12/5/11

ΕΛ.ΑΣ: Ούνοι του Αττίλα!

http://www.aformi.gr/wp-content/uploads/2009/11/p15matvmenokefali_g.jpg


Πολλά έχουν γραφτεί για το άλλο κατακάθι της βαρυά άρρωστης κοινωνίας μας, την Αστυνομία. Αστυνομία κατ΄ ευφημισμό φυσικά, στην πραγματικότητα Κέντρο Σαπίλας, Διαφθοράς, σαδιστικής Βίας, Τραμπουκισμού και Τρομοκρατίας.

Ελληνική Αστυνομία, κόλαφος κατά του Πολιτισμού και Ύβρις κατά της Δημοκρατίας. Εκεί έχει κατασταλάξει η μούργα αυτού του λαού, εκεί  βρίσκει νόμιμα καταφύγιο κάθε φασιστοειδές κάθαρμα, εκεί ανυψώνεται η τιποτένια ύπαρξη κάθε αμόρφωτου, άξεστου, ηλίθιου Καδρονιού σε ένστολη Νομοτέλεια. Ελληνική Αστυνομία, θάνατος της αξιοπρέπειας, του ήθους και της ευνομίας. Βόθρος!

Χαροπαλεύει ένας 31χρονος συμπολίτης μας μετά από την εγκληματική "έμπνευση" ενός ανώμαλου άχρηστου ένστολου τομαριού να χρησιμοποιήσει την μεταλλική λαβή του γκλομπ για χτύπημα στο κεφάλι! Μιά ακόμα ματωμένη χάντρα στο ατέλειωτο κομπολόϊ της κρατικής βίας.

Και όλη αυτή η βρωμερή χαβούζα των επίδοξων γκεσταπιτών γαμάει και δέρνει με τον παρά του μαλάκα του φορολογούμενου και μάλιστα υπό την αιγίδα του υπουργείου...Προστασίας του Πολίτη! Το "Δημοσίας Τάξεως" τους παρουσίαζε βλέπετε ολίγον τι βόσκ και τους έπεφτε συχνά το φωτοστέφανο...

Ελληνική Αστυανομία, η απάντηση του Αφγανιστάν στην Δημοκρατία και στον Ανθρωπισμό!

Το πρώτο μέλημα της πρώτης μη δικομματικής κυβέρνησης στην μεταμεταπολιτευτική Ελλάδα δεν μπορεί να είναι άλλο από το ΓΕΝΙΚΟ ΞΗΛΩΜΑ των εγκληματιών που βρήκαν στις τάξεις της Αστυνομίας την ιδανική συμμορία που ονειρεύονταν. ΞΕΠΑΤΩΜΑ του καρκινώματος της ΕΛ.ΑΣ και όσων κακοποιών την επανδρώνουν επειδή προτίμησαν τον νόμιμο δρόμο του κρατικού εγκλήματος. Πρώτο καθήκον μιας άλλης κυβέρνησης για μια πραγματικά νέα αρχή θα είναι η δημιουργία μιας Αστυνομίας που αποτελείται από ανθρώπους και όχι από ζώα όπως τώρα.

Εύχομαι στους δυό βαριά τραυματισμένους συμπολίτες μας περαστικά, γρήγορη και απόλυτη ανάρρωση και σιδερένιοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου