωνιούν, αλλά ο αγώνας αυτός αξίζει, είμαστε στον πρώτο πιο δύσκολο χρόνο της προσπάθειας, και τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολα, αλλά είμαστε όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια του ελληνισμού"

Κουραφέξαλα μάχη, χαμένοι από χέρι είμαστε και μάλιστα διπλά: Μιά από τα χρέη και την εξάρτηση, και μία από την παραμονή των πρωτεργατών της καταστροφής στην εξουσία. Δεν κάνουν πίσω οι λιμασμένοι μιζοφονιάδες της πασόκας για να σταθεί η χώρα στα πόδια της, στοκάρει χωρίς να ντρέπεται ο Παπατζής. Όπως δεν κάνανε πίσω και τόσα χρόνια που η χώρα στεκότανε τόσο....καλά στα πόδια της!

Έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει φυσικά. Ένα δικαίωμα που απορρέει από την παθητική στάση ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας, αυτό των κομματοβολεμένων λαμόγιων του πασόκ και της νδ.

Ντοντ κράϊ, ντοντ γουώρυ, έρχεται φτώχεια...

Όταν τους περιλάβει σε λίγο η λόρδα, να δεις πως τους περνάει η δικομματική μαγκιά και πως ξεπασοκεύουν και ξενεοδημοκρατικεύουν εν νυκτί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου