9/2/12

Διαπραγμάτευση ήθελε ο Αντωνάκης για να μας σαμαρώσει!

http://2.static.slando.com/photos/live/57/samari_13104157_1_F.jpg


Πλάκα έχει. Έκανε τα δικά του όλο τον καιρό η πασοκαθηκαρία και σιχτιριζότανε δήθεν ο φίλτατος καραμαλάκας που την έφερε στην εξουσία: Αχού πως με πονάει η βοϊδόπ.... (σήμερα έχω κρίση σεμνοτυφίας) που μου μπήξατε όταν έσκυβα για να βρω τα λεφτά που υπάρχουνε. Ωχ μάνα μου πόνος, και αφού δεν μπορώ να κάτσω πλέον πουθενά, θα πουλήσω το καθιστικό και θα πάρω στασίδια! Αχ κακούργα σοσιαλησταρία πως με βούλιαξες πάνω που μ΄έσωνες! Φέρτε μου μία δημοσκόπηση, να τους ξεσκίσω, να ψηφίσω Σαμαρά που κάνει και φίνες ηρωικές διαπραγματεύσεις!

Και έπεφτε το ποσοστό της πράσινης ακρίδας και καμάρωνε πρώτος και ωραίος ο ήρωας Αντώνης Σαμαράς που δεν γούσταρε τα Μνημόνια. 31% των καραστόκων ψηφοφόρων τον έχαφτε αμάσητο μαζί με τα σαράντα τσουβάλια καρβουνόσκονη που αμόλαγε σε κάθε εμφάνισή του μπροστά στις κάμερες και στα μικρόφωνα. Ελπίδα λέει ο Σαμαράς! Προοπτική μέλλοντος ο Σαμαράς! Αντιστασιακός ο Σαμαράς! Αντιμνημονιακός ο Σαμαράς! Σκίστης της τρόϊκας ο Σαμαράς!

Ναι, ο Σαμαράς! Ο παρακμιακός καρατσόγλανος που δεν έχει δουλέψει ούτε μιά μέρα στη ζωή του! Δώσαμε τα φώτα στον κόσμο, λένε κάποιοι. Αν τα δώσαμε λέει! Όλα! Ούτε κεράκι, ούτε σπαρματσέτο δεν μας έμεινε, να ξύσουμε στο σκοτάδι τα απαυτά μας, όταν μας φαγουρίζουνε. Απόλυτο σκοτάδι: Αφού βγάλαμε τον ανθυπομαλάκα τον Γιωργάκη πρωτοσύγγελο του κράτους, να μη βγάλουμε και τον Αντωνάκη που τόχει μεράκι να καταντήσει πρωθυπουργός και περπατάει απ΄τον καημό του λες και φοράει γλάστρες γεμάτες μπετόν αντί για παπούτσια;

Σωτήρας και ο Αντωνάκης! Βγάλτε με πρωθυπουργό παιδιά και να δείτε τι γαμάτες διαπραγματεύσεις κάνω εγώ όταν πάρω φόρα! Διαπραγμάτευση! Ποιός; Ο Σαμαράς! Αυτός που δεν είναι ικανός να διαπραγματευτεί δυό γαϊδουριώνε άχυρα! Αυτός που τα "κατάφερε" σαν ΥΠΕΞ να τον φασκελώνει όλος ο Ελληνισμός και να τον χειροκροτάνε όλοι οι άσπονδοι φίλοι μας.

Διαπραγμάτευση θέλατε ε; Ε, φάτε την αφού την θέλατε τόσο! Και γαμώ τις διαπραγματεύσεις! Πανικοβλήθηκε όλο το σκυλολόϊ, ντόπιο και ξένο, άτακτη υποχώρηση και όπου φύγει-φύγει! Και τα μέτρα ξεχάσανε, και ο βήχας τους κόπηκε, και τους τόκους μας χαρίσανε, χώρια το διχίλιαρο που σκάσανε στον κάθε έναν πολίτη ένεκα ψυχική οδύνη και "λυπούμεθα πολύ".

Διαπραγμάτευση τσαμπούναγε ο έτερος ξεσκισμένος καραχορτάτος από καλοπέραση, αλλά καραπεινασμένος για εξουσία, να λοιπόν τι εννοούσε με την λέξη αυτή. Να ποιά είναι η "ελπίδα", να η "εναλλακτική λύση", να το φως που θα διαλύσει το σκοτάδι, να η ρόμπα που ήθελε να το παίξει Ρομπέν των Δασών!

Γαμάτη διαπραγμάτευση, γαμάτα νέα μέτρα. Ψοφήσαμε; Ή βρισκόμαστε διασωληνωμένοι, αλλά ακόμα εν ζωή, στην εντατική; Από μας εξαρτάται! Οι λαοί δεν έχουν την πολυτέλεια του θανάτου. Παλεύουν ή παραδίνονται, αυτό είναι η ζωή και ο θάνατος των λαών.

Δεν νομίζετε ότι πεθάναμε αρκετά τα τελευταία τρία μνημονιακά χρόνια; Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός πλέον να ζωντανέψουμε και να παλαίψουμε για την ζωή μας; Δεν νομίζετε, ότι είναι καιρός να ψοφήσουν τα σαπάκια των πασόκ/νουδού/στόκ.ο.ς; Ε άντε ντε τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου