15/6/11

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας από τα κόμματα της Εθνικής Καταστροφής;

http://3.bp.blogspot.com/-7EVwbijXlxs/Ta9ETVFWiWI/AAAAAAAAc9M/JLBx7pvwehE/s1600/1.jpg

Η χθεσινή μέρα μύριζε έντονα Απρίλη 1967! Ιδιαίτερα στους τηλεοπτικούς σταθμούς της ντροπής, στους πουλημένους οχετούς παραπληροφόρησης, τις πράσινες προπαγανδιστικές χαβούζες που προσβάλλουν με τον εξωφρενικό μεροληπτισμό τους το κοινό αίσθημα και την νοημοσύνη μας, φέρνοντας στην μνήμη μας παλιές τραυματικές εμπειρίες γεμάτες...ΥΕΝΕΔ!

Μετά την αρχική παγωμάρα που προκάλεσαν οι αποχωρήσεις τριών επιφανών πασόκων από το κόμμα της λεηλασίας της χώρας και της ζωής μας, είδαμε τα mega, τα alter, τα σκάϋ, τις αντένες αλλά και την κρατική τηλεόραση να επιδίδονται στο αγαπημένο τους τηλεπαιχνίδι: "Ναι είσαι μαλάκας, πολίτη. Μεγάλος μαλάκας!"

Με το πού σκάει μυτούλα στο Μαξίμου ο πανικός και πολύ πριν από κάθε κυβερνητική αντίδραση ακόμα, μας την πέφτουν οι βασιλικότεροι του βασιλέως τηλεοπτικοί βόθροι τηλεπαραθυρικώς με τους επαγγελματίες γκαιμπελικούς κομάντος κατά...τετάρτας και ποιός είδε το σκουλήκι τον Κώνστα και δεν φοβήθηκε!

Υστερία!

Ένα απίστευτο ρεσιτάλ εκφοβισμού του λαού, μια εξωφρενική συλλογική προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας, ακόμα και το δελτίου καιρού αναβιβάστηκε σε σχόλιο υπέρ της πασοκικής πολιτικής!

Πανικός στα πράσινα μήντια που βλέπουν το κύμα της λαϊκής οργής να φουσκώνει επικίνδυνα. Δικαιολογημένος πανικός σε όλα τα εντεταλμένη αποστολή εκτελούντα πασοκοειδή που κατακλύζουν τα κανάλια: Οι μέρες τους είναι μετρημένες! Όπως και οι μέρες των εντολοδόχων τους κοπριτοσοσιαλιστών.

Έντονη δυσωδία "σωτηρίας" της χώρας πάλι στον αέρα χτες! Αυτή τη φορά όχι από τον κομμουνισμό, να έχει και λίγη ποικιλία η σωτηρία ντε. Εκεί, σωτηρία από την χρεωκοπία και τα μυαλά στα κάγκελα! Αλλά αυτή τη φορά με το χεράκι τους να τρέμει από το τούρτουρο, με νευρικό τικ στο κάτω χειλάκι και με μιά...ύποπτη μπόχα να αναδύεται από τα εσώρουχά τους!

Κατάσταση χεσμεντέν!

Οι περήφανοι και ωραίοι της αλλαγής, οι βαριοί κι΄ασήκωτοι του τσαμπουκά σοσιαλισμού, οι αλλάζονες τσιφλικάδες της αφθαιρεσίας και οι γαμάτοι καουμπόϋδες της καταστολής σε κατάσταση ενεργού...δονητή! Και αυτή η "κατάσταση" να βρίσκεται ακριβώς εκεί που πονάει: Πίσω τους!

Αυτοί που γαμούσαν κι΄έδερναν πάνω από έναν χρόνο, αυτοί που υποβίβασαν την ίδια τους την κοινοβουλευτική ομάδα σε μια μουγγή χορωδία άβουλων ναίδων, αυτοί που ξεσπίτωσαν τον κοινοβουλευτισμό από την Βουλή με ντεμιφασιστικά νομικά τεχνάσματα, αυτοί που δεν σεβάστηκαν ούτε τον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αυτοί που δεν έδιναν δεκάρα τσακιστή για Αντιπολίτευση και κοινωνία, ανακάλυψαν ξαφνικά την συναίνεση και την καΐλα για συνεργασία.

Και, μα τι σύμπτωση, πάλι η γκομενίτσα η Σωτηρία στο προσκήνιο!

Το αυταρχικό βρωμερό, παρακμιακό πασόκ πέφτει στα γόνατα και ικετεύει την νδ για σχηματισμό κυβέρνησης...

....Εθνικής Σωτηρίας!

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας από τα κόμματα που ευθύνονται αποκλειστικά για την Εθνική Καταστροφή!

Αλλά δεν φτάνουν μόνο τα παρακάλια του δώδεκα παρά ένα, δεν αρκεί η κλαψούρα τώρα που έσφιξαν οι κώλοι, ακόμα και τώρα την στιγμή του απόλυτου ξεβρακώματος και την στιγμή που αρχίζει να περιστρέφεται επιτέλους ο περίφημος τροχός έχουν το θράσος να επισείουν με τεντωμένο δείκτη (αντί να τον χώσουν εκεί που πρέπει) τον μπαμπούλα ενός ακόμα διλήμματος: Ή κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή εκλογές.

Όπως και να γίνει, το νεοφιλελεύθερο μίασμα πασόκ έφαγε τα ψωμιά του. Τώρα έρχεται η ώρα του λογαριασμού. Τι είπαμε; Αρχίζει να περιστρέφεται η κουφάλα ο τροχός!

Ας μαζευόμαστε λοιπόν σιγά σιγά εμείς τα φτωχαδάκια ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου