4/8/11

ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ, ΜΠΑΤΣΕ ΔΕ ΘΆ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΣ...

http://4.bp.blogspot.com/_d8GRXicp1bs/SVGB1EMci2I/AAAAAAAAAk8/tD46DurAZuM/s400/a27_17304221.jpg

ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ, ΜΠΑΤΣΕ ΔΕ ΘΆ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΣ...

Συμβολική φωτογραφία: Ο μπάτσος δεν κυνηγάει την χασίκλα, απλά την επιβλέπει. Σημείωση: Ο εθισμένος μπάτσος βγάζει την μάσκα.

Ντουμάνι ο μπάφος και μάλιστα δια νόμου, σύμφωνα με την φαεινή ιδεά της πασόκας να αποποινικοποιήσει την χρήση των ναρκωτικών! Σοφή ιδέα που θα...απελευθερώσει σίγουρα τις εγκλωβισμένες δυνάμεις που...εσωστρεφούν μέχρι σήμερα σε χασίς, πρέζα και ηρωίνη.

Τράβηξε σίγουρα πολύ βαθειά τζούρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σλάϊτς και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, για να σκαρώσει τόσο μαστουρωμένο νόμο. Μπορεί, ποιός ξέρει, να κατάπιε από την καΐλα του και την τζιβάνα!

Έτσι, στον μαγικό κόσμο της "Αλλαγής" πας μέσα μόνο για ιδιαίτερα ειδεχθή εγκλήματα, όπως άμα χρωστάς πεντοχίλιαρο στην εφορία, ή αν δεν πληρώσεις το νταβατζηλίκι των 2,50 ευρώ στα διόδια. Όχι παίζουμε!

Αυτόφωρο αν δεν πληρώσεις εισιτήριο στο μετρό λέει, αλλά "κάτσε ΜΑΤατζή να το κάνουμε γύρω γύρω όλοι" στην περίπτωση του μπάφου ή "ρίξε μια μυτιά καλή, και για σένα ΜΑΤατζή" στην περίπτωση της κόκας! Τράβα ρούφα πάτα τόνε λοιπόν, και αν δεν αρχίζει εδώ ο δέκατος πέμπτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό, να με φτύσετε!

Έφριξε η αντιπολίτευση με την απόφαση της κυβέρνησης να τα φορτώσει όλα στον λουλά, αλλά η δήλωση του Αϊβαλιώτη της καρατζαφερίας του Στο.κος έσπασε όλα τα κοντέρ:

"Προφανώς η κυβέρνηση έχει καταλάβει ότι για να ανεχτούν κι άλλο οι Έλληνες το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ΄ναι μαστουρωμένοι"

Η είδηση ότι νομιμοποιείται η καλλιέργεια χασίς για προσωπική χρήση έφερε τα πάνω κάτω στην αγορά αγροτεμμαχίων και αναμένεται πλήρης κατακερματισμός της περήφανης ελληνικής υπαίθρου. 

Η αναγγελία της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών δεν χαροποίησε όμως ιδιαίτερα τις δισκογραφικές εταιρείες, οι οποίες καλούνται να δαπανήσουν υπέρογκα ποσά για να προσαρμόσουν τους στίχους παλιών επιτυχιών στα σημερινά δεδομένα. Μικρά παραδείγματα 

Εδώ αλλάζει η λέξη "ζούλα" με την λέξη "Κούλα", το "βλέπω τρεις μαστουρωμένοι" αλλάζει σε "βλέπω 1003 μαστουρωμένοι"


Εδώ τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Κατ΄αρχήν αλλάζει το "και μας πιάνουν μάνι μάνι" σε "που ήτανε κι΄αυτοί χαρμάνι", μετά δυσκολεύει. Δεν τους πάνε πιά φυλακή και εδώ είναι το δράμα! Γιατί; Μα γιατί το επιθυμούνε οι ίδιοι! Μνημόνιο, ανεργία, ακρίβεια, φτώχεια, ξέρετε πόσοι θα επιδιώξουν να μπούνε μέσα για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ;

Με άλλα λόγια ο χασικλής αναγκάζεται να γίνει κλέφτης, για να μπει μέσα, με ότι συνεπάγεται αυτό για τον ατυχή στιχουργό. Ο δεύτερος στίχος δικαιώνει φυσικά κάθε φυλακισμένο, να δείτε που θα χρειαστεί να χτίσουμε και νέες φυλακές.


Αυτό το τραγούδι την έβαψε! Πρόκειται να απαγορευτεί εντελώς επειδή υπονομεύει τον νέο νόμο, που αποποινικοποιεί τα ναρκωτικά! Καλά να του κάνουν!


Αυτό εδώ να δείτε πως σε πάει κατευθείαν Αυτόφωρο! Πλατείες χωρίς φασίστες και εμπόρους ναρκωτικών; Φτου κακά!


Άλλο ένα τραγούδι με τρομερές δυσκολίες προσαρμογής στον νέο νόμο! Εδώ ο στίχος πρέπει να φέρει τα πάνω κάτω, αν θέλει να συμβαδίσει με την λογική του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, δύσκολα τα πράματα! Προτείνω την εξής λύση: "Πέντε δίκες αθωομένος για ναρκωτικά καλέ, ούτε μ΄έφεση με κλείνουν μέσα στο Γεντί Κουλέ"


Και τελικά θα θριαμβεύσει το συναίσθημα: Η σοσιαλιστική συμπόνια με τον εξαρτημένο ασθενή: Εξαρτημένο και από τα ναρκωτικά και από τα πακέτα εξάρτησης των τοκογλύφων εμπόρων των λαών. Καλημέρα πράσινε ανθρωπισμέ, καλημέρα...3 σχόλια:

  1. Δηλαδή να πιστέψουμε ότι μόνο οι πασόκοι φουμάρουν; Αυτό λες; Και ότι φρίαξε η ΝΔ και το ΛΑΟΣ επειδή οι δικοί τους οπάδοί απέχουν; Υποκρισία και βραχόκηπος αντάμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου. Τι μάλλον; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χάλασε και ο κόσμος φυσικά....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή