25/10/11

Παπ και Παπ και Παπ...

 
Παπανδρέου, Παπούλιας και όλοι οι άλλοι, λαθρεπιβάτες της πολιτικής εξουσίας όπου φτάνει το μάτι σου! Όποιο κανάλι και να ανοίξεις, τον βιασμό αυτόν δεν μπορείς να τον αποφύγεις. Μας φλόμωσαν και σήμερα οι τηλεοπτικοί οχετοί παπατζηδοπαπουληλίκι, λες και δεν έφτανε το μαρτύριο περί κουρέματος να μας ξεσκίσει την ημέρα μας. Σκουπίδια παντού! Και γνωρίζουμε όλοι μας δυστυχώς ότι τα "σοσιαλιστικά" απόβλητα του καθεστώτος πασόκ δεν πρόκειται να εξαφανιστούν από την χώρα, όσο ο λαός απεργεί ακόμα στην ανατροπή της κυβέρνησης Τσολάκογλου και δεν αποφασίζει να τα περισυλλέξει από τους δρόμους της πολιτικής ζωής και να τα θάψει οριστικά στην χωματερή της Ιστορίας.

Πασόκ ακόμα παντού, στην κορυφή της κοινωνικής, πολιτικής, κρατικής και συνδικαλιστικής πυραμίδας, ο ύψιστος υπερκάδος απορριμάτων που ακούει στο ευγενές όνομα Μεταπολιτευτική Ελλάδα τίγκα με πράσινο σκουπίδι! (Και δυστυχώς πίσω του το γαλάζιο σκουπίδι σε αναμονή).
 
Δεν αντέχεται άλλο! Δεν αντέχεται να βγαίνει ο κληρονόμος της πρωθυπουργίας και να προκαλεί την νοημοσύνη μας! Αναγούλα! Θυμός!

Δεν αντέχεται να ακούμε αυτό το άθλιο δημιούργημα του ελληνικού Νεποτισμού να τσαμπουνάει στις κάμερες "ότι δίνει μεγάλη, δύσκολη και σκληρή μάχη για να άρει το μεγάλος βάρος που έχει πέσει στον ελληνικό λαό". 

Ο Παπανδρέου δίνει μεγάλη, δύσκολη και σκληρή μάχη για τον λαό! Ο επίορκος ηγετίσκος ελέω ονόματος και μαλακίας λαού, η πνευματική και ηθική μετριότητα (μη του χώσω τα χειρότερα που του αξίζουν, παιδική χαρά το μπλογκ αυτό όπως γνωρίζετε, δεν κάνει) δίνει μάχη! Αυτός που ξέσκισε ορατά και αόρατα, αυτός που έδωσε και δίνει ρέστα για τις τράπεζες γυρίζοντας τον τόπο πενήντα χρόνια πίσω, αυτός που έπεσε σαν ακρίδα στην ζωή μας και ρήμαξε το παρόν και το μέλλον μας δίνει μάχη για εμάς!

Κόβεται ο ουραγός των υστάτων για το μεγάλο βάρος που...έπεσε στον ελληνικό λαό! Ατύχημα, δεν το είχαν σπατουλάρει καλά οι μάστορες το βάρος, κουνιώτανε το γαμημένο και ξαφνικά έπεσε. Και που έπεσε; Σε κάνα κεφάλι μεγαλοτραπεζίτη; Σε κάνα εφοπλιστή; Μήπως έπεσε και πλάκωσε την Εργοδοσία; Ή μήπως βάρεσε κατακούτελα κάνα Μονοπώλιο που περνούσε τυχαία από κάτω; 
 
Μι λάμδα μι ρε! Περνάνε οι παραπάνω ποτέ κάτω από τα βάρη των χρεών; Φυσικά όχι! Το ξέρουν και οι πέτρες: Βλέπεις βάρος χρέους να κουνιέται και να είναι έτοιμο να πέσει χάμου, ε από κάτω θα περνάει πάντα εντελώς τυχαία ο γκαντέμης ο λαός! Ας  όψεται ο ρουφιάνος ο νόμος της βαρύτητας....

Είπε και άλλα γλαφυρά το τωρινό αφεντικό της επιχείρησης "ΠΑΠΑΤΖΗΣ, Ε.Α.Ο.Ε (Εταιρεία άνευ ουδεμίας ευθύνης) Εκτελούνται πρωθυπουργικά έργα. Αναλαμβάνουμε και τροϊκικές εργασίες. Ευκολίες Διαπλοκής." Είπε ότι θα σκίσει το καλσόν του για να ανασάνει ο ελληνικός λαός, που πάει να σκάσει από τον πολύ...αέρα που του κάνει εδώ και δυό χρόνια ο σοσιαλισμός. 
 
Είπε ότι τα χρέη τα παρέλαβε, τσιφ Ιπποκράτους, ουδεμία σχέση με τα χρέη ο αποδέκτης και μοναδικός αποστολέας ο προηγούμενος, αλλά μόνο ο ένας προηγούμενος, μην τα ισοπεδώνουμε όλα ντε.

Είπε ότι κάνει προσπάθεια ΑΝΕΓΕΝΝΗΣΗΣ της χώρας, ναι αναγέννησης μη πάει ο νους σας στο πονηρό μιάς ΑΝΑΨΟΦΙΣΗΣ, καμμία σχέση!

Δηλαδή όλο αυτό το μακελειό, όλη αυτή η εγχείρηση με μπαλντά χωρίς νάρκωση, όλο αυτό το τσουνάμι, όλη αυτή η εξαθλίωση, η κατάντια, το ρήμαγμα, η φτώχεια, η απαξίωση, η απελπισία, η ανεργία, είναι μέρος της προσπάθειας αναγέννησης της χώρας! Βλέπεις αν έχεις ξέρω γω εργατικά δικαιώματα βαδίζεις προς τον όλεθρο, και αν έχεις δουλίτσα και μπορείς να ζήσεις τα παιδιά σου με τον μισθούλη σου, οδεύεις ολοταχώς προς τα Τάρταρα. Να μη πω τώρα προς ποιόν γκρεμό θα βαδίζαμε με βήμα ταχύ όλοι μαζί, ιδίως οι μαθητές, αν δεν υπήρχε προσπάθεια αναγέννησης της χώρας και είχαν έρθει στην ώρα τους τα βιβλία στα σχολεία....
 
Ο ένας θλιβερός εκπρόσωπος της παρακμής δηλητηριάζει την μέρα μας με το στοκάρισμά του, ο έτερος θλιβερός με την συναίνεση κουνώντας το κεφάλι του. Ως πότε θα τους ανέχεσαι κυρίαρχε λαέ; 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου