11/6/11

Νέα μέτρα, νέα πακέτα, νέα πογκρόμ. Γενική απεργία διαρκείας τώρα; Μπουάχαχαχαχαχαχαχααχ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2loiY2t_AFCLdk4dK3mmX2HTDBLUnMj0efHeUuEN9HoYC49GVnWdAAQXu9CtgSbBANEf5m8Pi02iaxv-zHKgO5aTLl6WwjwtGqTSqEuGAawuDiP68UJ3VYiJN1GrTrzNACs58sWJeneZ6/s1600/vdieoideo.jpg

Κρίμα που δεν ζει πλέον ο Παυλάκος, το καταπληκτικό χταποδάκι-Μήδεια του Μουντιάλ, να τον ρωτούσαμε αν, πότε και με ποιόν τρόπο θα ξεσηκωθεί ο Έλληνας κατά των μέτρων της τρόϊκας και του πασόκ. Σίγουρα θα μας έδινε την σωστή απάντηση το συμπαθητικό μαλάκιο, για την αντίδραση του μαλάκα του Έλληνα, που δεν λέει μετά από έναν χρόνο διαρκών χτυπημάτων κάτω απ΄την ζώνη, να περάσει μαζικά και αποφασιστικά στην αντεπίθεση, να βάλει τέρμα στην προσβολή της νοημοσύνης του, στον βιασμό της ζωής και της αξιοπρέπειάς του.

Αφού δεν μπορούμε να καταφύγουμε στις σίγουρες μαντικές ικανότητες του οχτάποδου Παύλου, ας καταφύγουμε στις όποιες μικρές μαντικές ικανότητες της...πεζής μας φαιάς  ουσίας.

Ερώτηση πρώτη: Θα ξεσηκωθεί ο Έλληνας κάποτε;

Απάντηση: Φυσικά! Όταν πεινάσει! 

Τόσο πολιτικά ώριμοι και τσαμπουκάδες είμαστε:

Αφού δεν είμαστε άξιοι να ξεσηκωθούμε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ, θα περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε, υπομονετικά, στωικά μέχρι να μας κόψει λόρδα και να ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ !

Το μόνο σίγουρο, και μπορώ να πω χαιρέκακα ότι είναι και το μοναδικό που μας αξίζει, είναι ότι θα πεινάσουμε! Γιατί όσο στοκάρουν τόσοι και τόσοι πολυθρονάκηδες, ημιβολεμένοι, "ιδεολόγοι" και λοιποί χρόνια διστακτικοί  "ε, μου κόψανε αρκετά, αλλά έχω ακόμα. Μαλάκας είμαι να ρισκάρω;" τόσο οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στην πείνα! Γιατί τρόϊκα και πασόκ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ! Αυτό το έχουν πάμπολλες φορές αποδείξει: Εκατό φορές ακούσαμε την πρόταση "τέρμα τα μέτρα" και άλλες τόσες την...αισθανθήκαμε ωσάν παλούκι στα οπίσθιά μας!

Και αν χρειαζόμαστε σπρώξιμο, κομματική εντολή ή άδεια ή δέκα καντάρια πειθώ συν τρία ζεμπίλια υπέρβαση για να πάρουμε μέρος σε κάποια μορφή αντίστασης, ε τότε θα βγούμε από μόνοι μας, περήφανοι και πειναλέοι! Τι λέει εδώ ο βραχόκηπος; Γουστάρω, λέει!

Ο τρόπος που θα ξεσπάσει ο πεινασμένος κάτοικος αυτής της χώρας δεν διαφέρει σε τίποτα με τον τρόπο που ξεσπάει ο κάθε πεινασμένος ανά τον πλανήτη: 

Θα γίνει της πουτάνας! 

Διάλλεξα αυτήν την απόλυτα ελληνική έκφραση γιατί συνδυάζει λεκτικά την επανάσταση με την γεννετήσια επιθυμία, το τερπνόν μετά του ωφελήμου δηλαδή.

Θα είναι μιά απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη: Το καθεστώς ωθεί με ακραίες βίαιες πολιτικές λιτότητας τον πολίτη σε ακραίες αντιδράσεις. Το πασόκ θα βρεθεί αντιμέτωπο με ένα πολλαπλάσιο της βίας που χρησιμοποίησε το ίδιο για την καταστολή της ευημερίας της κοινωνίας! Δεν υπάρχει άλλο σενάριο. Ή νομίζετε ότι θα την πηδήξει αυτή την φορά η λέρα του πασόκ με τιμωρία στο ένα πόδι στην γωνία της αντιπολίτευσης;

Μπα, αλλά δεν θα πάρει πιά από τα ίδια ο παρίας! Ας σπάει ο Παπανδρέου και η μαφιόζικη κομπανία του ότι θέλει και όσο θέλει. Στο τέλος, γι΄αυτό νάναι σίγουρος, αυτοί θα πληρώσουν τα σπασμένα! Ο επικείμενος οικονομικός θάνατος της κοινωνίας μας θα είναι και  ο θάνατος του πασόκ! Μιά κι΄έξω: Καζανάκι και κάτω!

Αλλά μέχρι να φτάσουμε ως εκεί, ας κάνουμε τις όποιες διακοπούλες μας, δεν βιάζεται το Μεσοπρόθεσμο! Στο επόμενό μας ραντεβού θα είμαστε πάντως όλοι στην ώρα μας:

Στο ραντεβού με την φτώχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου