23/6/11

Δεν θα θίξουμε, απλά θα βήξουμε: Χόντρος Σέντερ μας έλειπε!



Γειά ρε τυριά!

Χρόνια και ζαμάνια, ρε! Τι έγινε ρε; Το φουλάρετε ρε που και που ή το πάτε τσουλώντας μόνο στην κατηφόρα;

Τι; Δράμα; Οικονομική στύση; Γονατιστική κατάσταση; Στατεσσερικά φαινόμενα με έντονες αρμεχτικές ακούμπες; Καταστροφή; Όλεθρος;

Όρθιοι ρε! Πλάτη στον τοίχο, μάτι ζουγκλάτο, και πέρνα πούστη να τα λαβέ τα μολώνια! Όρθιοι ρε! Τσουτσέκια είναι, θα περάσουν. Απονομή ρε!

(Οι αγαθοί που δεν κατέχουν από Τζούμπα θα πουν τώρα, ρε συ τι αντωνυμίες ψιχαλίζει ο αξύριστος ο αντιτουριστικός; Μαγκιτάκια, δε μαρέζει εμένανε που με κόβετε "όλα τα λέϊζερ πάνω μου", να καθρεφτύνομαι! Καταβρέξτε οπτικώς τα περασμένα πεισόδια του Τζούμπα και μετά ερχοσούσαστε εδώ πάλι)

Ρε σεις, πολύ σούμο τελευταία στο γυαλί! Ανασχηματισμός λέει και σου κοτσάρει στην Αντιπροεδρία δύο τρίδιπλους Γιοκοζούνες, τους εύχοντρους σημαντρικούς άντρες της σοσιαλήστρας, τον ντουλάπα τον Βαζελίνο και το ντουρντούβαλο τον Πάγκαλο! Αμάν ρε! Αντιπροεδρία είναι ετούτη ή Χόντρος Σέντερ;

Το ότι δεν τσι πάω τσι δυό βαρύνουσες προσωπικότητες, το ανθίστηκαν ακόμα και οι σφήκες. Αλλά έχω και τους λόγους μου: Αφενός, δεν πάω γενικά φανατικούς σκεμπεδιστές που τρώνε από ιδεολογική ταρακούνα τον άμπακο και κάνουν βόδι λάϊνς, και αφεδύο δεν πάω τους σκουπιδοφάγους, τα ανθρωπάκια της Μισελίν που σου κάνουν και τον μέγα νταή.

Φούλαρε θερμίδα η αντιπροεδρία λοιπόν, με δύο επιφανείς σοσιαλιστές που άμα διαβάσετε το πόθεν αίσχος τους, να δείτε τι έχουν, θα φρίξετε! Προλεφτάριοι από τους μεγάλους οι μάγκες αντιπρόεδροι, που δεν πολυπάνε ο ένας τον άλλο, στην μάσα ενωμένοι-στον αγώνα χωριστά, που λέει και το τραγούδι.

Ο Πάγκαλος; Αρκούδα προ χειμερίας νάρκης και ο κλασσικός Ελλέεινας πολιτικός της Μεταπολίτευσης: Επαγγελματίας Ξαπλόπουλος, φιλόσοφος σταρχιδιστής, ανθηρόστομος μέχρι ρόδου και γαρδένιας, αναξιοπατρί και ανικανοϋιώ, και δημόσιες χέσεις με όλους και όλα: Άμα θέτε να μπείτε από την αυλή, προσοχή, ο σκύλος είναι μαλάκας! Με την καλή έννοια βέβαια!

Ο Πάγκαλος την έχει πέσει σε κάτι σουβλακερί στα Καλύβια και δίνει στις αρνίσιες γάλακτος να καταλάβουν, το λεγόμενο προβατορικό αμάρτημα. Αλλά άμα δεί Σφύριζα παιδιά, παρατάει το αστειατόριο όπου χτίζει κοιλιακούς και εκεί να δείτε χαριτωμενιές και το ανάλαφρο άγγιγμα του Θερμίδα! Και μαλάκας και παληκάρι δηλαδή!

Ο Βαζελίνος τώρα είναι άλλο κεφάλαιο! Ο Ευάγγελος έχει...ακούσματα. Λεκτικός αίλουρος, φραστικό γατόνι και συντακτικός Αλέφαντος! Απαίκταμπωλ! Άμα πάρει φόρα ο στόμας του δεν τον σταματάει ούτε κόψιμο! Ρωποπερπερήθρας από τους λίγους, Τούλα χύσ΄τον ξέρει να μιλάει! Αρχίζει την γλωσσοκοπάνα και σου πέφτει το σαγώνι κάτω από θαυμασμό: Τς τς τς, μα τι ωραία φέτα ο μπουρμπούραγας, λες. Από μικρός φαινότανε ότι θα έσκιζε στην παρλαπίπα: Όλη την μέρα έκανε λένε κατινάζ!

Οι Ευρωορθόδοξοι Ενωτικοί βρυξελλιώτες τον γνωρίζανε φυσικά από παλιά. Και λόγω της συνωνυμίας με το αεροδρόμιο, και λόγω του Αμύνης που έγερνε το ποβρύχιο. Δεν χάσανε και εντελώς το κέφι τους που την έκανε ο σαβουροδιακονιάρης, ο γιαταμπάζας βοζίκης Παπακωνσταντιπκαταντίπ για το Περιβάλλοντος. Ας τον δοκιμάσουμε και τούτον τον προπερσυντέλικο είπαν, χειρότερος από τον ευνούχο αποκλείεται νάναι.

Στην πρώτη του μάλιστα εμφάνιση στο Eurogroup επικρατούσε νεκρική σιγή όταν έμπαινε  στην αίθουσα! Ίσως από δέος, ίσως από θαυμασμό για τις οικονομικές του γνώσεις, ίσως από περιέργεια, τον παρακολουθούσαν ευλαβικά με κρατημένη την ανάσα! Τρομάξανε να κλάσουνε κάτι δικά μας παιδιά, δημοσιογραφάκια, πούχαν φάει φασολάδα, μέχρι να καθήσει ρε!

Ο Βενιζέλος είναι η απάντηση του Μπαρμπαλήθεια του Γιωργάκη, του Αίσωπου ντε, του φιδέμπορα ρε, στο αίστημα ανικανοποίησης του Έλληνα και στην αγανακτική διάθεση του πλατειοσυνταγματικού κοινού. Έτσι τον δασκαλέψανε τα επικοινωνιάκια που έφερε από την Αμερική, γαμώ την περιέργεια του Κολόμβου! Με το που κάνουνε μπραφ ο ένας ακρίδας βουλευτής μετά τον άλλο, τον πιάνει τον Γιωργάκη το τούρτουρο, βουτάει τον αρχιγκάϋ πράχτορα από το μανίκι, Beam me and i slipped, φέξε μου και γλύστρησα, σώσε με, του φωνάζει αλαφιασμένος. Κια διατί δεαν βάααζς τουν Βινιζέελου στου Οικουνουμκών να καθαρίισ΄, απάντησε ο λαρισινής προέλευσης ελληνοαμερικάνος μισθοφόρος λεχρίτης.

Και μας βγαίνει ο Γιωργάκης ο Γιακουμής στας τιβάς, κλάααμα, παράπονο, ψοφήστε την εθνικήν αναμετασκισμένη κυβέρνηση, ανγαλιάστε την με αίστημα φιλοπάππου και ευτύνης, και ο Γκάλης θα πάρει το παιχνίδι πάνω του και η Ελλάς θα ανακάψει και διάφορα άλλα αποκαΐδια.

Βάζει και ΄κείνο το βατραχέ ηλιθιέξ βλακάξ βλακάξ υφάκι που παραλύει έντεκα στις δέκα συνταξιούχες ο Παπαντρέας, άντε να αντισταθείς! Ρε κόψε λίγο στα πλάγια, το κάψαμε το λίπος, φωνάζει ο κόσμος, αλλά το βιολάκι του αυτός: Αν μασάει ταραμά η κατσίκα λέει! Μασάει και φτύνει και τα κουκούτσια μάλιστα! 

Ρε άει βγάλε κάνα e.coli που θα μας πεις μασάει! Βενιζέλος, αλλάξαμε ριζικά! Ρε άει μη σου πω χειρότερα! Σε τα μας ρε φίλε αυτά; Βενιζέλος και σωθήκαμε! Ρε σταμάτα πιά να μας γειώνεις μη σε πάρει και σε σηκώσει! Βενιζέλο και πινέλο στο μπουρδέλο! (ο νέος οικονομικών θα ανακαινίσει το οικοδόμημα της εθνικής οικονομίας)

Παραδίνεσαι ή δεν παραδίνεσαι;

Ακούς Παπανδρέου και καταλαβαίνεις αμέσως γιατί οι φελλόλογοι μένουν πάντα στην επιφάνεια...

Ο Τζούμπας την είχε υποψυλλιαστεί από καιρό τη φάση πάντως! Μπορεί να μην είναι και τόσο ορειβάτης αλπινιστής στην σκέψη ο Γιωργάκης, αλλά έχει χαλάσει άσκοπα για προσωπική του χρήση πενήντα κασόνια πρασινοσάπουνο τόσα χρόνια στο κουρμπέτι! Το γουρούνι σου κι άν πλένεις, που λένε. Λέρα ο παπατζής, δεν γίνεται και αλλιώς: Για να γίνεις ηγούμενος, πρέπει να  σε ΄χει μπηδήξει κάποιος προηγούμενος, λέει μια παλιά παροιμία του Αγίου Όρους όπου δεν έχει φόρους, και που περνάς "καλά" υπό...όρους.

Επιπέδου IQ μεν, αλλά όχι και ντιπ μπούας ο πρωθυπουργός, μόλις είδε τα βενιζελάκια να παραδίδουν την κονκάρδα και να ξηγιούνται "πρώην" τα βάζει χάμου, κάτσε ρε συ χοντρέ να σου χώσω τώρα το υπουργείο σιχτιρίσματος και σκυλομπινελικιού να δεις εσύ πόσο βάθος μετράει ο κεσές, ζευζέκι που ήρθατε τώρα τα αύρια να διώξετε τα σήμερα!

Και για να έχει και γέλιο η φάση, του κοπανάει και το Αντιπροεδρίας να έχει. Τον τρακάρει ο Πάγκαλος να τσουλάει αγκαζέ την αντιπροεδρούλα και τούπεσε η κάτω γνάθος μέχρι το κάτω κεφάλι από έκπληξη: Κι΄εσύ με το τεκνό Βρούτε;

Χωράνε δυό χοντροί σ΄ ένα δωμάτιο; Ουυυυ, ιδίως αν αγαπιούνται όπως οι συγκεκριμένοι!
Πως το λέει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο Εκκενώσεις Βόθρων "ο Αχόρταγος";

Δεν είχαμε σκατά, μας ήρθε ένα βαρέλι!

Θα πείτε, πολύ σκατό ρε γαμώ το, γεμίσαμε παντού σκατά, που θα πάει; Που να πάει; Βλέπετε να πηγαίνει πουθενά; Το μόνο σταθερό μέγεθος, τα σκατά στην χώρα μας. Και έτσι πως πάμε, όταν πάρουν κάποτε αξία τα σκατά, οι φτωχοί δεν θάχουν κώλο, μάγκες!

Ξυπνήστε μάγκες! Όξω όλοι! Φάτε τους! Φλομώστε τους στην πορεία και στην απεργία! Με όποιον γουστάρει η καρδούλα σας: Θέτε τους γεσεενίτσαρους; Τραβάτε με κείνους. Θέτε τα παιδιά του ΠΑΜΕ; Ακόμα καλύτερα! Θέτε πρωτοβάθμιο και να τσούζει; Ορμάτε! Θέτε aganaktistas να πείτε στο μνημόνιο putsas gracias; Πλατείες παίδες!

Γιατί παραπήγε ρε σεις με τσι σκυλορουφιάνοι που φέρανε τσι ξένοι να μας κυβερνήσουνε, που πα να πουλήσουνε ακόμα και την Ακρόπολη! Γιατί παραπήγε ρε να μας χλευάζει ο πάσα εις ευρωρουφιάνος ΕΕητζής και να αμφισβητεί την εδαφική μας ακεραιότητα, την ιστορική μας παράδοση και πολιτισμό! Άντε γιατί σε λίγο θα μας πούνε ακόμα και ότι ο Τζένγκις Χαν δεν ήταν Έλληνας, μέχρι εκεί θα φτάσουν!

Τζούμπας μίλησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου