22/7/11

Βενιζέλος: Πανστρατιά υπέρ της Ελλάδας στην Ευρώπη!

http://images.inews.gr/141/anekdoto-O--venizelos.jpg


Ήτανε έξυπνο και φιλήσυχο παιδί και τόνε χαλάσανε τα στρατά! Ο λόγος για τον ευτραφή έως τίγκα στο ξύγκι αντιπρόεδρο και υπουργάντζα οικονομικών, Βαγγέλη Βενιζέλο ή Βαζελίνο όπως επιμένει ο βραχόκηπος.

Τι θέλανε και τον βάλανε στο Αμύνης και ανάψανε τα πολεμικά του αισθήματα και δεν μπορείς τώρα να τον κάνεις ζάφτι ούτε με πέντε φορτηγά Goody΄s σε φέρρυ μπωτ για την Πάρο;

Θέλεις τα υποβρύχια που γέρνουνε, θέλεις οι ένστολοι που μπαινοβγαίνανε στο γραφείο του, θέλεις το τρίμηνο που υπηρέτησε με πάθος την πατρίδα (το τελευταίο όχι και τόσο σίγουρο) ή κάτι πολεμικά έργα που είχε δει στα μικράτα του, ο παραγκωνισμός του στο Υπουργείο Αμύνης αλλοίωσε τελικά το λεξιλόγιό του!

Ακούς Βενιζέλο και θυμάσαι...Βέγγο στο "τι έκανες στον πόλεμο Βαγγέλη"! Τόσο μοβόρο και αιματηρό λεξιλόγιο, ίσαμε τρεις διμοιρίες αλεξιπτωτιστών! Άφησε το Αμύνης για να πάει σε πόλεμο, είπε στην αρχή, μίλησε μετά για "στρατιωτική πειθαρχία", τώρα αλαλλάζει περί "πανστρατιάς υπέρ της Ελλάδας", λίγο στρατιωτηλίκι ακόμα και...ισιώνουνε τα υποβρύχια!

Πανστρατιά υπέρ της Ελλάδας βλέπει ο Βενιζέλος, τόσο ξύπνιο το παιδί! Να δούμε αν στις επόμενες εκλογές επιμείνει ο μαλάκας ο ψηφοφόρος στην συνέχιση της επιδότησης του κόπανου, ή θα τον παροπλίσει μια για πάντα, να ησυχάσουμε....


Το ξέρετε εκείνο το παλιό με τον Βενιζέλο; Όσοι το ξέρουν μη διαβάσουν παρακάτω.


Πάει ο διοικητής και βουτάει έναν φανταράκο στην σκοπιά. Ύπνε, τα μάτια σου 14 σήμερα, έρχεται επίσκεψη ο Βενιζέλος. Άμα τον δεις νάρχεται, σφύρα μου κλέφτικα, εντάξει;

Κλαρίνο ο σκοπιάς, μάλιστα κύριε διοικητά, αφήστε τον τον πούστη σε μένανε!

Περνάει μισή ώρα, ξαναπερνάει και άλλη μισή να ολοκληρώσει μία, περνάνε δυό και τρείς, περνάνε κι άλλες δύο, και ο υπουργός δεν φάνηκε, γαμώ το υπουργείο! Ξαφνικά όμως εκεί που είχε χάσει τις υπουργοερχετικές ελπίδες του ο εύσωμος και καρτερικός φανταράς, νάσου και μπουκάρει μια μαύρη λιμουζινάρα να, τρία δωμάτια κουζίνα μπάνιο, με σημαίες πάνω από τα φανάρια και σταματάει δίπλα στην σκοπιά.

Πετάγεται ο σκοπιάς από το περίπτερο που καθότανε και τήραγε τον κάμπο, κατεβαίνει κάτω και κάνει νόημα στον οδηγό να κατεβάσει τα φιμέ παράθυρα. Τα κατεβάζει αυτός και βλέπει ο φαντάρος τον υπουργό να σκίζει στο πισινό κάθισμα έναν οικογενειακό γύρο με απόλα.

Ρε συ, μήπως είσαι ο Βενιζέλος, τον ρωτάει αλαφιασμένος ο φαντάρος. Γνέφει με το κεφάλι του ο υπουργός, που να πεις ναι μπουκωμένος με ένα γατοκέφαλο γύρο πίτα, δεν γίνεται!

Ωχ, του λέει ο φαντάρος, σε ψάχνει ο διοικητής από το πρωί, την πούτσωσες μαλάκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου