10/2/12

Διασπάται ο λα.ο.ς;

http://politesstoproskinio.files.wordpress.com/2011/11/cebcceb1cf85cf81cebfceb3ceb9ceb1cebbcebfcf85cf81cebfcf831.jpg

Ο κόσμος στηρίζει πάντως τον συναγερμό

Πάει φουλ για διάσπαση ο λα.ο.ς! Πριν κάνουν την παπαριά και μπουν στην κυβέρνηση της τρόϊκας, οι πωλήσεις βιβλίων στις γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές έσπαγαν όλα τα ρεκόρ. Μπορεί να ήταν συνέχεια βραχνιασμένος ο Άδωνις, αλλά ο τζίρος ήταν γαμάτος και κύλαγε ο παράς. Με το μπέκα μέσα όμως άλλαξαν όλα! Φώναζε ο κόσμος, "πούσαστε ρε, δεν πουλάει κανένας πιά σε τούτο το βιβλιοπωλείο;" Ή τους τάχωνε χοντρά λόγω μέτρων και λοιπών στάσεων πηδήματος, "κουφάλες εθνίκια-είσαστε καθήκια".

Πέφτανε τα ποσοστά, φώναζε το βαθύ λα.ο.ς, ωχ πάμε κατά διαόλου λέει ο Καρατζαφύρερ, πάμε παιδιά γιατί βλέπω να μας πηγαίνουν καροτσάκι σε λίγο. Και μπορεί μεν να τα συμφωνήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα μέτρα, αλλά εμείς δεν τα ψηφίζουμε σήμερα, μαγκιά μας!

Τ΄ακούνε οι Βορίδης-Γεωργιάδης και τους σηκώνεται η τρίχα: Αρχηγέ πες ότι θες, εμείς παραιτούμαστε, αλλά τα μέτρα θα τα ψηφίσουμε!

Ρε έτσι, ρε γιουβέτσι, ρε μη τα ψηφάτε γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει, όχι θα τα ψηφίσουμε δαγκωτά να σκάσεις, ρε άει πνιγείτε, ρε άει πνίξου εσύ, της μάνας σου, της δικιά σου, τέτοια ωραία.

Κάτι για διαγραφή άρχισε να κυκλοφορεί στα μήντια, κάτι για την ίδρυση φράξιας, λα.ο.ς-εσωτερικού λένε, και να φωνάζει και να ωρύεται ο φύρερ, "ένα είναι το λα.ο.ς".

Άντε να δούμε!

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σου

    Βρε δεν πα να κόψουνε αυτοί το σβέρκο τους εμείς πρέπει να τους κόψουμε τον κ....ο.

    Έτσι αύριο όλη μέρα παίρνουμε τους δρόμους να ενημερώσουμε να ξεσηκώσουμε να πείσουμε και την Κυριακή όλοι μαζί οργανωμένα δίνουμε την απάντησή μας

    Μπορούμε πρέπει δεν έχουμε άλλη επιλογή δεν έχουμε άλλα περιθώρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή