15/6/11

Με πρωθυπουργεί-δεν με πρωθυπουργεί-με πρωθυπουργεί

http://4.bp.blogspot.com/_o5KYjTB6jyQ/S_UFpR3XrBI/AAAAAAAAA4c/mim69cRk_5w/s320/255137-APOLOLOMYALO.jpg


Τελικά...παρέμεινε!

Φεύγω-δεν φεύγω, παραιτούμαι-ξεπαραιτούμαι, διάγγελμα στο διάγγελμα, το ξεφτύλισε για καλά το σενάριο και όπως φαίνεται θα τον υποστούμε μερικές βδομάδες ακόμα.

Κολπάκια βλαχοπάζαρου, κουτοπόνηρες τρίπλες και το διαπλανητικό παπατζηλίκι τα τελευταία απελπισμένα ψευτοτρίκ του ξωφλημένου πολιτικού παραχαράκτη!

Μόνος σαν την κατάρα αλλά ηρωικά σαν ξεκάρφωτο κοντραπλακέ θα συνεχίσει- ο πιό πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη σε φάσκελα και φτυσίματα - την ξεπούλα της χώρας, λέει.

Θα ανασχηματίσει σήμερα το βράδυ τα σούργελα σε νέα κυβέρνηση και θα ζητήσει αύριο ψόφο εμπιστοσύνης, αμάν και πότε!

Το διάγγελμα-τηλεγράφημα ήταν αρκετό για να πάρουμε μια εικόνα από την τρικυμία εν κρανίω, αλλά και για την πνευματική και σωματική κατάρρευση του θλιβερού αυτού ανθρώπου: Περισσότερο νεκρός από ζωντανός, πολυμασημένα στερεότυπα που δεν τα πιστεύει πλέον ούτε ο ίδιος, κάτι αποτυχημένες γκριμάτσες πόνου και θλίψης, σκατά ξερά πατριωτισμού πεταμένα άνευ σχεδίου εδώ κι΄εκεί, καθολική αποσύνθεση σε μουντά χρώματα κινδυνολογίας, πάτος άπατος!

Το μύνημα που πρέπει να πέρασε ξεκάθαρα τώρα σε όλον τον λαό είναι ότι μας κυβερνάει ένα ΤΙΠΟΤΑ! Ένας Παπανδρέου που δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει τον κακό του τον φλάρο επιχειρεί να σώσει μαζί με τον δόλιο αυτόν τόπο, τράπεζες, δανειστές, το ευρώ και ολόκληρη την ευρωζώνη! Αυτό που οριοθετείται μέσω της λέξης τίποτα....

Ο Παπανδρέου έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα και δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι έχει προ πολλού περάσει τα σύνορα της αυτοκτονίας.

Όχι, δεν θα πάει στον διάολο ο χτικιάρης. Στον λαό θα πάει για παλούκωμα όταν έρθει -σύντομα- το πλήρωμα του χρόνου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου