7/2/12

Κάψιμο γερμανικής σημαίας στο Σύνταγμα: Ευτυχώς που...φταίνε οι Γερμανοί, αλλιώς τι θα κάναμε;

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/577.jpg



Κάψαμε χτες γερμανική σημαία στο Σύνταγμα! Πάντα τόλεγα εγώ, ότι που θα μας πάει, κάποτε θα...ωριμάσουμε πολιτικά. Γιατί δεν μπορεί να κοιμάται ο πολίτης αυτής της χώρας επ΄ άπειρον, κάποτε θα σταματήσει να τρέχει πίσω από τις σημαίες της πασόκας και της νουδούς και κάποτε θα βουτήξει την ρουφιάνα την γερμανική σημαία και θα της δώσει να καταλάβει. Θέμα χρόνου ήταν.

Γιατί άμα δεν φταίνε για τα χάλια μας οι Γερμανοί, ε ποιοί φταίνε; Καλά, υπάρχουν οι νορμάλ φταίχτες, Αλβανοί, Τούρκοι, Φυρομικοί, Αμερικάνοι, Γύφτοι, Εβραίοι, Μετανάστες, αλλά όχι να μας κουνιέται και η Αγγελικούλα η Μέρκελ ρε παιδιά! Και γαμώ τις φταίχτριες η καγκελάρια σας λέω και μα τα υποβρύχια άμα δε πιστεύτετε!

Επιτέλους "μαγκιά" στο Σύνταγμα, μέχρι και σβάστικα βρέθηκε για κάψιμο! Όχι γιατί μπορεί να γινόταν καμμιά παρεξήγηση και να δινόταν η λανθασμένη εντύπωση, ότι για την κατάντια της χώρας μας ευθύνεται κάποιος άλλος εκτός του γερμανικού παράγοντα. Από Μέρκελ μέχρι Χίτλερ και από Μπίσμαρκ μέχρι Αρμίνιους και Zimmer zu vermieten.

Το παράδοξο της όλης μεγαλοπρεπούς φάσης πολιτικού "γατόνι ο Ρωμιός"; Ότι παρότι γνωρίζεις μερικές χιλιάδες σωστούς κι΄εντάξει ανθρώπους το ποσοστό του μαλάκα εν Ελλάδι ξεπερνάει πάντα τα 125%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου