7/5/11

Προβοκάτσια το Spiegel;

http://www.gnomad.de/wp-content/uploads/2009/04/cimg2509.jpg

Πως πάμε;

Μια χαρούλα πάμε, και να δείτε ακόμα χαρούλες που έχουν να δουν τα μάτια μας σε λίγο! Μιλάμε για κατάσταση ευδαιμονίας, να ρέει απ΄τον ουρανό γάλα και μέλι, επίγειος παράδεισος η χώρα! Τίποτα δεν είδαμε ακόμα, ο χρόνος που μας πέρασε (που μας τον πέρασαν) στην αγκαλιά του Μνημονίου ήταν μόνο η προθέρμανση.

Συνεχίζουμε με σηκωμένα τα χέρια την φρενήρη πορεία προς τον υπέρτατο και απόλυτο γκρεμό υπό την κτηνώδη διακυβέρνηση πασόκ και τρόϊκας, καλά να πάθουμε! Επιμένουμε να τους ανεχόμαστε, επιμένουμε να αφήνουμε την χαβούζα ανοιχτή, ορθάνοιχτη και βρωμερή, καλά να πάθουμε!

Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι μόνο ένοχος και δράστης, είναι ταυτόχρονα και η τιμωρία της κοινωνίας μας για την στήριξη ή την ανοχή του Συστήματος Πασόκ. Καλά μας κάνουνε! Ας μείνουνε εκεί που είναι, ας πετσοκόψουν κι΄ας ξεπουλήσουν τα πάντα, υπάρχουν ακόμα πολλοί που σκάνε τρία ευρώ για έναν εσπρέσο. Ας φτάσουμε πρώτα με το καλό στο σημείο που θα αναγκαστούμε να τρώμε σκουπίδια, ας έρθει η καλή ώρα της απόλυτης φτώχειας και εξαθλίωσης, να δείτε πως εξαφανίζεται αυτόματα και δια παντός η πράσινη πανούκλα!

Δεν θέλει ο Έλληνας να αντιδράσει; Με γειά του, με χαρά του! Δεν του αρκεί η εξαπάτηση "λεφτά υπάρχουν"; Μαγκιά του! Δεν του φτάνει Μνημόνιο και οικονομική εξαθλίωση; Δικιά του επιλογή! Δεν ιδρώνει το αυτί του με την απατεωνιά του παπατζή με το ΔΝΤ που αποκαλύφθηκε τις προάλλες στο Αλ Τσαντήρι Νιούζ; Στα αποτέτοια του! Δεν φοβάται όλα αυτά που θα γίνουν γι΄ αυτόν, χωρίς αυτόν, που έλεγε και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου; Σκασίλα του!

Ας διαβάζει τότε Το Έθνος και Τα Νέα και ας βλέπει Πρετεντέρη και Τρέμη! Και ας μη πιστέψει ότι τον γδέρνουν, το παλούκωμα που ακολουθεί σε λίγο θα τον επαναφέρει εκ των...όπισθεν στην πραγματικότητα.

Τι μένει από την όλη υπόθεση της εγκατάλειψης ή μη της ευρωζώνης και της επιστροφής ή μη στην δραχμούλα; Ας κρατήσουμε δύο πράγματα: Τα μέτζο φόρτε της ξεφτυλισμένης κυβέρνησης: Προβοκάτσια! Εγκληματικές ενέργειες! Σαν δεν ντρέπονται! Φτου τους! Ποτέ των ποτών έξοδος από το ευρώ! Δραχμή; Φτου κακά! Spiegel-ΣΙΑ-προδοσία!

Και το δεύτερο;

Το δεύτερο είναι τα ...ψιλά γράμματα: Ότι αν δεν υπήρχε το περιοδικό Der Spiegel δεν θα γνωρίζαμε ΤΙΠΟΤΑ! Γιατί ότι έγινε, έγινε με άκρα μυστικότητα και πίσω από τις πλάτες όλων των ευρωπαϊκών λαών! Τα τομάρια που πήραν μέρος στο αλισιβερίσι ΔΕΝ το ανακοίνωσαν ΠΟΥΘΕΝΑ και μέχρι την δημοσίευση του Der Spiegel έκαναν τις κότες! Τα μπαμπές-τσογλάν της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής ρεντικολέντζας που συναντήθηκαν σαν τους κλέφτες στο Λουξεμβούργο, μεταξύ αυτών και ο φλώρος, ο ευνούχος της τρόϊκας, Παπακωνσταντίνου, σηκώσανε μόνο τότε δημόσια το κουλό τους για να ομολογήσουν ότι παρευρέθηκαν στην έκτακτη μυστική παρτούζα, όταν τους κατονόμασε το γερμανικό περιοδικό.

Το Der Spiegel φίλοι μου δεν είναι Τα Νέα ή το Mega! Δεν υπάρχουν από πίσω του "εθνικοί εργολάβοι" και δημοσιοκαφρικά κομματόσκυλα να εξαπατούν τον μαλάκα τον πολίτη. Οι ειδήσεις του περιοδικού αυτού είναι λίρα εκατό, ποντάρετε πάνω του άφοβα όλα σας τα λεφτά! Η είδηση ότι τα χαμένα κορμιά του πασόκ σκέφτονται μέσ΄την θολούρα τους και την έξοδο από την Ευρωζώνη και την επαναφορά της δραχμούλας, έρχεται μέσα απ΄το πασόκ!

Η τραγωδία είναι ότι αυτά τα κοπρόσκυλα αποφασίζουν ερήμην Βουλής και λαού! Και ένας Θεός ξέρει τι άλλο έχουν μαγειρέψει πίσω από τις πλάτες μας!

Αλλά είπαμε...
Θα περιμένουμε μέχρι να χάσουμε τα πάντα, για να σηκωθούμε να τους φάμε τα εντόσθια...

Καλό κουράγιο λοιπόν μέχρι τότε ραγιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου