25/5/11

Δαμανάκη: Εκβιάζουν όλοι, εκβιάζουν και οι....Φωνές!

http://de.flash-screen.com/free-wallpaper/uploads/201010/imgs/1286861837_1920x1200_blowing-in-the-wind.jpg


Nα και μιά φορά που κατάφερε κάποιος να είναι αυτόπτης μάρτυρας μιας πραγματικά επαναστατικής σκέψης της γνωστής γκουρού της...ελλαστικής πολιτικής ιδεολογίας, Μαρίας Δαμανάκη!

Όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία, ο κλήρος έπεσε πάλι στον βραχόκηπο, να τσακώσει την- ανελιπώς γιά το μυστηριώδες Άγνωστο αγωνιζόμενη- θαλασσοαλιευτική Επιτροπέντζα στα πράσα: Σκέφτηκε πάλι! Και δεν σκέφτηκε έτσι μόνο για να περνάει η ώρα, αλλά έβγαλε και συμπεράσματα! Τα βλέπουμε στην αποκαλυπτική φωτογραφία όχι μόνο να ατενίζουν με αισιοδοξία τις τέσσερεις κατευθύνσεις του ουρανού, αλλά και να τις αγκαλιάζουν παιχνιδιάρικα, με την βοήθεια των δώδεκα ανέμων φυσικά.

Η Δαμανάκη, η Φωνή της Φυγής, η φανατική ιέρεια του πανμέγιστου Ο.Φ.Α*, η πρώτη και τελευταία που καταφέρνει να ταξιδεύει με κάθε λεωφορείο, στην τύχη, και παρόλα αυτά πάντα προς την...σωστή κατεύθυνση δεν έβγαλε μόνο συμπέρασμα, αλλά είχε την καλωσύνη να το μοιραστεί μαζί μας. Είναι αυτό το μεγάλο, κάτω αριστερά πίσω από τον κορμό του ανεμόμυλου της φωτογραφίας. Κόλλημα με το αριστερά η αλιευτική Φωνή, κόλλημα και με το κάτω...

Μπορεί να φαίνεται σαν αθώα σαπουνόφουσκα, αλλά δεν είναι! Η Μαρία κρούει με την μπουρμπουλήθρα αυτή τον κώδωνα του κινδύνου! Ή καθόσαστε κάτω και πληρώνετε σαν μαλάκες, μαλάκες, ή μας πετάνε έξω από την ευρωζώνη και ψωμολυσσάμε με την δραχμή! Υπάρχει έτοιμο σχέδιο, μου τόπε ο φούφουτος, σπαθί!

Σκίσε Μαρία λινάτσες, Φωνή του Πολυτεχνείου είναι αυτή, δεν είναι παίξε γέλασε! Φοβερίζει η Τρέμη, φοβερίζει ο Παπαηλίθιος, φοβερίζουν ο Παττακοραγκούσης και ο Παπα/φλώρος, φοβερίζουν οι Ρεν και Τρισέ, φοβερίζει (όταν δεν θυσιάζεται λέγωντας ψέμματα, για την Ελλάδα ρε γαμώτο) ο Γιούνκερ, ε να μη φοβερίσει και η Δαμανάκη;

Φοβερίζουν όλοι, φοβερίζουν και οι...στόλοι!

Και δεν αρκείται στην τρομοκρατία και στον εκβιασμό η πυροβολημένη γυρολόγος του-αυτή την στιγμή-πασόκ, αλλά μας μετατρέπει χωρίς ντροπή την "κούφια" σε βρωμερή ηχηρή:

Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο.

Βρε συ Φωνή! Το ευρώ η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας; Και το τιμημένο της Λισαβώνας; Ο θρίαμβος της Γιουροβίζιον; Το "βάλτο αγόρι μου" και το κλίσμα στην ντρημ τημ; Ο θρίαμβος του Κεντέρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας; (Άμα τον αφήνανε, θα τους έσκιζε φυσικά. Αλλά τον πάθανε μονάχο του μοτοσυκλετιστικό ατύχημα οι σκοτεινές δυνάμεις)

Σοβαρά τώρα. Ούτο το ευρώ, ούτε η ελληνική περιπέτεια στην λυκοφωλιά της ΕΕ, ούτε οι αθλητικές διακρίσεις είναι οι μεγαλύτερες κατακτήσεις της Ελλάδας. Ούτε και η εθνική συμφιλίωση ή η ανατροπή της χούντας καταφέρνουν να ανεβούν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.Το χρυσό μετάλλιο είναι ακόμα στο συρτάρι της ιστορίας και περιμένει την εξαφάνισή σας, Δαμανάκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου