23/3/12

Ραγκούσης-Βορίδης. Ένα ή δύο. Χι δεν παίζει!

http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/03/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82.jpg

Δύο από τους πλέον...δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης της τρόϊκας, ο γραβατοκοστουμοκυριλέ αλλά και καραφασισταρέ Βορίδης και ο πρώην παττακός εσωτερικών Ραγκουσοκηπουρός του -φτου φτου φτου, πίσω μου σ΄έχω σατανά- Γιωργάκη,  πήραν τα ταξί, αλλά δεν τα πήραν έτσι γιά τσάρκα, αλλά στο κρανίο.

Τσι πουτάνας ο φράχτης! Τρίζουν οι πιάτσες, τρίζει το υπουργικό συμβούλιο, τρίζει και η καρέκλα του Βενιζέλου, αλλά μη πάει ο νους σας στο πονηρό, τα άτιμα τα κιλά μόνο. Ο ξαδερφούλης της Νταλάραινας δεν πάει το νομοσχέδιο Βορίδη με τίποτα! Νομοσχέδιο απελευθέρωσης του επαγγέλματος είναι αυτό ρε ή η φάτσα της Διαμαντοπούλου σε δέκα χρόνια, φωνάζει έξαλλος ο Ραγκούσης, που την βρίσκει φαίνεται ακόμα υποφερτή την μουσούδα της Αννούλας. Και γιά να δώσει περισσότερη έμφαση στον σιχτίρ-τσαμπουκά του, χαρακτηρίζει τα του νομοσχεδίου "πολιτικά ανήθικα"! Όπως το παλιό ανέκδοτο με τον Μπόμπο δηλαδή:

Μαμά: Που είσαι ρε συ Μπόμπο, που σε φωνάζω τόση ώρα;
Μπόμπος: Στο υπόγειο μαμά και πηδάω την αδερφή μου,
Μαμά: Α και νόμιζα ότι κάπνιζες πάλι!

Όλα τα άλλα τα λαμπρά που έζμπρωξε με όλες του τις δυνάμεις το παριανό αγκαγκούγκα τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν ηθικά βλέπετε, το νομοσχέδιο απελευθέρωσης (ελευθερία ή θάνατος, πολύ απελευθέρωση) του επαγγέλματος του ταξί έτυχε να του βγει...τσουλάκι.

Ο Βορίδης τώρα κάνει τον γρύλο. Νουδού το κομματάκι του πιά, δεν πάει τώρα να έχεις μισό μουστάκι και να γρυλλίζεις χλάχτεν φλούχτεν φερμπότεν μπομπότεν. Τώρα βουτάει παξιμάδι στο γάλα και σπικάρει παπάρα: Σας περικαλώ κύργε πρώην φασίστα (αλλά και νυν, αλλά δεν το λέμε ανοιχτά τώρα που είμεθα απαξάπαντες και τα δυό μας μέλη της εθνοσωτήριας κυβέρνησης), αφήκετέ με να κάμνω την δουλειά μου μαζί με τα τροϊκανάκια και άει PSI, και άει κουρέψου δηλαδή.

Την πρόταση του βραχόκηπου, να λύσουν δυναμικά τις διαφορές τους πηδώντας από την ταράτσα του Πύργου Αθηνών και όποιος επιζήσει, έχει δίκιο, δεν την δέχτηκαν όμως. Να πως πάνε χαράμι όλες οι καλές ιδέες στην πατρίδα μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου