27/6/11

ΔΕΗ και ΕΥΔΑΘ: Το μετέωρο τρυκ του χαρτοκλέφτη

http://www.diariodeunalemol.com/wp-content/uploads/Asche.jpgΕίναι μερικές φορές που λες, μα είναι δυνατόν να έχουν δημιουργήσει έναν τέτοιον απύθμενο πάτο που ούτε η φαντασία είναι ικανή να συλλάβει; Πασόκ και νουδού, οι μηχανισμοί κακοποίησης του πολιτισμού (δεν φτάνει της χώρας και της κοινωνίας) παρουσιάζουν μια καταπληκτική ικανότητα στην υπέρβαση, όταν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα αρνητικό. Ιδίως το πασόκ σαν κόμμα της διακομώδισης του θεσμού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας κάνει σε τούτον τον...αγνό τομέα θραύση! Αξέχαστα τα έγχρωμα ρεζιλίκια κατά την φάρσα ψήφισης Σαρτζετάκη...

Αλλά υπερβαίνουν εαυτόν ρε παιδιά! Όπως τώρα κακή ώρα με την...πρόσκαιρη αφαίρεση της ιδιωτικοποίησης των ΔΕΗ και ΕΥΔΑΘ από τον εφαρμοστικό νόμο που ψηφίζεται την Πέμπτη στη Βουλή! Ακούστε και θαυμάστε ποιότητα και χαρακτήρα! Επειδή, λένε, ορισμένα αντιστασιακά και ζόρικα παιδιά του σοσιαλισμού και της αλλαγής φώτων του λαού έχουν πρόβλημα με την ιδιωτικοποίηση των δυο εταιρειών που προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο, θα το ψηφίσουν μόνο αν αναβληθεί η ψήφιση του ξεπουλήματος των εν λόγω εταιρειών για αργότερα!

Ήμαρτον! Θα πουληθούν βέβαια, αλλά...αργότερα, άρα και ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο στην ολότητά του, και νταήδες είμαστε και αντιμεσοπροθεσμιακοί! Την υπογράφουμε την συμφωνία με τους νταβατζήδες, η οποία προβλέπει...προσφορά υπηρεσιών κατ΄ οίκον, μασάζ κτλ της αμώμου αλλά όχι και τόσο παρθένας πατρίδος προς τους αξιότιμους πελάτες της, με την προϋπόθεση ότι οι δύο...αφρικανοί θα "εξυπηρετηθούν" λόγω...μήκους τελευταίοι!

Μιλάμε για απόλυτο παπατζηλίκι, για ελεεινή φαρσοκομωδία με πρωταγωνιστές τους άθλιους σοσιαλήτες και θύμα, όπως πάντα, τον μαλάκα λαό! Γιατί για να τολμούν να μας σερβίρουν τέτοια ξεφτύλα, το λιγότερο για μαλάκες μας έχουν! 

Φυσικά και δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι έπαιζαν χρόνια ολόκληρα με την φωτιά! Αφού δεν λέν να δουν τώρα που φούντωσαν και πάνε να γίνουν στάχτη....

Εγκαύματα τρίτου βαθμού πριν γίνουν όμως στάχτη, να το χαρούμε παρακαλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου