28/2/12

Ντόρα: Το εκατομμύριο το βγάλαμε με τον ιδρώτα μας (και όχι μεσω τραπέζης από την χώρα)

http://www.pi-schools.gr/special_education/images/phocagallery/skitsa_Rimata/thumbs/phoca_thumb_l_31-Katharizw.gifΤι; Η Ντόρα ήταν το λαμόγιο που έβγαλε όξω το μιλλιόνι; Άσε ρε! Τα ρουφάω εγώ αυτά; Γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα; Σοβαρευτείτε παρακαλώ! Ευτυχώς που βγήκε η γυναίκα στα μήντια και τους έκραξε όλους. Λάσπη και μόνο λάσπη! Αδικία μεγάλη εις βάρος του πεντακάθαρου πολιτικού συστήματος, αλλά στο τέλος να δείτε ότι θα λάμψει η αλήθεια με κάτι δεκάδες χιλιάδες κιλοβάτ. Τα ίδια δεν λέγανε με την θεία του Πάγκαλου, που του άφησε ξαφνικά καμμιά πενηνταριά ακίνητα; Ξαφνικά, ναι, γιατί δεν έκανε η γυναίκα προετοιμασία για να πεθάνει.

Πάρτε το χαμπάρι, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται! Τόπε και η Ντόρα στην ΕΡΤ, αλλά το σενάριο δεν προέβλεπε να πετάξουν άσπρα περιστέρια και να παίζει η κρατική συμφωνική την Ηρωϊκή του Μπετόβεν, κρίμα....

Πάντως με την δήλωση της Ντόρας το πολιτικό πεδίο δείχνει επιτέλους να καθαρίζει. Για να μπορέσουμε να απολαύσουμε το υπερθέαμα, θα πρέπει να καθαρίσουμε το μόνο βρώμικο που υπάρχει σε τούτη την χώρα: Τον μοναδικό υπεύθυνο για τα χάλια που βλέπουμε: Τα άπλυτα παράθυρά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου