2/7/11

Προσλήψεις μπάτσων! Η νεολαία μπορεί να ελπίζει!

http://www.gargalianoi.com/wp-content/uploads/2011/06/%CE%9C%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%87.png

Όποιος αποτυχαίνει στην χώρα μας σαν άνθρωπος, γίνεται αστυνόμος, λέει μιά νέα ολόφρεσκη ελληνική παροιμία. Να δούμε, ίσως κατοχυρώσω τα πνευματικά δικαιώματα, να μου μείνει η δόξα.

Και είναι ένα σωρό, οι άξιοι συνεχιστές της μεγάλης παράδοσης των Gestapo και SS! Μπορεί να μην έχουμε κυβέρνηση, να μην έχουμε λεφτά, να μην έχουμε στον ήλιο μοίρα, αλλά από ένστολη ντροπή, όση θέτε, να φάνε και οι κότες!

Όπου και να κοιτάξεις Αστυνομία: Ειδικοί Φρουροί, ΜΑΤ, ρομποκόπια, όργανα, Τσέοι, στρουμφάκια, ΔΕΛΤΑ, καρακόλια, μπάτσοι, αστυνόμοι, χωροφύλακες, λίτες, μπάτσμαν, ΖΗΤΑδες, ταγματασφαλίτες, πολιτσμάνοι, μπασκίνες, ΔΙΑΣ, γερμανοτσολιάδες, Σαΐνιδες, τσομπάδες, Κλουζώ, Ράλληδες, χούνταλα, κερατάδες...

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxnpAP84diyZ3b39R5gd7jkeiBgPOyekuf7UMEOFDg8S7ZAYeDVzShJqrz3UME7M3mskfAGxQJPNzIKBoKIjwM2rzydFMFaefW40yjCgoC2x7_j1AX7Fq6Kkkmk5Ht-bVqthiNKihRBHU/s1600/mat.jpg

Και ενώ η πράσινη χολέρα μας κλείνει τα σπίτια, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα μαγαζιά, με την αστυνομία μας ανοίγει κυριολεκτικά τα...κεφάλια! Κάθε πόλη και ΓΑΔ, κάθε χωριό και Χοιροστάσιο, θα έλεγε σήμερα η ΥΕΝΕΔ αν είχαμε χούντα. Τι "αν είχαμε";

Αστυνομία και τα μυαλά στα κάγκελα των στρατόπεδων συγκέντρωσης, τόση γκεσταποσαβούρα έχει πλημμυρίσει τις πόλεις και την ζωή μας!

 http://indy.gr/newswire/to-koproskyla-ton-mat-psekasan-sto-prosopi-to-manli-glezo-binteo/ki-alles-foto-1/glezos01.jpg/image_preview

Απολύσεις παντού, ανεργία στα ουράνια, αναδουλειές, απελπισία. Μαύρο παρόν, αβέβαιο μέλλον, η μετανάστευση επιστρέφει πάλι στην επικαιρότητα. Και εκεί που λες, μα να μην υπάρχει μιά ελπίδα σε τούτον τον τόπο, ένα αποκούμπι, μία σταθερή, εκεί που λες να πας να πηδήξεις από τον Πύργο Αθηνών, να ανεβάσεις τα ποσοστά αύξησης των αυτοκτονιών πάνω από τα 40% που φτάσανε, ακριβώς εκεί σε προλαβαίνουν τα δυό παχύδερμα της αντιπροεδρίας, Θόδωρας και Βαγγέλης, και σε αγκαλιάζουν πριν πέσεις! Φρίκη η ιδέα του αγκαλιάσματος, αλλά για την φιλολογία ρε γαμώτο!

Επ, πολίτη, που πας, σε ρωτάνε! Κάνω φούντο μπάρμπα, απαντάς, όταν φτάκεις κάτου, όλα γίνονται εύκολα. Δεν χρειάζεται πλέον φούντο αγαπητέ Έλληνα νεολαίε, σου λέει ο ένας από τους δυό, που τυχαίνει να μην είναι μπουκωμένος εκείνη τη στιγμή. Ανοίξανε οι δουλειές, δημιουργήσαμε θέσεις εργασίας, σταμάτα τις πτωτικές σκέψεις και τράβα να δηλώσεις υποψήφιος. Ότι θες έχει: Από ειδικός φρουρός, μέχρι μπάτσος!

http://1.bp.blogspot.com/-_iiTDwRMOCI/Tc-0j0ctlhI/AAAAAAAAAPI/SU2rVksai5Y/s1600/IATROY+MAT.jpg

Μάλιστα κύριοι, κοντά στις 3.000 νέες θέσεις μπατσαρίας και δαρτικού μηχανισμού ανακοίνωσαν οι 8 υπουργοί σε συσκευασία δύο αντιπροέδρων, Πάγκαλος και Βαζελίνος! Παρακαλούνται οι 3.000 να προσέλθουν για τα περαιτέρω στο υπουργείο Γκεστάπο και Ες Ες του Πολίτη, οι υπόλοιπου που ψάχνουν εργασία, να πάνε Γερμανία ή να...πηδήξουνε!

Απίστευτο και όμως απόλυτα...σοσιαλιστικό: Η πασόκα ρημάζει τα πάντα και ταυτόχρονα θωρακίζεται! Μπορεί να μην υπάρχει ούτε σάλιο, αλλά προκειμένου να μη την πηδήξει στεγνά ο λαός, χαλάλι οι νέες ναζιστικές ταξιαρχίες!

Γκλοπάτες προοπτικές νεαρέ κάφρε! Αφήνεις τις μαλακίες με τα psycho και τα πριόνια και κάνεις καριέρα σαν χτυπάκιας! Καλά, θα σε δυσκολέψει στα γερμανικά το Mein Kampf  λιγάκι, αλλά θα σκέφεσαι όταν έχεις ζόρια, ότι όταν πάρεις πτυχίο και σε αμολύσουν στην κοινωνία να βγάλεις το άχτι σου, θα μπορείς να βαράς και με την λαβή του γκλομπ! Και ότι θα μπορείς να κάνεις τόπι στο ξύλο κάνα χούφταλο στα ογδονταφεύγα, ή να πετάξεις ένα νταμάρι ολόκληρο μαρμαρόπετρα.

Μάλιστα κύριοι. Πάμε ολοταχώς για 60.000 χτυπικοδαρτικό μηχανισμό! Ένας μπάτσος για κάθε 185 ευτυχείς πολίτες η αναλογία στην Ελλάδα που φτιάχνανε Παρθενώνες όταν οι Γερμανοί μένανε πάνω στις βελανιδιές και χάσανε...πόντους πολιτισμού και έχουν μόνο έναν μπάτσο στους 330 καθυστερημένους και απολίτιστους κατοίκους!

Τι να κάνουμε, να μην τους αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι των μελλοντικών μας "προστατών"; Ε και αν ακούσει και κανένας ήδη μάχιμος, δεν χάλασε και ο κόσμος!


6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΑ Η ΑΝΑΡΧΙΑ...!

    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ...!

    'ΘΑΝΑΤΟΣ' ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΙΑ 'ΓΛΕΖΟΥ'...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΝΑΣΗ ΜΕΛΙΣΤΑ ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ...!

    ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 'ΔΕΝ' ΠΕΘΑΙΝΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΧΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ,
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ...!
    'ΠΟΓΚΡΟΜΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ευχαριστούμε για την κόσμια παρουσία και τα όμορφά σας στιχάκια. Ρέστα δεν μπορούμε να δώσουμε . Καλή σας μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μασάμε ούτε κατά διάνοια κανενός κομπλεξικού αναρχοαριστεριστή ειρωνικά λογίδια. Τύφλα να 'χουν τα κατεξοχήν δολοφονικά σιχάματα του 'αναρχόμυαλου και κακοηθέστατου' ΤΣΥΡΙΖΑ, Σίψας και Αντρεέβ που σκότωσαν εν ψυχρώ τα τρία ΑΘΩΑ θύματα υπαλλήλους της MARFIN το Μάιο του 2010, ώρα καλή με τον αστυφύλακα Θανάση που το 1985 κόντεψε να αφήσει τα οστά του σε κάποιο φλεγόμενο λεωφορείο της αστυνομίας εξαιτίας σας... ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ και των δύο αυτών φασιστοτραμπούκων αναρχοάπλυτων δολοφόνων. ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ_.

      Διαγραφή
  5. ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΟΡΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ,
    ΓΑΜΆ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΑΣ 'ΕΠΙΤΥΧΩΣ'_.

    'FUCK DIRTY ANARCHY AND YOUR MOTHER'S PUSSY'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή