4/1/12

Παναγόπουλος: Έσωσε την Εθνική Συλλογική Σύμβαση, αλλά παραλίγο να χανόταν ο ίδιος!

http://4.bp.blogspot.com/_2l_lXySD14g/TEESX0ORLwI/AAAAAAAABeg/I3NjKlXsZEk/s1600/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%B3%CF%83%CE%B5%CE%B5panagopoulos+giannis+gsee.jpg


Πρέπει να έπεσε πολύ ξύλο στην σημερινή...αιματηρή μάχη μεταξύ του πρωθυπουργού της Βρυξέλλας, Λουκά Παπατράπεζα, και του ήρωα αρχισυνδικαλιστή της πασκε και...Λεωνίδα της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλου!

Οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρυσαν ότι απόμεινε από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ να βγαίνει σε απίστευτα χάλια μαζικού αλλά άνισου αγώνα από το προεδρικό μέγαρο.

Στο τσαφ τον έσωσαν πριν καταρρεύσει και πάρει μαζί του ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα! Μεγάλη βία τελικά κατά του αληθινού εκπρόσωπου της εργατιάς και ευτυχώς που ήταν μερικοί μπασμένοι στα μυστήρια των πρώτων βοηθειών και τον ξαναεπιστρέψανε από την κόλαση που ήταν με το ενάμιση ποδάρι χωμένος. Ένας ανώμαλος μάλιστα του έκανε και τεχνητή αναπνοή. Και γαμώ τα σοσιαλιστικά φρονήματα δηλαδή!

Όταν συνήλθε, περιέγραψε με σβησμένη φωνή τα τραγικά γεγονότα της συνάντησης Εξουσίας και αντιεξουσιαστών συνδικαλιστών της Εξουσίας.

Παιδιά, ήταν πολλοί και εγώ μονάχος μου μαζί με τον Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ. Ήταν αφάνταστα σκληροί! Ή την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ή τη ζωή σας, μας λένε. Με τις πρώτες προκαταρκτικές μάπες ο Δασκαλόπουλος πήγε να λυγίσει, αλλά του λέω, στηρίξου ρε συ πάνω μου και μη φοβάσαι. Τι να κάνει, άντεξε! Μετά μας βαράγανε κανιά δυό ώρες και τους δυο μας, πολύ ξύλο!

Στο τέλος είδανε ότι το γουρούνι κι΄αν βαράς, το ματσούκι σου χαλάς και με αφήσανε. Ίσως και να τρομοκρατηθήκανε που φώναζα ότι θα κάνω αύριο μιά δίωρη παναμπελοκηπιακή, τι ίσως, σίγουρα. Δεν θα περάσει η βία κατά της εργατικής εεεεεεε, πως την είπαμε; Ζήτω το "Αντι Ντίρινγκ" του Φρίντριχ Ένγκελς! Πασαράν ορ νοτ πασαράν και χρόνια σας πολλά.

1 σχόλιο:

  1. Εντέλη Γιάννης κερνά και Γιάννης το ένα μέρος πίνη και το άλλο ... χύνη! Η ερωτοαπαντήσεις είναι μια εύκολη μεθοδολογία αποφυγής της δυδκολίας των ποιλικών πραγμάτων, κοινώς στρουθωκαμηλισμός! Πάντοτε ότι δηλώσεις ... είσαι, τώρα τελευταία είναι πολύ μόδα να δηλώνεις Αριστερός και να το παίζεις και ... Αριστερός, αυτό το "ΜΟΔΙΣΤΙΚΟ" το έπιασε και ο Καρατζαφέρογλου πριν χρόνια (έχω στο γραφείο μου τον ... ΤΣΕ!!), αλλά πέρα από όλες αυτές της αρλούμπες, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΑΙ ΟΛΟ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΕΛΕΚΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ !!! ΒΑΖΟΥΜΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΑΙ !! Διότι η "επιστροφή" στην δραχμή σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο πέρα από την ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, θα παρατηρηθούν πολλά φαινόμενα ομού καννιβαλισμού! Εξάλλου όποιος ζητά επιστροφή στην δραχμή, δεν γνωρίζει το άλλο μέγεθος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που εκκινά! Και τελείως συμπτωματικά βλέπουμαι "συμμαχίες" Πολτπολτιανών (ΛΑΟΣ ;;;-ΚΑΜΠΟΤΖΗ) και Αγράμματων Ακροδεξιών Φασιστοειδών!! Αυτό που λείπει σήμερα στην Χώρα μας είναι η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ! Αλλά άμα χαθείς μέσα στα τζατζίκια στους ταραμάδες και στους λουλάδες, λίγο δύσκολα είναι να κατανοήση κανείς το πλέγμα, το ΔΙΧΤΥ, όπως λέει και ο Γκάτσιος !!
    ---------------------------------
    Συνειδοποιήσαται το αποτέλεσμα της επιστροφής στην δραχμή, έστω και με ολότελη διαγραφή εν κοινή συνενέση του λεγώμενου "χρέους"; Η διαφορά της επιστήμης σε όλους τους τομείς, με τους εποχιακούς τσαρλατάνους, γενικά με τους πληρωμένους ή αφελείς ή πολιτικούς καιροσκόπους "προβοκάτωρες", διαφέρουν ως προς την επιστημονική γνώση του αντικειμένου, οι επιστημόνες ξέρουν και γνωρίζουν το αποτέλεσμα με μαθηματική ακρίβεια και ιδιαίτερα τα κοινωνικοοικονομικά! Αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν επιστήμονες; Αυτό είναι το ουσιαστικό ερώτημα, επιστήμονες με εθνική διάσταση και στην πολιτική! Σκεφτείται γιατί αποκαλούμαι μια άλλη μορφή ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την επιστροφή στην δραχμή έστω και με ολική διαγραφή του "χρέους"!! Η έλλειψη πατριωτικής επιστημονικής οικονομικής πολιτικής, καταντά πολλούς άν όχι όλους, μπαλάκι τέννις των κοινωνικών εξελίξεων! Και ξαφνικά θα βρεθούν δίπλα-δίπλα με φασιστοειδή στοιχεία, όπως το αυτοαποκαλούμενο "πατριωτικό" ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Κύριο που προτείνει της Ελληνίδες μητέρες να σπρώχνουν τα παιδια τους για .... χάδια στους .."που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι"!!! (αλλά οι πατεράδες τι κάνουν δεν μας είπε!!!). Θα βρεθούν δίπλα σαυτά τα στοιχεία της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, θα βρεθούν δίπλα στους Εφιάλτες, Προδότες, Ανθέλληνες!! Θα βρεθούν δίπλα στους ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Εκεί και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα! Αυτό θέλεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή