28/2/12

Σαμαράς: Εμείς να δείτε "λεφτά υπάρχουνε"!

http://www.immersive.es/rubens/jericho/img/grans/Roman_levels_Decadence_01.jpgΈγινε έντιμη η ΝΔ επειδή κάθεται ο Κωστάκης Καραμανλής στα πίσω έδρανα; Ή μήπως έγινε ξαφνικά αθώα επειδή ανέλαβε την παρλαπίπα ο Αντωνάκης ο Σαμαράς ; Καμάρωσα τα χάλια του νεοδημοκράτη πολιτικού απατεώνα - ενός από τους αναρίθμητους πολιτικούς απατεώνες των δύο κομμάτων που χαντάκωσαν την χώρα - στην σημερινή ομιλία του στην Βουλή και βρέθηκα για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα του παρακμιακού καθεστώτος δικομματικής αποσύνθεσης, κατ΄ευφημισμόν "κομμάτων εξουσίας".

Ο Σαμαράς δεν πρωτοτύπησε ούτε σήμερα. Φτυστός ο Γιωργάκης της προεκλογικής εκστρατείας του 2009: Αθώος, παρθένος, άμωμος και πανάξιος σαν υποψήφιος πρωθυπουργός, υπεράνω κάθε υποψίας και κριτικής και η καταπληκτική του παράταξη, αχ και να βλέπατε με τι χάρη κοπανάγανε παλαμάκια οι ναινέκοι της ΚΟ του κώματος!

Τι είπε σήμερα ο Σαμαράς; Βασικά ότι τόχει πολύ μεράκι να γίνει και αυτός πρωθυπουργός. Φτυστός ο Γιωργάκης είπαμε. Ούτε "τα λεφτά υπάρχουν" έλειψαν. Θα έλεγα ότι, σε αντίθεση με αυτά τα "υπαρκτά λεφτά" της προεκλογικής απάτης του πασόκ που δεν έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους, τα "λεφτά υπάρχουν" του Σαμαρά άρχισαν να πέφτουν από την οροφή του Κοινοβουλίου πριν ακόμα ο αρχηγός της νουδούς τελειώσει τον λόγο του!

Και όχι λεφτά μόνο! Μάνα! Άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε να βρέχει μέλι, μάνα και κατοστάρικα! Της Πόπης! Σκατά τα κάνανε τα πασόκια, λέει ο τύπος, αλλά ευτυχώς που έβαλε η νδ το χέρι της και πάμε τόσο καλά! Μιλάμε για δούλεμα και ψέμα και παραμύθι παγκοσμίου εμβέλειας, να σκάει από ζήλια ο φίλος του ο Παπατζής!

Βρήκε μάλιστα και τους φταίχτες γιά την κατάντια της χώρας, αυτούς που την κατάστρεψαν και την οδήγησαν στον γκρεμό! Ποιοί; Μα αυτοί που δεν την κυβέρνησαν ποτέ! Η Αριστερά! Ποιοί άλλοι; Και εκεί να δείτε παλαμάκι από τα γαλάζια παλιοτόμαρα της ΚΟ της νέας δημοκρατίας!

Δεν έχω καμμία αμφιβολία, ότι ο πολιτικός απατεωνίσκος Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός αυτής της χώρας. Δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι καλύτερο, δεν πολεμάμε για κάτι καλύτερο, δεν αξίζουμε τίποτα καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου