17/1/12

Η υπομονή μου τελειώνει!

http://www.photocase.de/stock-fotos/169105-stock-photo-tier-fliegen-fluegel-fliege-nerven-taufliege.jpg

Κακό πράγμα να έχουν όλοι την μύγα, και να μυγιάζονται μόνο λίγοι....


Πόσο φταίμε για το χάλι μας, ρωτάτε;
Μέχρι κουκούτσι φυσικά! Απολύτως, καθολικώς, ντιπ καταντίπ! Κανένας άλλος δεν φέρει ευθύνη, μόνο εμείς!

Δεν σας άρεσε, ε;

Δεν πειράζει, πολλά δεν αρέσουν την σήμερον ημέραν, δεν χάλασε ο κόσμος για ένα ακόμα. Αλλά δεν θα το αφήσω να πέσει έτσι απλά κάτω, όπως θα προτιμούσαν οι περισσότεροι: Πέφτει αλάτι στην ανοιχτή πληγή και μπόλικο παρακαλώ κυρίες και κύριοι, να τσούξει!

Δεν φταίς; Και ποιός ψήφισε τα πασόκια και τα νουδούκια; Μιά το ένα, μιά το άλλο. Ποιός μοίρασε τη χώρα στα δύο και έπεσε με το κομματικό βιβλιάριο στη μάσα; Ποιός έκανε το κορόϊδο όσο κάλπαζε το δικομματικό άτι; Ποιός επέτρεψε την καθολική άλωση κράτους και κοινωνίας από τα πρασινογαλάζια σαπάκια;

Και εντάξει, είπαμε να χάσουμε την παρτίδα της διακυβέρνησης της χώρας με κατεβασμένα χέρια, αλλά όχι και να τα σπρώξουμε όλα στο παρταόλα και να μήν κρατήσουμε ούτε μισή πισινή ρε παιδιά! Καλά, είπαμε να το χέσουμε κανονικά, αλλά όχι και να το ξεχέσουμε εντελώς, μέχρι τελικό καζανάκι!

Και φτάσαμε εδώ που είμαστε και ψάχνουμε να βρούμε στα ερείπια κάτι από εμάς, κάτι που μας θυμίζει, και βρίσκουμε μόνο ολίγη από τον ίσκιο μας. Τόσο απόμεινε!

Πιάσε και άρμεγε τα ποσοστά της ξεφτύλας σου, μαλάκα!

ΒΟΥΛΗ: ΠΑΣΟΚ 43,92%, ΝΔ 33,48%, Σύνολο 77,40%

Πιάσε τους "κοινωνικούς εταίρους" που δήθεν μας εκπροσωπούν και κλάψε κλάμα γοερό, μαλάκα!

ΓΣΕΕ: ΠΑΣΟΚ 48,2%, ΝΔ 24,69%. Σύνολο 72,90%
ΑΔΕΔΥ: ΠΑΣΟΚ 44%, ΝΔ 27%, Σύνολο  71%

Και μέσα στους παραπάνω εργατοπατέρες κοπρίτες ανακάτεψε και τον σαγώνια Δασκαλόπουλο με τα σαπάκια του ΣΕΒ, που δεν χρειάζεται να δώσουμε καν ποσοστά δικομματισμού για να καταλάβει ο πάσας εις το μέγεθος της...εκπροσώπησής ή επιρροής του, τις εμποράντζες του ΕΣΕΕ (ΠΑΣΟΚ 24%, ΝΔ 62%, Σύνολο 86%), την πλειοψηφία του ΓΣΕΒΕ (ΠΑΣΟΚ 47%, ΝΔ 16%, Σύνολο 63%), την τουριστική ΣΕΤΕ, της οποίας δεν έχω τους αριθμούς, αλλά μη νομίσετε ότι είναι διαφορετικοί από τους άλλους, και φτιάχνετε μία κοινωνία να παίζει αναμεταξύ της ένα ματσάκι...βόλλεϋ, μέγκλα: Η μιά ομάδα από...πάνω, η άλλη από κάτω και στη μέση ο φιλές! Και γαμώ τα ματς! Πιστεύω να καταλάβατε τώρα γιατί δεν μπορέσατε να...καρφώσετε ποτέ.

Και σιγά να μην ήταν αυτά όλα! Έχει κάτι πάσπες και κάτι δάπες που ροκανίζουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, έχει κάτι αρουραίους σε ραδιόφωνα, φυλλάδες και τιβές, ακόμα και στα ΚΑΠΗ την έχει πέσει να τα φάει το γαλαζοπράσινο ακριδομάνι!

Παντού αυτοί, σε όλα τα πόστα, σε κάθε καρέκλα, κάτω από κάθε κάνουλα. Σύστημα "είμαι πασόκα και νουδού, σας γαμώ τα λύκεια". Και όλα τ΄άλλα!

Και σουλατσάρεις σε μιά ξεσκισμένη πατρίδα, που δεν είναι ούτε έτσι για να αρτηθείς, δικιά σου! Και καμώνεσαι ότι την νοιάζεσαι και μαλακίζεσαι ότι σε νοιάζεται, την στιγμή που δεν κρατάει πιά ούτε τα προσχήματα και έχει γίνει ανοιχτά κοτσαμπάσης, αφέντης, κυβέρνηση, κράτος και πρωθυπουργός: Τράπεζα!

Άει στον διάολο!

Βαρέθηκα να βλέπω τις φάτσες τους. Βαρέθηκα να βλέπω να αλλάζουν τα ΠΑΝΤΑ, όλα εις βάρος μας, να γίνεται η ζωή μας κόλαση, να έρχονται τα πάνω κάτω, να έρχεται η συντέλεια του κόσμου ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΕΙΧΑΝΕ! Και ακόμα πιό πολύ βαρέθηκα εμάς τους ίδιους, που εξακολουθούμε να θέλουμε να μείνουμε όπως είμασταν.

Βαρέθηκα ρε!

Θα σοβαρευτείτε επιτέλους, να κάνουμε κάτι, να τους ξεφορτωθούμε μιά κι΄έξω, ή θα με αναγκάσετε να κάνω καμμιά επανάσταση μόνος μου;

Μη γελάτε! Την ερχόμενη Δευτέρα θα είχα και χρόνο μάλιστα...

1 σχόλιο:

  1. Α, θα γερασεις (κι..εσυ) πριν την ωρα σου,μου φαινεται, αμα τα παιρνεις ετσι! :)
    Το κειμενο σου μου θυμιζει μια παλιοτερη δικη μου αναρτηση..

    http://stovoreiostereomatiselva.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή