22/5/11

Οι διάδοχοι του Σαμαρά; Στα...σκαριά! ΔΑΠ=ελπίδα

Αυτή η χώρα πρέπει να γκρεμιστεί! Πρέπει κάτι να γίνει, κάτι που δεν μπορεί να είναι λιγότερο από την ολική καταστροφή και να ξαναχτιστεί απ΄την αρχή. Τι; Το αφήνω στην φαντασία του καθενός.

Στο παρακάτω βιντεοκλίπ μπορούμε να καμαρώσουμε ΔΑΠίτες που πανηγυρίζουν την νίκη της παράταξής τους στις φετινές φοιτητικές εκλογές.

Να οι αυριανοί ηγέτες της νέας δημοκρατίας! Να οι μελλοντικοί βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί! Να η εναλλακτική πρόταση της Δεξιάς στην σαπίλα της άκρας δεξιάς του πασόκ! Να οι γιατροί που θα πας σε λίγα χρόνια να εμπιστευτείς την ζωή σου, οι δικηγόροι που θα καταφύγεις για να βρεις το δίκιο σου! Να το...μέλλον της χώρας, οι...χρυσές της ελπίδες, η...ελίτ του αύριο...

Δεν είναι έτσι όλη η ΔΑΠ, θα πουν τώρα ορισμένοι αγαθοί. Σίγουρα δεν είναι ο κάθε δαπίτης κάφρος όπως τα καρατσογλάνια του κερατά στο κλιπάκι, αλλά μην φανταστείτε ότι οι υπόλοιποι απέχουν και έτη φωτός από δαύτους...






Δεν χρειαζόμαστε ανάλογο κλιπάκι με συναδελφάκια τους της πασπ, για να αποδείξουμε ότι είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι! Δαπ και πασπ είναι τα δικομματικά κολλέγια απ΄όπου αποφοιτούν οι μελλοντικοί πολιτικοί και κοινωνικοί χούλιγκαν της κοινωνίας μας. Εδώ ξεκινάνε την καριέρα τους ως βδέλες και τσιμπούρια της χώρας, εδώ ψήνεται ο κομματοσκυλοφρουρισμός.

Ξεφτυλισμένη χώρα, άπατος πάτος με επιμονή στην συνήθεια της χαβούζας και πίστη στην δύναμη της βρωμιάς. Τους έχουμε και τους καμαρώνουμε ακόμα και τώρα, στην εποχή της απόλυτης καταστροφής! Απαντάμε στην φρίκη του πράσινου χούλιγκαν με την φρίκη του προκατόχου του γαλάζιου χούλιγκαν! Δαπ αντί πασπ! Φουντάραμε και επιμένουμε στα ίδια σκατά! Ήμαρτον!

Αυτά τα σαπάκια θα κουβαλήσουν οι μελλοντικές γενιές στην πλάτη τους αν δεν σηκωθούμε σήμερα ΕΜΕΙΣ να βάλουμε ένα τέλος στην φρίκη! Ξυπνήστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου