17/6/11

HABEMUS ΤΣΑΡΟΜ! Βενιζέλος: Έφυγε από τα υποβρύχια που γέρνουν για να ισιώσει την Οικονομία της χώρας!

http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2011/05/evangelos-venizelos1.jpg

Χαμός σε όλον τον κόσμο μετά την είδηση της τσαροποίησης του Μπένυ!

Η Κομισιόν διέκοψε την συνεδρίασή της για να κάνει κοντά ένα μισάωρο La Ola!

Οι οίκοι αξιολόγησης τύπωσαν άρον άρον φέιγ βολάν με δημόσια συγνώμη προς την ελληνική κυβέρνηση και τα πέταξαν από αεροπλάνο σε δέκα ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

Ατέλειωτες ουρές μικροκαταθετών έξω από τράπεζες! Μεταφέρουνε με κάθε μεταφορικό μέσο, καροτσάκια, ιπποζύγια, ζεμπίλια, βαλίτσες, μπαούλα, τσάντες, σακίδια εκστρατείας, κάσες (ιδίως συμπολίτες μας από Γραφεία Κηδειών) κ.α τις οικονομίες που είχαν κρυμμένες στα σπίτια τους στις τράπεζες που είναι τώρα σίγουρες!

Επεισόδια στην Γουώλ Στρήτ! Ένα μεγάλο πλήθος αγανακτισμένων ανθρώπων δίνει μάχες σώμα με σώμα με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σεκιουριτάδες του χρηματιστηρίου για να μπούνε μέσα! Με την πολεμική ιαχή "θέλουμε κι΄εμείς ελληνικά ομόλογα" επειχειρούν αυτή την στιγμή το αποφασιστικό μοιραίο ντου!

Ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ, Στρώς Καν, δήλωσε από την έπαυλη-φυλακή της Νέας Υόρκης όπου διαμένει τα εξής:


"Yes, yes, βουή βουή, μον αμί μεσιέ λε Βαζελινός ε ύν γκράν εξπέρ ντε Εκονομίκ"
Ναι ναι, (αγγλιστί και γαλλιστί) ο φίλος μου ο Βενιζέλος είναι αναμφισβήτητα μία αυθεντία στα Οικονομικά, η μεγαλύτερη δυνατή!


"Αβάντ ντε μινιστεριλίκ ντε ντεφένς, μεσιέ λε μινίστρ ντενητανέ  τιποταλλό από τουβλ εκονομίκ εξτραορντιναίρ...."
Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι πριν γίνει υπουργός Αμύνης δεν είχε ιδιαίτερα βαθειές γνώσεις στην Οικονομία...

Βιβ λα Γκρες!
Βιβ λα σωτηρί ντε λα πατρί και υιό!
Βιβ μεσιέ Βαζελινός!
Βιβ λα καμαριέρ!

Εκατοντάδες μέλη του ΚΚΕ επιστρέφουν τα κομματικά βιβλιάριά τους στο κόμμα και εισέρχονται στο πασόκ! Διαλύεται ο ΣΥΝ/ΣΥΡ και ενσωματώνεται στην νεολαία πασόκ!

Εκατοντάδες αεροπλάνα από την αραβική χερσόνησο τίγκα με μεγιστάνες σεΐχηδες επενδυτές κάνουν γύρους πάνω από το Ελευθέριος Βενιζέλος περιμένωντας άδεια προσγείωσης!

Απίστευτο: Η καγκελάριος Μέρκελ ζήτησε μόλις από την ελληνική κυβέρνηση οικονομική βοήθεια! Αυτοΐαση της οικονομίας ως εκ θαύματος!

Χιλιάδες τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες πολιορκούν την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για έκδοση έκτακτης βίζας! Το αδιαχώρητο! Ο Ερντογάν καλεί την ελληνική κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλιώς απειλεί με πόλεμο!

Τα Σκόπια επενδύουν το σύνολο χρυσού και συναλλάγματος που διαθέτουν στην γιαουρτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ! Μετά από έκτακτη δραματική συνεδρίαση του σκοπιανού υπουργικού συμβουλίου ο υπεύθυνος τύπου της σκοπιανής κυβέρνησης ανακοινώνει ότι η χώρα θα ονομάζεται στο εξής Δυναμό Βουκουρεστίου!

Εκατοντάδες γκρούπις φωνάζουν υστερικά και σκίζουν τα ρούχα τους έξω από το υπουργείο οικονομικών! Κυρίαρχο σύνθημα "Αχ Μπένυ, αχ Μπένυ, δεν γέρνει αυτό που μπαίνει"

Φήμες για αποστασία! 

Η Κ.Ο του πασόκ εξεγείρεται κατά του Παπανδρέου;

Θα δούμε σήμερα τον Μπένυ να βαδίζει στα χνάρια του Ελευθέριου Βενιζέλου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου