5/6/11

Υπάρχουν και καλά παιδιά

http://ebmeierjochen.files.wordpress.com/2008/12/durcheinander.jpg

Καταρχήν: Μου την δίνει στα νεύρα να ακούω επώνυμους να κολάζουν τους μπλόγκερς! Όχι γιατί τα μπλογκς στο σύνολό τους αποτελούν την Πέτρα της Σοφίας και το Προπύργιο της Δημοκρατίας, αλλά γιατί δεν μπορεί να φταίει ποτέ η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ!

Γνωστή η αντιπάθεια του ολοκληρωτικά σκεπτόμενου αντιπρόεδρου της κυβέρνησης για την μπλογκόσφαιρα, γνωστά και τα επιχειρήματά του. Αλλά, για να το πω με την ελεύθερη γλώσσα που χαρακτηρίζει τους μπλόγκερς, ποιός τον γαμεί τώρα τον Πάγκαλο; Αλλά να διαβάζω παρόμοια ανάθεμα για τα μπλογκς και στον κυριακάτικο Ρίζο, ε αυτό δεν κατεβαίνει με τίποτα!

Έτσι λοιπόν, στην προσπάθεια του αρθρογράφου να δώσει στο κίνημα των Αγανακτισμένων την τελική "άπερκατ" που θα το έστελνε οριστικά νοκ άουτ στο καναβάτσο της ιστορίας, πήραν τα σκάγια παραμάζωμα και τα μπλογκς, γενικά και αόριστα, μηδενός φαίνεται εξαιρουμένου, ακριβώς με τα ίδια επιχειρήματα του Χοντρού! Σχετικά με τους Αγανακτισμένους θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο.

Αμάν ρε παιδιά!

Δεν θα ασχοληθώ με το περιεχόμενο του άρθρου στις δυό πρώτες σελίδες του σημερινού Ριζοσπάστη, το οποίο κατά τα άλλα τα λέει ως έχουν, αλλά με τα συγκεκριμένα σημεία όπου δαιμονοποιείται η μπλογκόσφαιρα, χωρίς πρόθεση να εμβαθύνω. Στα γρήγορα λοιπόν:

Μια χαρά είναι που υπάρχουν οι μπλόγκερς, φίλοι μου! Τόσο καλά όσο δεν μπορεί να φανταστεί ο συντάκτης του άρθρου! Είναι μια χαρούλα που υπάρχουν τα μπλογκς γιατί  αντανακλούν, εκφράζουν και πολλαπλασιάζουν γνώμες και πιστεύω ανθρώπων. Και στο κάτω της Γραφής δεν είναι τίποτα διαφορετικό από όλες τις άλλες μορφές έκφρασης: Κόμματα, συνδικάτα, συλλογικότητες, μήντια κτλ. Υπάρχουν Λα.ος αλλά και ΚΚΕ, υπάρχει πασκε αλλά και ΠΑΜΕ, υπάρχει αντίδραση αλλά υπάρχουν και αγωνιστές. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα φίλοι μου.

Ξενίζει να βάλει ο αρθρογράφος του Ρίζου κατά των μπλογκς χρησιμοποιώντας τα ίδια επιχειρήματα (ανωνυμία, σκοτεινές δυνάμεις κτλ) με τον Πάγκαλο, με τον οποίο φυσικά δεν έχει καμμία σχέση.Υπάρχουν φυσικά και κάτι άλλα που ξενίζουν, η "καταστροφή" πχ που θα επέλθει σε περίπτωση εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη στην συγκεκριμένη ιστορική στιγμή, αλλά αυτά είναι θέματα άλλου άρθρου.

Μην πυροβολάτε λοιπόν φίλοι μου τον κάθε πιανίστα, υπάρχουν και καλά παιδιά, που έλεγε ο Καζαντζίδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου