6/7/11

Πασόκ: Μαμά, με βαράνε τα παιδιά στο σχολείο....(κλαψ, λύγμ, οδύρμ)

http://www.kosmoslarissa.gr/images/news/129927418731_mrg.jpg


Πολύς θόρυβος τελευταία με τα κρα-κρα διαμαρτυρίας των νεοφιλελεύθερων κορακιών της πασόκας! Αυτό τους συμβούλεψαν να κάνουν οι αμερικάνοι επικοινωνιολόγοι που απασχολούν και καλοπληρώνουν με το υστέρημα του λαού, αυτό κάνουν!

Στην αντεπίθεση λοιπόν οι Κουΐσλινγκ στο πνεύμα της ποδοσφαιρικής "σοφίας" η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, με τα παπαγαλάκια των ελεγχόμενων-εξαρτημένων-ξεπουλημένων καναλιών να τιτιβίζουν υστερικά, το πιό άθλιο πρίμο-σεκόντο του καλοκαιριού!

Των φρονίμων τα παιδιά θα έπρατταν σίγουρα διαφορετικά, δεν είναι και η πιό ενδεδειγμένη αντίδραση, να πίνεις το αίμα του κόσμου και να θες να βγεις και λάδι από πάνω! Θα μπορούσαν να το έκαναν γαργάρα λοιπόν, θα μπορούσαν να το βούλωναν, να έβγαζαν τον σκασμό, να έκαναν τον παλαβό, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια για τους περισσότερους από δαύτους για το τελευταίο.

Αλλά τους είπαν οι γκάϋς, οι συμβουλάτορες, να παίξουν με τρεις επιθετικούς, με πολλά σουτ από μέση και μεγάλη απόσταση γιατί ο τερματοφύλακας του Συνασπισμού δεν είναι και τόσο σόϊ. Βάλανε μέσα τον άχρηστο τον Καρχιμάκη, που είναι λένε καλός στο ψηλό κοπριτοκρητικό παιχνίδι, να παίξει δίπλα στον έτερο μεγάλο αστέρα της επίθεσης, τον ΠΡΟ.ΠΟσισέ, τον Παπουτσή και κρυφό κυνηγό να κρέμεται πίσω από τις δύο αιχμές τον Πεταλωτή, αντί να πάει ο ίδιος να κρεμαστεί, να χαρεί λίγο το χειλάκι μας.

Και βγαίνουν τα ρετάλια και ζητάνε τα ρέστα! Τελευταία χώνουν μάλιστα και μπινελίκια, υπουργοί ρεζίληδες άνθρωποι. Έφτασαν μάλιστα και να...απειλούν! Όπως ο πολύ φρέσκος για πεθαμένο και πολύ μπαγιάτικος για ζωντανό, πρώην πρόεδρος της Βουλής, Κακλαμάνης! Απειλεί ακόμα και ο Κακλαμάνης! Ήρθαν τα προχθές να διώξουνε τα μεθαύρια! Απειλεί λοιπόν και ο δεινόσαυρος της πασόκας, έμμεσα μεν, αλλά...σοσιαλιστικά! Θα μπορούσαν να επέμβουν οι ψηφοφόροι μας, αλλά δεν το κάνουν, προειδοποιεί ο παροπλισμένος ιδεολόγος, νυν καρπαζοεισπράκτορας (δεν τον παίρνει πια ούτε ο τυλιχτής του κυλικείου της Βουλής σοβαρά) Κακλαμάνης.

Δεν τους αρέσει ο προπηλακισμός και το προγκάρισμα, λένε!

Ε και; Σε ποιόν αρέσει; 

Δεν φτάνουν σε οργασμό με τις Επικυρήξεις βουλευτών ανά το Πανελλήνιο, λένε!

Γιατί, μια χαρά τσόντα δεν είναι;

Δεν συμβιβάζεται, λένε οι πασόκες, με την βαθύτατη έννοια της Δημοκρατίας η ρίψη γαλακτομικών προϊόντων, εμφιαλωμένου μεταλλικού νερού (αλλά δυστυχώς σε πλαστική συσκευασία, γιατί δεν προνόησε κανένας παραγωγή εμφιαλωμένου πλαστικού νερού σε μεταλλική συσκευασία, να χαιρόμαστε τα μάλλα), φραπεδιάς και σιέλου, αν και ο Σίελος έχει ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία του αποδέκτη.

( Συγκεκριμένα έχει pH 6,8 με 8,1 και περιέχει: 99,5% ύδωρ, 0,2% ανόργανα άλατα και 0,3% οργανικές ενώσεις. Αναλυτικότερα περιέχει: Na, K, NaHCO3, Cl,P, Ca, Mg, πρωτεΐνες (αλβουµίνες και γλοβουλίνες), γλυκόζη, χοληστερόλη, βιταµίνη C, µια βλεννώδη ουσία τη µυκίνη, διάφορους µεσολαβητές (παράγοντας ενεργοποίησης των αιµοπεταλίων, PAF) και ένζυµα όπως την πτυαλίνη (ptyalin) (µια αµύλαση), τη λυσοζύµη και την ακετυλοϋδρολάση (ένζυµο που υδρολύει τον PAF). Το σάλιο περιέχει ακόµα και αντισώµατα για πρόσδεσή τους στα βακτήρια που εισέρχονται από το στόµα)


Ναι δεν συμβιβάζεται, γιατί συμβιβάζεται η ρίψη τόνων χημικών σε αμέτοχους πολίτες, η ρίψη φονικών αγκωναριών όπως αυτά που χρησημοποιούνται για τα καλντερίμια, ή η ρίψη κομματιών μαρμάρου, ή η ρίψη κρότου λάμψης δίπλα από το κεφάλι δημοσιογράφου, να χάσει ο άνθρωπος εντελώς την ακοή του.

Ξαφνικά ανακάλυψαν και την Δημοκρατία! Όταν συμφέρει η ρουφιάνα, την θυμόμαστε, όταν χτυπάει στην φτέρνα, ε την βάζουμε στην άκρη! Γιατί για τα παλιοτόμαρα που μπήκανε στο πορτοφόλι μας, στο σπίτι μας, στα όνειρά μας να μας φάνε την ζωή μας, Δημοκρατία είναι να αφήνεις τον εκλεγμένο να κάνει τέσσερα χρόνια ότι του καπνίσει! Έτσι την παίρνουν την μυτιά Δημοκρατίας οι εκλεκτοί πρεζάκηδες των Τραπεζών!

Εκλεγμένοι από εσάς είμαστε, κράζουν οι επίορκοι, έχουμε δικαίωμα να αλωνίσουμε κατά το καυλούν! Τι, να καθόμαστε και να ρωτάμε συνέχεια τον λαό, τι θέλει και τι δεν θέλει; Αφού είμαστε εκλεγμένοι, γιατί να σας ρωτήσουμε αν θέλετε τα μέτρα, αν θέλετε ότι πιό βάρβαρο εφεύρε μέχρι σήμερα η αρρωστημένη νεοφιλελεύθερη φαντασία;

Εκλεγμένοι τσαμπουνάνε οι Ύστατοι των Ουραγών! Εκλεγμένοι, λες και οι προδότες...διορίζονται! Εκλεγμένοι λοιπόν και να σταματήσουμε να τους προγκάρουμε δημόσια, γιατί είναι φασίζον και να επιστρέψουμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο που είναι και καραδημοκρατική συνήθεια.

Αγαπούλες και χαδάκια ζητάνε από την κοινωνία που βιάζουν, οι άθλιοι! Διάλογο θέλουν τώρα, κουβεντούλα και σμολ τολκ, αυτοί που φίμωσαν έναν ολόκληρο λαό με έναν καταιγισμό βίαιου μονόλογου βαρβαρότητας, αυταρχισμού, επίταξης και καταστολής! Τόσες δεκαετίες που τους φλόμωνε ο μαλάκας ο ψηφοφόρος στην ψήφο και τους έστελνε στον παράδεισο της μάσας και της χάψας, στην γη της Επαγγελίας της αρπάχτρας και της κονόμας, κοντά σαράντα χρονάκια, μια χαρά καλός μαλάκας και δημοκράτης ήταν τότε ο λαός. Τώρα φασίστεψε ξαφνικά!

Ναι, δεν ήταν πάντα έτσι Καρχιμάκηδες και Παπουτσαραίοι! Υπήρχαν εποχές που όταν κάνατε έξοδο σας την πέφτανε σαν τρελλοί πεντακόσιοι επίδοξοι σφουγγοκωλάριοι μήπως και δεν προλάβουν να φιλήσουν χεσμένες ποδιές! Εποχές που στρατιές παλαμάκηδων κάνανε παρέλαση μπροστά σας, να σας φιλήσουν το μαγικό τακτοποιητικό σας χεράκι, να σας βαρέσουν φιλικότατα την πλατούλα σας!

Πάνε πια αυτές οι εποχές πασόκια! Το γεγονός θεωρείται λήξαν. Άλλαξαν σήμερα οι... προτιμήσεις του κοινού, αυτή την εποχή θα φορεθεί πολύ...ματσούκι! Και για αυτήν την όχι και τόσο αιφνίδια αλλαγή γούστου της κοινωνίας. μόνοι υπεύθυνοι είστε εσείς!

Φόρτσα λοιπόν φίλοι μου, συναγωνιστές, σύντροφοι! Φόρτσα και για να γκαρίζει τόσο πολύ ο πράσινος όνος, είμαστε σίγουρα στον σωστό δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου