26/11/11

Μέτρα; Ε όχι, τελείωσαν!

http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/ohdeedoh/051109-yardstick.jpg



Πες ότι τρακάρεις στον δρόμο έναν οποιοδήποτε ορκισμένο  τσιράκι της πασόκας. Δεν εννοούμε φυσικά τροχαίο τρακάρισμα, δηλαδή τίποτα μετωπικές με κάνα Λοβέρδο ή με κάνα Διαμαντοτσουτσέκι, να έχεις εσύ φύλακα άγγελο και να μην παθαίνεις ούτε γρατζουνιά, και εκείνοι να τρέχουν* από γραφείο κηδειών σε γραφείο κηδειών, να εξασφαλίσουν θέση σε κάνα celebrity κοιμητήριο οι άνθρωποι, εννοούμε να τους πετύχεις κάπου στην πόλη. Και όταν λέμε να τους πετύχεις, μη νομίσει κανείς ότι εννοώ ότι τους έχεις "σημαδέψει" κι΄όλας και ότι αυτό συνεπάγεται και μας κλείσουν μέσα, για τυχαία και αναίμακτη συνάντηση μιλάω. Τι νομίζετε θα απαντούσαν σε μιά οποιαδήποτε ερώτησή σας;

Δεν έχει άλλα μέτρα!

Στατιστικά πρόκειται για την πρώτη επιλογή τους, με την "σας λιανίζουμε για να σώσουμε την πατρίς" να έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη. 


Ε, δεν έχει άλλα μέτρα!


Τα πρόσθετα μέτρα ύψους περίπου 7 δισεκατομμυρίων ευρώ για την τριετία 2013-2015 που πρόκειται να μας φέρει το επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο, όπως είπε χθες ο χοντρός Οικονομικών στην Βουλή, προβλέπεται να...μετριάσουν κάπως την χαρά του...μετριοπαθή χαζοχαρούμενου λαού επειδή δεν έρχονται άλλα μέτρα, αλλά θα το αντέξει.


Θα το αντέξει μέχρι τότε που θα έχει ακόμα να πληρώνει. Όταν τελειώσει το ρευστό και αρχίσει να τον κόβει η λόρδα, θα σηκωθεί και θα τους φάει! Νόμος της Φύσης! 


Μα να περιμένει να μην έχει να φάει για να ξεσηκωθεί! Ντάξει, νόμος της φύσης, αλλά όχι και τόσο...φυσιολάτρες ρε παιδιά!




* Ας κάνουνε οι άνθρωποι μιά...προσπάθεια, να δούνε εξήγα με μεταξωτή πλερέζα πολυτελείας εγώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου