17/2/12

Πάει ο Βουλφ! Στην χώρα μας δεν πάει κανένας!

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2012/01/4f085e0fc3b46.image_.jpg

Γερμανοί πολίτες έξω από το γερμανικό προεδρικό μέγαρο δίνουν παπούτσι στον Πρόεδρο


Είναι μόδα στην χώρα μας να τα χώνουμε στους Γερμανούς. Κακοί αθρώποι, ακαθάρματα, όλοι τους άδικοι και αδίστακτοι και Σόϊμπλε και Μέρκελ και να τσακιστούνε να πλερώσουνε τα μπλόκα που κάνανε στην κατοχή και φτου τους τους παλιοναζί και σα δε ντρέπονται και φέρτε μας μερικές γερμανικές σημαίες να τις κάψουμε στο Σύνταγμα επειδή εμείς είμαστε πολιτισμένοι και καλοί!

Η μιζέρια μας; Made in Germany φυσικά! Που δε λέμε να σωθούμε αλλά παιδευόμαστε ακόμα με τσι τόκοι και τα δάνεια και έχουμε κλατάρει στην ύφεση; Ας όψονται οι Γερμανοί!

Που μας λένε να υπογράψουμε δήλωση και να βγάλουμε τα αρχαία στο σφυρί και να βάλουμε ξένο επίτροπο να μας κάνει κουμάντο στα οικονομικά και να μη κάνουμε εκλογές αν δεν ψηφίσουμε πασόκ και νουδού; Καταραμένη Γερμανία!

Πόσο μακριά είναι όλα αυτά από την πραγματικότητα; Έτη φωτός! Γιατί τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν είναι γερμανική έμπνευση, δημιουργία ή πατέντα. Γιατί άλλο η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Μέρκελ και άλλο η Γερμανία και ο γερμανικός λαός.

Δεν λέμε ότι δεν έχουν κουσούρια, ποιός δεν έχει; Αλλά σαν οργανωμένη κοινωνία και κράτος βρίσκονται πάμπολλα τέρμινα πιο μπροστά από μας, ας μην γελιώμαστε. Και δεν μιλάω για βιομηχανίες και οικονομική ευρωστία και τεχνολογία και εξαγωγές και για υποβρύχια που γέρνουνε, αλλά παρόλα αυτά πουλιούνται γιατί υπάρχουν άλλοι σαφώς πιό γάτες από τους Γερμανούς.

Μιλάω για τον κύριο Βουλφ, τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Αυτόν τον απίθανο λεχρίτη που αναγκάστηκε σήμερα να μαζέψει τα μπογαλάκια του από το προεδρικό μέγαρο και να πάει στα τσακίδια! Και όχι μόνο αυτό, από αύριο θα έχει τα τζίνια της γερμανικής μπατσαρίας στον σβέρκο του!

Γιατί; Για...ψύλλου πήδημα! Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν σαν αδίκημα, ή είναι αδίκημα στην χώρα μας αν εσύ είσαι μερακλής και πλερώνεις εσύ τα σφηνάκια άμα βγεις με τον δικό μας τον Κάρολο για ποτό; Τόσο...πίσω η Γερμανία που λέτε.

Τον φάγανε τον Πρόεδρό τους τα γερμανάκια και καλά του κάνανε! Αλοίμονο σε μας που δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο σημείο να...δοκιμάσουμε λίγο τους δικούς μας. Σ΄εμάς τους ξύπνιους τα ρολόγια πάνε ανάποδα, ο πολιτικός είναι στο απυρόβλητο, γαμάει και δέρνει. Πολιτικό ήθος στην Ελλαδίτσα μας; Ευνομία στην Ψωροκώσταινα; Πολύ θλιβερά πράγματα για να χρησιμοποιούνται σαν ανέκδοτα.

Χαρά μεγάλη σήμερα για την πτώση του Γερμανού λαμόγιου, θλίψη απέραντη που κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό σ΄εμάς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου