26/11/11

Άδωνις Γεωργιάδης: Τρέχω για την Ελληνική Νεφτιλία

http://www.egglezos.gr/prom/components/com_virtuemart/shop_image/product/909ab9b4ebe0e5733940fa1c4207f736.jpg


Άδωνις. Μπορείτε να φανταστείτε ελλειμματικό υστερικό τριγλυκερίδιο σαν πλασιέ Ναυτιλίας; Μπα, αδύνατον, δεν γίνεται. Σοβαρό άτομο ο υφυπουργός του λά.ος, Άδωνις Γεωργιάδης, σοπράνο βιβλιοπώλης-ιστορικός-συνσωτήρας της πατρίς εκ της χρεωκοπίας. Έγραψε και σοβαρά βιβλία, όπως το "Η Ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα. Ο μύθος καταρρέει", να μάθει το ντουβάρι ο Νεοέλλην τι έβαζε ο ένδοξος πρόγονός του, πως, που και σε ποιόν, να μην έχει υπαρξιακές ανησυχίες και πλήρη άγνοια του ζωτικού θέματος της συμβολής της βαζελίνης στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Ακροδεξιό τον ανεβάζουν, φασίστα τον κατεβάζουν οι συριζοκουκουέδες, αλλά ποιός τους δίνει αυτωνώνανε πιά σημασία, τώρα που τον έκανε ο αντιεξουσιαστής στην εξουσία "σοσιαλισμός", πλεούμενη εξουσία...

Φτάσαμε κι΄εκεί, ο λα.ος στην κυβέρνηση! Και το παράξενο είναι, ότι από τους δέκα χιλιάδες γερμανούς νεοναζί που έμαθαν τα μαντάτα, δεν έκανε ούτε ένας χαρακίρι! Ούτε ένας! Απίστευτο!

Βγήκε σήμερα ο πινέζας στην κρατικοπασοκική τηλεόραση και έριξε ένα κοντέϊνερ βιβλίο στο κεφάλι κάθε τυχερού θεατή του πρωϊνάδικου.

Εμένανε που με βλέπετε και δεν σας γιομίζω το μάτι, εγώ θα την σώσω την φουκαριάρα την ναυτιλία και αίσχον ο ρουφιάνος ο Παπουτσής, μολών λαβέ! Δεν χαμπαριάζω εγώ από κάτι προστασίαι του πολίτη που μας κουνιούνται και κάτω τα χέρια από το εφοπλισταριό, πας μη Έλλην εφοπλιστής, ξένος! Και μιά χαρά πέρασα στην Μυτιλήνη, και μη μου λέτε εμένανε περί λεσβίας, γιατί θα καθήσω να γράψω πιό καλό βιβλίο από το παραπάνω, με τίτλο "Η μαλακία στην Σύγχρονη Ελλάδα. Η αλήθεια θριαμβεύει". Υπέροχα πέρασα στο νησί, αλλά μιά πέτρα μου πέρασε σύριζα (είδατε που τα θέλει του κώλου της, της λέξης;) από το αυτί, αλλά θα ξαναπάω. Άμα με έπιανε όμως, θα ήμανε σήμερα στο νοσοκομείο, μεγάλη κακία να επιμένει ο μη δημοκράτης λαός σε τέτοια πετρικά αντικείμενα τη στιγμή που στη Μυτιλήνη ευδοκιμούν τόσες νερατζιές και τα αυγουλάκια είναι ακόμα προσιτά.

Εγώ ανησύχησα από όλα αυτά τα βίαια, αλλά όταν είπε ότι το υπουργείο του και κανένας άλλος είναι υπεύθυνο για την "πώληση της ελληνικής σημαίας" ηρέμησα και κάθησα να γράψω αυτό το ποστάκι, να ηρεμήσετε και εσείς.

Καλό μας σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου