5/6/11

Γύρισμα συνδικαλιστικής σελίδας; Μόνο χωρίς πασκε και δακε!

http://2.bp.blogspot.com/_ed58_mLa8EE/S6FjRRKNWeI/AAAAAAAAAbI/pkN0mtAHQFs/s400/%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9A%CE%95.jpg


Τι σημαίνει "φάρσα";

Ακριβώς αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία! Βλέπετε αριστερά ένα κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία και δεξιά, στο ίδιο κτήριο, στον ίδιο όροφο, μία πόρτα την συνδικαλιστική οργάνωση αυτού του κόμματος, το οποίο δήθεν το...τσαμπουκαλεύεται! Πως να το πούμε καλύτερα; Κάνει αντιπολίτευση στην πάρτη του. Τον τρώνε τα απαυτά του και τα ξύνει! Τρέχει γύρω από ένα πάσαλο προσπαθώντας να χτυπήσει με τα χέρια του την πλάτη του. Γιάννης στρώνει, Γιάννης τρώει.

Η φάρσα αυτή που πιάνει δυστυχώς και σήμερα ακούει στο όνομα κυβερνητικός συνδικαλισμός. Αυτό που λέμε ανοιχτή κοροϊδία. Πασόκ-πάσκε καλή ώρα! Και εντάξει, λες, και δεν κάνετε ρε σεις πασόκια όποια "συνδικαλιστική σοσιαλιστική νεολαία" θέλετε, τι μας ενδιαφέρει εμάς; Ναι, αλλά αν αυτή φτάσει στο σημείο να διαφεντεύει τις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ τότε τι κάνουμε;

Να μην τις διαφέντευε; Ε πως να μην τις διαφέντευε ρε παιδιά; Ή η δακε ή η πασκε δεν κυβέρνησαν μέχρι τώρα την Ελλάδα; Πασόκ και νουδού δεν ήταν μέχρι τώρα στην εξουσία, αυτοί δεν τα μοίρασαν όλα μεταξύ τους;

Και φτάσαμε αισίως στην απόλυτη καταστροφή με δύο εργατοϋπαλληλικές ομοσπονδίες που ελέγχονται από τα κόμματα εξουσίας! Και περιμένουν οι αγαθοί την...επανάσταση από τους Φιντέλ Παναγόπουλους και τους Τσε Φωτόπουλους! Καληνύχτα!

Τους θαυμάσαμε και προχθές στην Ομόνοια! Μιλάμε για ΤΙΣ μάζες! Μιλάμε για ΤΟ πάθος! Αλλά υπάρχουν ακόμα, λειτουργούν σαν δεκανίκια του συστήματος, αποπροσανατολίζουν, προσβάλουν. Με τους εργατοπατερολεχρίτες στην πλειοψηφία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οι συνομοσπονδίες μετατρέπονται σε Δούρειο Ίππο της τρόϊκας και της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την απομόνωση των πασοκικών μηχανισμών εξαπάτησης των εργαζομένων! Να κάνει ο Παναγόπουλος απεργία με τα παιδιά και τα αδέρφια του και νάνει δέκα και ο κούκος! Να οργανωθούν οι εργαζόμενοι στα ταξικά συνδικάτα ή αν θέλουν στα πρωτοβάθμια ή να βρούν αν επιθυμούν νέους, άλλους τρόπους έκφρασης, πάντα όμως μακριά από την ξεφτύλα του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου