10/5/11

Κράτος και Διαφθορά: Το μέρος της ομιλίας Παπανδρέου που έπεσε θύμα λογοκρισίας!+++++

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjl022bkaZ-mzngztXEBm0e_kxduEXLcBG8pTGLzU4Sln3M93g3iDMU-Qj1GMF8s-qM1Zflr7L-4SBgoHW1tg5gxsRJL-QHQ2sLaySaEGVHvFnTVtlcDFdTfESH7XHzml3Yq0X2X_kg5g/s400/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AC.jpg


Αγαπητοί φίλοι της Αλλαγής, της Διαφάνειας, του Κράτους και εχθροί της μη απελευθέρωσης του επαγγέλματος της φορτηγάντζας, αγαπητά δήθεν αγανακτισμένα μέλη του Συνασπισμού, αγαπητοί φίλοι της οργάνωσης, Σεβασμιώτατε, περαστικά σας, σιδερένιος, συναγωνιστές του mega, σύντροφε Φωτόπουλε, αγαπητέ συνταξιούχε που χάρισες την σύνταξή σου να σώσουμε τη χώρα, συνχαζοβιόληδες πρασινοφρουροί! 

Θα μου επιτρέψετε να κάνω ένα διάλειμμα από τη σωτηρία της χώρας από την έξοδο από την Ευρωζώνη και την επιστροφή του ανθελληνικού νομίσματος της Δραχμής και να πω δυό λόγια για την Διαφθορά, της οποίας είμαστε φανατικοί εχθροί, αν και δεν έτυχε ποτέ να την βρούμε μπροστά μας, αλλά δεν θα την πετύχουμε κάποτε την ρουφιάνα; Εκεί να δεις φίλε μου τι θα γίνει!

Ακόμα όταν ήμανε μικρό παιδί μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, Γιωργάκη να προσέχεις το τσιγάρο, ιδίως το άφιλτρο και το αγορασμένο, καμμιά τράκα που και που επιτρέπεται, τις κακές παρέες, τα ποδοσφαιράκια, αλλά προπάντων τα αφροδίσια νοσήματα, μη γκαστρώσεις καμμία και προπάντων την Διαφθορά. Και όταν μεγαλώσεις και γίνεις με το καλό πωρθυπρουγός, τα μάτια σου δεκατέσσερα στο "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" σε διπλή παραλλαγή με την Διαφθορά! Ακούς ρε ρουφιάνε τι σου λέω, ή θα μας κάνεις post mortem ρεζίλι των σκυλιώνε με την πρώτη "παστρικιά" τρόϊκα που θα σου κάτσει;

Δεν τα κατάλαβα τότε όλα, ζώο παιδί, τι να καταλάβω; Αργότερα μου έφεξε φυσικά και κάτι ψιλοκατάλαβα. Γυρίζω λοιπόν και τον ρωτάω τον μπαμπά: Ωραίες και πολύ σοσιαλιστικές ευχές μου δίνεις πατέρα, σπαρταράνε από μαρξισμό, αλλά πως θα την ξεχωρήσω την Διαφθορά ανάμεσα στα τόσα άλλα πράγματα που εμποδίζουν το βλέμα να αγκαλιάσει τον ορίζοντα;

Παιδί μου Γιώργο, μου απάντησε στοργικά, που το κονόμησες το τελευταίο που είπες; Γιατί αποκλείεται να το έχεις σκοτώσει μόνος σου, παιδί γυψοσανίδα του κερατά. Μπαμπά, που θα την βρω την Διαφθορά, επέμενα εγώ. Θα την βρεις αγόρι μου εκεί που τελειώνει η Διαφάνεια, ακριβώς από πίσω της είναι πάντα, μου απάντησε ο σοφός αυτός άνθρωπος, δίνοντας έμφαση στη λέξη "πίσω".

Από τότε που με χώσανε στο πασόκ για να σηκώσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι, αλλά και επειδής ήτανε γαμάτη δουλειά, ελαφριά (ξέρεις τι μέγκλα επάγγελμα είναι να σε λένε Παπανδρέου;) το πρόσεχα πολύ το κράτος μη το βρει τίποτα και πάθει συφορά και δεν έχει μετά να σκάσει στους τοκογλύφους αυτά που φάγαμε μαζί αλλά μόνοι μας! Και σαν αντιπολίτευση, και σαν κυβέρνηση, και σαν δεύτερη κορνέτα πίσω από τους σολίστες της τρόϊκας είχα πάντα το νου μου στην προστασία του κρατικού οργανισμού από την επάρατη αρρώστεια της Διαφθοράς.

Προληπτικά, συχνά πυκνά, κάθε εξάμηνο περίπου, περνούσαμε- μαζί με τα παιδιά της νδ-την Ελλάδα από εξονυχιστικές εξετάσεις από ειδικά ανεκπαίδευτες εξεταστικές επιτροπές: Πότε για Βατοπεδίτιδα, πότε για Χρηματιστηρίωση, πότε για Ομολογοαλγία, πότε για χρόνια αποφρακτική Ζημενσοπάθεια (μιλάμε για Την αρρώστεια!), πότε για οξεία Υποβρυχιόκλιση, μέχρι και εξέταση μαυρογιαλ-ούρων και δάχτυλο στον πρωκτό της έβαλε πρόσφατα η τρόϊκα για το καλό της ως προστάτης.

Τίποτα! Καθαρά πάντα τα αποτελέσματα! Η πατρίδα μας μπορεί να μην έχει μία, μπορεί να μη μας ανήκει καν, αλλά από Διαφθορά τς, ούτε για δείγμα! Και αναρωτιέμαι για ποιό λόγο γίνεται το συνέδριο εδώ που δεν έχει Διαφθορά και δεν γίνεται στα πιο καθυστερημένα κράτη, όπως πχ η Γερμανία, που έχει και Siemens, που σου χώνει την μίζα πριν προλάβει ο Χριστο να ολοκληρώσει με φοράκος!

Στην συνέχεια θα σας αναλύσει ο σύντροφος Μαντέλης την σπουδαιότητα της Διαφάνειας, πίσω από την οποία καλείται να κρυφθεί η Διαφθορά.

Τελειώνω με την υπόσχεση "Διαφάνεια υπάρχει".

Όλα για την παρτίδα!

Όλοι για τους λίγους και οι λίγοι για την πάρτη τους!

Ζήτω η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και η πάταξη της επιστροφολογίας της δραχμής!

Ή βουλιάζουμε ή βουλιάζουμε!

Κάλλιο ούτε σάλιο και στο χέρι, παρά ούτε σάλιο και καρτέρει!

Σοσιαλισμός ή η  Βαρβάρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου