14/2/12

Υπάρχουν νταβατζήδες και νταβατζήδες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjq6TzX4z3AoLZGLh5HVOhKS1rZb1AibROFAsOiwBqsjhYah_9rcuqCc8X0QH4hv0reo67gw49n2vrf9rkOzKx9QysL-XsLZf1-jDdmMnvaAQA-6Mse_jXraeIlfspXsaZQLoH4hdZiY0Y/s1600/The_Bordello.jpg

Συνταράσσει η είδηση που ψαρέψαμε στα ρηχά νερά του διαδίκτυου: Έλληνας νταβατζής ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην πρωτεύουσα της χώρας, Βιέννη, διαθέτει ορισμένα δωμάτια του εταμπλισεμάν του στην διάθεση άστεγων της πόλης.


Αναδουλειές λόγω ψύχους βλέπετε, που να σου σηκωθεί στους μείον 20, έκανε ο συμπατριώτης μας την ανάγκη φιλότιμο και τα υπόλοιπα στο αυθεντικό δημοσίευμα που αναρτώ παρακάτω.

Έλληνας άνοιξε οίκο ανοχής για άστεγους στην Αυστρία

Έλληνας άνοιξε οίκο ανοχής για άστεγους στην Αυστρία
Οι άστεγοι σχηματίζουν ουρά σε έναν οίκο ανοχής στην Αυστρία καθώς ο ιδιοκτήτης του τους προσφέρει δωρεάν στέγη…

Ο Πίτερ Λάσκαρης, ο ιδιοκτήτης του Red Rooms Laufhaus στη Βιέννη, υποδέχεται τους άστεγους μιας και η θερμοκρασία αγγίζει τους -20 βαθμούς!

Στις προσφορές περιλαμβάνονται ένα ζεστό δείπνο και ένα εξίσου ζεστό κρεβάτι, αλλά όχι άλλες υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, η πρωτοβουλία αυτή έγινε τόσο δημοφιλής που ο Λάσκαρης συζητά και με άλλους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής συμβουλεύοντάς τους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

«Λόγω του ψύχους που επικρατεί, οι δουλειές έχουν «παγώσει» οπότε πολλά δωμάτια μένουν άδεια. Οπότε είναι ντροπή να μην τα χρησιμοποιούμε για καλό σκοπό», εξηγεί ο ανθρωπιστής επιχειρηματίας.

Κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο και ο κάθε καλεσμένος απολαμβάνει καθαρά σεντόνια και καθαρές πετσέτες. «Δεν θέλω κανέναν έξω στο κρύο», τονίζει. «Κανένα από τα κορίτσια δεν παραπονιέται, κι αυτό γιατί συμπονούν και εκείνες τους άστεγους…»

πηγή: tsantiri.gr



Ανοίγει τον οίκο ανοχής για να δώσει λίγο ζεστασιά στους άστεγους της πόλης! Να τι μπορεί να κάνει ένας νταβατζής για να σώσει την ψυχή του! 

Οι "δικοί" μας νταβατζήδες στο Ελλάντα όμως ακολουθούν μιά εντελώς αντίθετη πορεία: Αυτοί κάνανε όλη την χώρα μπουρδέλλο και ανοίξανε τους δρόμους για να υποδεχτούν τον μαλάκα τον πολίτη (που πίστεψε σ΄αυτούς) όταν αυτός με το καλό μείνει άστεγος.

Ούτε για να σώσουν την ψυχή τους δεν ενδιαφέρονται οι "δικοί μας", είπατε;
Ποιά ψυχή;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου