4/8/11

Βάζουν λουκέτα στους Οίκους Ανοχής;

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πάει ένας τύπος σήμερα σε ένα περίπτερο να διαβάσει τζάμπα εξώφυλλο εφημερίδας. Ε, αφού διάβασε τα θλιβερά περί Όντενσε πέρασε στις πολιτικές εφημερίδες. Κάπου του χτυπάει στο μάτι δημοσίευμα με τίτλο "Η κυβέρνηση βάζει λουκέτο σε Οίκους Ανοχής". Απίστευτο, λέει δείχνοντας τον τίτλο με το δάχτυλο στον περιπτερά που είχε βγει έξω για να ταΐσει έναν αδέσποτο σκύλο. (Ε ρε φαντασία) Δεν το πιστεύω, πάω να δω, λέει στον ιδιοκτήτη που μένει με ανοιχτό το στόμα και φεύγει μετά με κατεύθυνση την λεωφόρο Συγγρού.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJ-AO5FaDcTH0eDRWGgWmXVu3iKzyLE7BuLzVqCBKFMGA8zft2UR_ysjiO9xdVlAnLtgr0nJx-U9FIW5jPN2gBWvL1cTupY9mp1b7vP_eqIpvOORitxgf3n9OhiUxgVxhSvEzeINm1H4A/s320/nd++ls+kor+orizontes.jpg

Φτάνει Συγγρού, πάει στο νούμερο 340, δοκιμάζει την πόρτα, ανοιχτή! Τι σταδιάλα, μουρμουρίζει και φεύγει πάλι προς το κέντρο. Ε,...ψιλοχάζευε στον δρόμο, Συγγρού είναι αυτή, δεν θα σας δώσουμε ντε και αναφορά, ανέκδοτο είναι.



http://s.enet.gr/resources/2009-11/13-14-thumb-large.jpg

Με το που έπεσε ο ήλιος φτάνει στην Ιπποκράτους. Πάει στο νούμερο 22 που ήταν η είσοδος, η πόρτα ανοιχτή! Ε την κάνει σιγά σιγά και πάει πίσω στο περίπτερο. Ρε συ φίλε, ότι θέλουν γράφουν σήμερα οι κωλοφυλλάδες, πάλι καλά που δεν την αγόρασα, λέει στον περιπτερά. Γράφουν ότι έβαλαν λουκέτο στους Οίκους Ανοχής αλλά τα γραφεία της νουδού και του πασόκ ήταν ανοιχτά! Από εκεί έρχομαι!

Για Οίκους Ανοχής κάνει η εφημερίδα λόγο ρε φίλε, όχι για μπουρδέλα, απαντάει γελώντας ο περιπτεράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου