27/6/11

Πάγκαλος: Τανκς; Ναι, αλλά....(Νοθεία του κερατά!)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidArKS7DRdiId8_i8s3g1INYEH7JYBuweokTdjN_tb6j4Ap7wv0ey4ns9ddJddATZSmiCYRScd15fGpNI_Iz1t1Wqkt9ZaP45U1ofnnCOC16SBYKdVXfUgya79Cj0LsQCCUk9M4Fy5o3eN/s320/%CE%B2%CE%BF%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%B9.jpg

Έκαναν τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου...σκατά!

Βαρυσήμαντη δήλωση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, Πάγκαλου, στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, κακοποιείται από τον Τύπο!

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι άνθρωποι (;) της κυβέρνησης (;) σήμερα καθώς διάβαζαν τον πρωινό τύπο! Σύμφωνα με κακόβουλες δημοσιεύσεις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος φέρεται να είπε σε ισπανό δημοσιογράφο τα κάτωθι εξωφρενικά:

...εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο  «θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία. Θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωζώνη συνολικά».

Απίστευτη νοθεία της αλήθειας, προκλητική δημοσίευση κατά του εγγονού του δικτάτορα, νυν σοσιαλιστή "ταφαγαμεμαζή" συναντιπρόεδρου του σύνχονδρου κ. Βενιζέλου, κ. Πάγκαλου!

Από το ντελίβερυ που κάνει χρέη γραφείου τύπου του κ. Πάγκαλου λάβαμε μία επιστολή (σε λιγδιασμένο χαρτί, μάλλον από σουτζουκάκια σμυρνέϊκα) με το πλήρες και ακριβές κείμενο των πραγματικών αντιπροεδρικών δηλώσεων στην ισπανική εφημερίδα. Όπως θα δείτε, τα λόγια του αντιπρόεδρου έχουν ανακατευτεί με τέτοιον τρόπο, που αλλοιώνεται ολοκληρωτικά το νόημα του κειμένου. Το αυθεντικό κείμενο έχει ως εξής:

Εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο: Την επόμενη μέρα οι τρομοκρατημένες τράπεζες, που θα βλέπανε να σταματάει η μάσα και να κόβεται το ρευστό, θα δίνανε εντολή στα τανκς να περικυκλώσουν ότι απόμεινε από την αστυνομία, η οποία απέσυρε τα χρήματά της για να αγοράσει αλεξίσφαιρα γιλέκα και να βάλει βενζίνη στις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ (πατέντα: πατάμε και διαδηλωτές άμα λάχει ναούμ). Η αναταραχή θα ήταν μεγάλη, θα κλείνανε όλες οι ταβέρνες, τα εστιατόρια, κυλικεία, καντίνες, ουζερί, τσιπουράδικα, σουβλατζήδικα, φαστφουντάδικα, τυροπιτάδικα κτλ και θα αναγκαζόμουν από απελπισία να πηδηχτώ από το παράθυρο. Η Ευρωζώνη χέστηκε όμως αν καταστραφούν τα φαγάδικα!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου