4/1/12

Πάμε στοίχημα ότι θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του πασόκ ο Γιωργάκης;

http://www.planeterde.de/Members/redaktion/GEOTECHNOLOGIEN/Fotos/gv_tagung_bremen_07/schwerer-seegang/image_preview


Θα βάλει ξανά υποψηφιότητα ο έσχατος των παπατζήδων, Γιωργάκης-Μου-Αρέσουν-Τα-Δημοψηφίσματα-Παπανδρέου; Να η ερώτηση που δεν αφήνει εκατομμύρια άρτι σωσμένους Έλληνες να κλείσουν μάτι. Εδώ ο κόσμος κάϊ γε τάϊ, κάϊ το μοϋ νί χτενι ζετάι, όπως επιμένουν οι γερμανοί φιλόλογοι Ελληνικής γλώσσας, ότι θα έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Με άλλα λόγια, το σύστημα επιμένει στην ανακύκλωση των αποβλήτων του: Πασόκ πίνει-πασόκ γλεντάει, πασόκ-μεθάει πασόκ-ξερνάει!

Μα γίνεται να μη βάλει ξανά υποψηφιότητα ο απίθανος αυτός άνθρωπος, που ως γνωστόν κολλάει παντού εκτός από την...καρέκλα του; Αφού έχει γύρω στις 50.000 οπαδούς στο φατσοβιβλίο, γίνεται να τους παρατήσει και να πάει στον γέρο τον διάολο, να ησυχάσουμε οι υπόλοιποι;

Και πείτε ότι πάει να παραλάβει από κάποιο γερμανικό περιοδικό ας πούμε το έπαθλο του "στόκου της χρονιάς" και περνάει εντελώς τυχαία ο Χρυσοχοΐδης με ένα τανκς και τον κόβει, και δεν βγαίνει πια αρχηγός, που να βγει σε μορφή κοντραπλακέ, και προκειμένου να βγάλει το κίνημα πρόεδρο τον αδερφό του, τον Νικολάκη, πιό στόκο και από πρόεδρο σοσιαλιστικής διεθνούς, βγάζει έναν εκ των Βενιζέλου, Λοβέρδου ή κάποιο άλλο ζωντανό ατύχημα του σοσιαλισμού, έστω και με θρούμπα στη μάπα, ε τι θα άλλαζε στο κόμμα που έδωσε την ψυχή του αντιπαροχή και έγινε χαβούζα; (Και γαμώ τις προτάσεις!)

Τίποτα δεν θα άλλαζε! Μόνο και μόνο που το σκέφτεται ο ξεφτύλας (που τράβηξε από τριανταμία "λεφτά υπάρχουν" και κάηκε στο "δεν υπάρχει ούτε σάλιο" η χώρα) να ξαναβάλει υποψηφιότητα, σημαίνει ότι το σηκώνει το όμορφο αυτό γεγονός η Ελλαδίτσα μας, άρα τα θέλει ακόμα ο γαλανόλευκος κώλος μας.

Μπα, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει κανένας το καράβι που βουλιάζει: Ούτε οι επιβάτες, που δεν τολμάνε να φορέσουνε ούτε σωσίβιο, ούτε οι καπετάνιοι που το ρίξανε στην ξέρα.

Θα πάει αύτανδρο το σαπιοκάραβο! Όπως του αξίζει δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου