6/7/11

Ο Καρτάλης προβλέπει...ντέρμπυ!

http://philolog.files.wordpress.com/2007/07/rapid_vs_dinamo_zagreb.jpg

Μας προειδοποίησε; Μας απείλησε; Μας προειδοποίησε απειλώντας; Έριξε μια κούφια από πλήξη; Άγνωστες οι βουλές του ναινέκου πασόκου βουλευτή Μαγνησίας, Κ.Καρτάλη, ο οποίος θεώρησε αναγκαίο να μας κάνει ευτυχισμένους, μετά από το ναι του στο Μεσοπρόθεσμο, με τα κάτωθι σοσιαλιστικά: 

...Τον κίνδυνο γενικευμένων επεισοδίων μεταξύ ψηφοφόρων κομμάτων επεσήμανε ο Κ. Καρτάλης, λέγοντας πως "μπορεί να φτάσουμε και σε φαινόμενα βίας, δηλαδή οπαδοί ενός κόμματος να δέρνονται με οπαδούς άλλου κόμματος". Αποδοκίμασε δε την πρακτική των αφισών στις οποίες εμφανίζονται βουλευτές σε κρεμάλες, σημειώνοντας ότι "αυτό είναι μια καθαρή προσπάθεια πολιτικού εκφοβισμού"... (από Το Βήμα)

Αυτό που δεν μας είπε ο καραδημοκράτης του πασόκ, είναι ποιοί μπορεί να είναι οι οπαδοί αυτών των ομάδων, να μην έχουμε απορίες ντε! Η έκφραση "να δέρνονται" προϋποθέτει ενεργή οπαδική...τοποθέτηση και από τα δύο αντίπαλα δέη, όπως όταν συγκρούονται γαύροι με βάζελους στον σταθμό Ειρήνη φερ΄ειπείν! Ποιά κόμματα είχε στο μυαλό του όταν μας έχωνε την φόλα ο ναινέκος;

Να εννοούσε τους χουλιγκάνους της πασόκας, αποκλείεται! Αυτοί είναι ελάχιστοι και μιας ορισμένης ηλικίας πλέον, όλοι βουλευτές, υπουργοί, υφυπουργοί. Που να σου κάνει τώρα φατούρο ο γεροκακλαμάνης; Να εννοούσε απλούς οπαδούς, χλωμό το βλέπω. Δεν έχει άλλη ασχολία ο (ακόμα) πράσινος οπαδός, και θα αφήσει την σιγουριά της θεσούλας που του δίνει να  φάει φαγάκι, για να ρισκάρει το κεφάλι του σε οδομαχίες εναντίον ανέργων, πεινασμένων και αγανακτισμένων...

Το "να δέρνονται" δεν παίζει ούτε με σπρώξιμο της ΕΠΟ, Καρτάλη, ούτε το Σπόρτιγκ δεν γεμίζει πλέον ο δαρτικός μηχανισμός του σοσιαλισμού! Πάνε οι πράσινες στρατιές πλέον, πάει η λαϊκή υποστήριξη και τα παλιά σοσιαλιστικά μαζικά. Αυτό που σας κρατάει ακόμα στην ζωή είναι η προστασία της Γκεστάπο και ο σεβασμός της κοινωνίας προς αυτό που δεν σεβαστήκατε εσείς ποτέ: Τον θεσμό της Δημοκρατίας!

Και να εύχεσαι Καρτάλη να εκτονώνεται για αρκετό χρόνο ακόμα ο ζωχαδιασμένος κοσμάκης με αφισούλες με κρεμάλες!

Γιατί αν βγουν οι κρεμάλες από τις αφίσες, μόνο κάνα ελικοπτεράκι μπορεί να σώσει την παρτιδούλα, Καρτάλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου