9/2/12

Καρατζαferries: Δραματική η σύσκεψη...

http://static.doldigital.net/webstatic/2A90B06C337A996AA1B8EC525FEF4514.jpg

Δραματική ήταν η σύσκεψη των αρχηγών, είπε ο Καρατζαφέρης, ο συγκυβερνήτης αυτής της γαμημένης χώρας. Γιά ποιόν όμως δεν μας είπε. Μήπως για τον Παπατράπεζα, που έχει πέντε τσουβάλια γεμάτα ευρώπουλα στην άκρη και εκατόν τριανταδύο τράπεζες έτοιμες να του δώσουν πέντε ζεμπίλια ρευστό μηνιαίως για να αναλάβει μάνατζερ; Ή μήπως για τα...φτωχαδάκια τους Παπανδρεοσαμαράδες, που την έχουν αράξει εδώ και τριάντα και χρόνια πάνω στην αιμορροΐδα του Έλληνα και περνάνε ως περνάνε τα καθώς πρέπει τσιμπούρια;

Ή πέρασε δράμα ο φασιστοκάθηκας ο Καρατζαφέρης που δεν ξέρει τι έχει; Μπα, κανένας από δαύτους δεν πέρασε δράμα, χορτάτοι είναι οι ξεσκισμένοι, δεν υφίσταται υπαρξιακό δράμα γιά αυτούς. Το δράμα, το ζόρι, το νταμάρι του Σίσυφου άλλος το κουβαλάει στις πλάτες του, ο γνωστός ύποπτος, ο αρχιμαλάκας λαός.

Αλλά υπάρχει τρόπος να...μετατοπιστεί λιγάκι το δράμα. Αρκεί να το πάρουμε επιτέλους απόφαση. Και μη φοβάστε, αν δεν πάρουμε εμείς την απόφαση και μάλιστα εδώ και τώρα, ε θα μας πάρει και θα μας σηκώσει αυτή!

Το δράμα της συμμορίας της εγκάθετης κυβέρνησης της φασιστοδεξιάς χρειάζεται σενάριο και σκηνοθεσία.

Και σκηνοθέτης και σεναριογράφος μπορεί να είναι μόνο ο λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου