16/2/12

Δημοσκόπηση: Η κατηφόρα του δικομματισμού συνεχίζεται

http://img.protothema.gr/EF09A6094AEB9663E8ADBC41A8DA68D3.jpg

Παπατζής: Έλα ρε συ Βενιζέλο που ρήμαξα εγώ το κόμμα! Δηλαδή ούτε ένα δημοψηφισματάκι δεν μπορείς να κάνεις σ΄αυτή τη χώρα;

Οι δημοσκοπίσεις;

Μπορούν να βαδίζουν όπως μέχρι τώρα!

Το πασόκ που δούλεψε επιστημονικά το φιλοπράσινον κοινόν με κάτι μπακακούς τύπου "πρώτα ο πολίτης" παίρνει τώρα αυτό που του αξίζει: Το μακρύτερο από τα γνωστά τρία. Από το κακό στο χειρότερο το πράσινο χτικιό λοιπόν, μόνο μιά εντεκάδα ποσοστά (11%) του δίνει η τελευταία δημοσκόπιση της VPRC, ένας να τραυματιστεί δεν έχουν να τον αντικαταστήσουν. Όχι τσάμπιονς λήγκ, όχι ευρωπαϊκό κύπελλο, όχι βαλκανικό τουρνουά, ούτε σε φιλικό με την Αγανάκτηση Καρπενησίου επί τη ευκαιρία της ξαφνικής εγκυμοσύνης της κυρίας Αγλαΐας Κατιρμά-Φυλακτού πρόκειται να παίξουν.

Η νουδού του Ξεσαμάρωτου με την πεντακάθαρη αντιμνημονιακή-μνημονιακή-αντιπολιτευτική-συμπολιτευτική της γραμμή και φυσικά τα γνωστά τριάντα τσουβάλια αγνού κάρβουνου που ξεφορτώνει σε κάθε της επίσημη εμφάνιση, αρχίζει να αποκτά ένθερμες σχέσεις με τον μπαγάσα τον κύριο Πούλο που ανταμοίβει τις αφιλότιμες προσπάθειες κάθε λαμόγιου. Στα 27,5% από τα 31% που είχε έκανε την πρώτη της βουτιά η γαλάζια παράταξη και ήταν μόνο ο σεφτές.

Ο Κουβέλης τώρα δεν προλαβαίνει να μαζεύει σκουπίδια! Ότι πέφτει από πασόκ και νουδού στον κάδο της ΔΗΜΑΡ καταλήγει. Άλλα 3% πάνω ο Φωτάκης, συμπλήρωσε δεκαεξάδα και αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο τον βλέπουμε πρωθυπουργό, κι΄εκεί να δεις τότε γέλιο! Γιατί είναι άλλο να σκίζεις στις δημοσκοπίσεις λόγω...ευγένειας και άλλο να κάνεις πραγματικά κουμάντο και πρωταθλητισμό. Δηλαδή τι σύστημα θα εγκαταστήσει η ΔΗΜΑΡ; Τον φωτακικό κουβελισμό;

Το ΚΚΕ πάνω κατά 1,5% στα 14%, ας όψεται ο Μαυρίκος που δεν πέτυχε στόχο. Ακριβώς πίσω από το ΚΚΕ ο ΣΥΝ/ΣΥΡ με συν 1% στα 13,5%.

Ο στόκ.ο.ς του Καρατζαφέρη πέφτει κατά 1,5% στα 4,5% και να δείτε που τελικά θα ιδρώσει για να μπει στην Βουλή και αν δεν τα καταφέρει το πλήγμα θα είναι μεγάλο για τις εταιρείες αντιοσμητικών χώρου που συμβάλλονται με το δημόσιο γιά την αντιμετώπιση της μυρωδιάς της σκατίλας και άλλων δυσωδιών.

Ωρίμασε ο Μαλάκας είπατε; Ξεπείτε καλύτερα γιατί το ποσοστό των λευκών, άκυρων και της αποχής χτυπάει ταβάνι στα 31,8%, άρα το σκέφτονται ακόμα οι επιστήμονες, άρα έχουν ακόμα και μασάνε. Όχι για πολύ όμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου