14/6/11

Καιρό είχαμε να γράψουμε για τον Κόφτη

http://nobudget.files.wordpress.com/2010/09/yyka_loverdos41.jpg


Καιρό είχα να ασχοληθώ με τον σοβαρό άντρα, τον θεατρίνο Λοβέρδο. Τι να ασχολείσαι τώρα με τον λίγδη, θα πείτε, δίκιο έχετε.

Αλλά είπα να δώσω σήμερα ατιμίας ένεκεν χώρο για τους λάτρεις του "δεξιά ρολόι φορείν", ε μόνο τον λεχρίτη τον Λοβέρδο γνωρίζω, τι να κάνω;

Πεταχτούλης ο κόφτης, Νέα Υόρκη μεριά, εκπρόσωπος (με τι πρόσωπο θα πείτε) της χώρας μας στον ΟΗΕ για το θέμα του AIDS, που ως γνωστόν κατέχει απ΄έξω κι΄ανακατωτά ο δικηγόρος Λοβέρδος, βρήκε ευκαιρία να μπαλαμουτιάσει την Ομογένεια.

Τους παραμύθιασε για καλά τους λαντζέρηδες ο σκερβελές της τρόϊκας. Άμα ανοίξει αυτουνού ο στόμας του, δεν κλείνει ούτε να του τάζεις πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ!

Και τι δεν είπε: Έρχεται ανασχηματισμός, έρχεται μπόρα, έρχεται μπόρα και ανασχηματισμός. Στα πόδια του πασόκ μια νεκροφόρα, πράσινες κουρτίνες και παλιά σοσιαλιστικά πράσινα άλογα...

Έρχονται δέκα με δώδεκα νέα τσιράκια, λέει, όχι πασοκικές λέρες, εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες, γιατί δεν μας έφταναν οι εσωκοινοβουλευτικές, χρειαζόμασταν οπωσδήποτε και απ΄έξω καθήκια!

Και να περιμένουμε αλλαγές των "κακών" του οικονομικού επιτελείου, θάρθουνε καλοί τώρα και θα πέσει η κατανάλωση βαζελίνης του λαό στο μισό. Χαρούλες ο λαός να δείτε!

Είπε ακόμα, ότι θα μας ξεσκίσει η ανεργία τα επόμενα χρόνια, νάναι καλά ο άνθρωπος που μας τόπε, να ξέρουμε, να μη φέρουμε στην χώρα τα δύο εκατομμύρια ευρωπαίων και μη εργατών, που υπολογίζαμε να φέρουμε για να αντιμετωπίσουμε την δραματική έλλειψη εργατικού δυναμικού...

Δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία, να τα χώσει ελαφρώς -χωρίς να αναφέρει φυσικά ονόματα- σε συναδέλφους του υπουργούς, με την χαρακτηριστική ευκολία που διακρίνει κάθε τυχάρπαστο φύκι, όταν ζει την ψευδαίσθηση της μεταξωτής κορδέλλας. Γιατί φίλοι μου, με την εξαφάνιση της παπανδρεϊκής ομπρέλλας προστασίας το Λοβερδάκι γίνεται ένα τιποτάκι μούρλια!

Εκτός και αν την κάνει κάποτε προς νουδού μεριά, παλιά του τέχνη κόσκινο η αλλαξοκομματιά του Λοβέρδου!

Του έχω μια αδυναμία παράξενη του χλεχλέ Υγείας! Το δήθεν του, το οικείο στυλάκι του "διπλανού", το αεράκι της ανετίλας, το βραχνέ ψιλομάγκικο υπουργοοικοδομικέ πατσαβουρέ εφεδάκι, η φάτσα-αμάν τρακάραμε με νταλίκα, η self made ρυτίδα απόγνωσης και απελπισίας στο κούτελο σαν να κάθεται στον απόπατο και ζορίζεται, τα δέκα καντάρια λαϊκούρα που βάζει ο ανάλαφρος Κατίνος στα λογάκια του δόλωμα, να πιάσει κότσους βάμβακες, η υδραργυρίλα που τον χαρακτηρίζει γενικά, τον κάνει ιδανικό αποδέκτη μιάς φορτσάτης κουτουλιάς στα τσαούλια. Θεωρητικά φυσικά, είμεθα μπλόγκερς με ήθος και χριστιανικαί αρεταί, δεν επιδο, δεν επεδη, δεν επιδη, δεν χρησιμοποιούμε βία.

Πάντως αν όντως σκοπεύει ο Καράφλας να μας χώσει ανασχηματισμό, μη τολμήσει και μου αφαιρέσει από την κυβέρνηση τον ευνούχο, τον ακούδουνο, τον φλωρά, την σοπράνα της τρόϊκας, τον παπακωνσταντινοτίποτα, ή τη Παλούκα, την Αρσέναινα, της Κατσελοπατσαβούρα της τρόϊκας, θα γίνει τσι πουτάνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου