30/5/11

Ξένοι φοροεισπράχτωρες και ξεπουλοπλασιέ!

http://www.nathusius-r.de/Bilder/Deutschland/MecklenburgVorp/MUER/Trojanisches_Pferd_20071021053.jpg

Κάποτε λεγόταν Δούρειος Ίππος, τώρα λέγεται πασόκ....

Και μόνο για ίππο, άτι ή αλογάκι δεν πρόκειται....

Με την μπόχα που αναδύει, ούτε το Δούρειο Ψοφήμι δεν του αξίζει....

Και αν "παράγει" κάτι, η...εξαγωγή λαμβάνει χώρα μόνο εκ των...όπισθεν, όπως στην φωτό.

Εξωτερική επέμβαση μαγειρεύουν τα σαΐνια της ΕΕ και του ΔΝΤ και βάλανε το τσιράκι τους, το πασόκ, να...καθαρίζει πατάτες. Βρήκαν την χρυσή ευκαιρία που ακούει στο όνομα πανελλήνιο σιγαμησπασουντασοσιαλιστικαωά κίνημα και δεν σκοπεύουν να την αφήσουν χαμένη.

Αφού είδαν, ότι οι πράσινοι σκερβελέδες δεν έχουν τα κότσια και την διάθεση να αποτολμήσουν ένα μισό όχι, αφού διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έσχατη περίπτωση έλλειψης φιλότιμου και αξιοπρέπειας, αφού έζησαν ζωντανά την αναστήλωση του ραγιαδισμού, αφού τους έφτυσαν και τους ταπείνωσαν άπειρες φορές και μάλιστα χωρίς απολύτως καμμία αντίσταση, ε κάποτε κατάλαβαν, ότι δεν κάνουν ούτε για ζήτω! Ούτε για εισπράχτωρες των δανειστών!

Και τι κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο αποθρασυμένος νταβατζής; Στέλνει τους "δικούς" του ταμείες να τα μαζέψουνε. Απίστευτο αλλά απόλυτα σοσιαλιστικό: Σχεδιάζεται...ξένος φορέας για την είσπραξη φόρων και για την οργάνωση της διαδικασίας ξεπούλας , αλλιώς ιδιωτικοποιήσεις!

Δηλαδή μιλάμε για την επιτομή της ξεφτύλας και τον ορισμό της προδοσίας! Μιλάμε για απίστευτη κατρακύλα που παίζει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη κορώνα γράμματα! Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν την χώρα στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου. Ή και παραπέρα...

Για σκεφτείτε....

Να είναι δυό γερμανάκια, δυό γαλλόπουλα και κάνα δυό άλλοι τσίφτηδες αγγλοολλανδοί σε καμμιά σάλα του Μαξίμου και να σκοτώνουν την εθνική περιουσία με το πάσο τους! Για σκεφτείτε φάση, να λέει ο χερ Φον Χέσεν στον μεσιέ Ντε Ξεκωλέ, ρε συ μον αμί, ανοίγουμε σε λίγο και δεν έχω καθόλου ψιλά. Μπορείς να μου χαλάσεις ένα Λιμένα Πειραία σε μαρίνες και λιμανάκια;

Αν καταφέρει η κοινωνία μας να περάσει αναίμακτα αυτή την φουρτούνα, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη βία από το να έρχεται ξένος στο σπίτι σου και να ξεπουλάει τα πράγματά σου. Να αξιολογεί κατά το καυλούν τον ιδρώτα που έχυσες για να τα αποκτήσεις και να σκοτώνει με βάση την ιδεολογία της αρπάχτρας πράγματα και αξίες που κόστισαν αίμα.

Ο δικομματισμός που αντέχει δημοσκοπικά ακόμα στα 40% είναι έτοιμος για το τελικό χτύπημα. Ο δικομματισμός δεν έχει άλλη επιλογή εδώ που έφτασε! Πρέπει να συνεχίσει, γιατί μόνο τα ξένα δάνεια τον κρατάνε στην ζωή. Αλλά κι΄εμείς εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε άλλη επιλογή: Γιατί αυτό που κρατάει το καθεστώς στην ζωή, σκοτώνει όλους εμάς τους άλλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου