7/2/12

Παπούλιας: Σκοτώστε την Ελλάδα της βιτρίνας. (Πάρκινσον; Άλτσχάιμερ; Ακράτεια Ούρων; Κανείς δεν γνωρίζει )

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4036/4283.jpg

Πολίστρια αριστερά: Καλό το μετάλλιο, αλλά τώρα πρέπει να πάμε από τον Παπούλια ρε γαμώτο!


Πέστε ότι θέλετε, Δημοκρατία-Ξεδημοκρατία, Προεδρική-Ξεπροεδρική, αυτόν τον απίστευτο τύπο που το παίζει πρώτος πολίτης και ο αχάριστος νόμος δεν σου επιτρέπει να τον ξεχέσεις πατόκορφα, γιατί δεν πάει λέει να είναι πατόκορφα χεσμένος ο πρώτος πολίτης της χώρας, σε αντιπροσωπεύει λέει, αλλά εγώ δεν έχω καμμία απολύτως όρεξη να με αντιπροσωπεύει ένα τέτοιο ¥≈ç√∫~~–æœ@«⁄ø (πάει, με κλείσανε μέσα!) δηλαδή χέστηκα αν δεν επιτρέπεται να τους ξεχέσεις τους Παπούλιες, αλλά να καταρρεύσω ηθικά για πάρτη του και να γίνω υβριστικός μπλόγκερ; Ε όχι να γίνω υβριστικός μπλόγκερ ρε πούστη μου!

Τι έγινε και τα πήρα; Τι να γίνει; Δεν βρήκαν τα κορίτσια της Εθνικής Πόλο τον δρόμο για μένανε, δεν ήθελαν, δεν τα άφησε το σύστημα; δεν γνωρίζω, και αναγκάστηκαν (;) να πανε στον Παπούλια. Ξέρετε, για εκείνα τα γλυκανάλατα "και αν εσείς ατρόμητες φουνταριστίνες και φουνταρίστριες δεν γρονθοκοποτσιμπολοπλακωνόσαστε με τσι αμυντικές αντιπαλίνες δια την περαιτέρω αποβολήν των, ίνα κολυμβήσωμεν με μία παίχτρια παραπάνω, το οποίον η πρωτουσία του πόλο εστί, δεν θα ηφτανάμε να ησηκωνάμε ούτε ένα γαμημένο εις Κίναν μεριά, εύγε σας ".

Και πάνε τα κορίτσια στον γέρο της πασόκας και τους βγαίνει ξυνό από τη μύτη και άντε να τους ζητήσεις να ξαναπάρουνε μετάλλιο τώρα. Τι έγινε; Τι να γίνει; Ο Παπούλιας έκανε τα γνωστά του ξεπαπουλιάσματα! Ένας άνθρωπος για τον οποίο αξίζει σε κάθε περίπτωση ο κόπος να υποβάλεις δικαιολογητικά για αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητάς σου.

Ακούστε τι βρήκε να πει ο άνθρωπος στις γοργόνες της Εθνικής!

"...Προσφέρετε μία δροσερή αύρα, τη διακεκαυμένη περίοδο που περνάμε. Είναι σημαντικό πως προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Έχουμε χάσει τη δύναμή μας, αλλά εσείς με τις επιτυχίες σας, μας κάνετε εθνικά υπερήφανους. Σκοτώστε την Ελλάδα της βιτρίνας..."

Ληγμένες βιάγκρες θα χρειάστηκε σίγουρα για να σκαρώσει τέτοιο προφορικό Τιτανικό! Ντάξει, η δροσερή αύρα δεν σε σαλτάρει και τόσο, αλλά η περίοδος, ιδιαίτερα άμα είναι και διακεκαυμένη, δεν παλεύεται με τίποτα. Και πάει ρε κοτζάμου παππούς να μιλάς σε κορίτσια για περίοδο; Και που την είδε την διακεκευμένη περίοδο ο πρώτος παππούς της χώρας; Ποιός περνάει διακεκαυμένη περίοδο; Εγώ; Αποκλείεται! Εσείς; Ξανααποκλείεται! Λοιπόν;

Και αυτό με την Ελλάδα της βιτρίνας, τι σας λέει τώρα; Αυτό μάλλον από τον Γιωργάκη τόχει ξεπατικώσει, αποκλείεται να εφεύρει μυαλό νορμάλ ανθρώπου τέτοια καταρακτώδη αϊκιουποντή. Σκοτώστε την Ελλάδα της βιτρίνας; Λέτε να του λείπουν του ανθρώπου τίποτα παρελάσεις και να παραληρεί; (Εδώ μου έρχεται να τον διαολοστείλω ρε σεις, τι να κάνω; Να το ρισκάρω;)

Γιατί να τον διαολοστείλω σόλο, αφού θα πάνε σε λίγο στον διάολο όλοι τους; Δίκιο έχετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου