2/3/12

Όλοι στους δρόμους! Φτιάχνει κόμμα ο Καστανίδης!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPZK52-qCADhOtjZbER6Tzzh1ORezIGwRKUkZ4hTy_sBb6RVMN5MbIsVXOSz23RtOMeJ4BRsFxcOFcldrKh64ssHgzWe2fRcr5EadcqNChCDkLf1vReMkjHEncklMPhdYBjU1BQqKRIw/s400/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%97-%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3.jpg


Κώμα ιδρύει και ο ανά την Άνω Δαμάστα ξακουστός αντιμνημονιακός πρώην πολιτικός του πασόκ, Χάρης Καστανίδης! Δεν ήθελε αρχικά, τι κόμμα να κάνω ρε παιδιά, λέει, που τον έχω φλομώσει με "καθήστε ρε ήσυχα κάτω να σας σώσουμε, μαλάκες" τον ψηφοφόρο; Τελικά τον έπεισε η ομοϊδεάτης του, η και γαμώ τις αντιμνημονιακές τροϊκοκαρακάξες, Λούκα Κατσέλη: Ρε συ Χάρη, δεν θα το αντέξει ο Νεοέλληνας, να μην μπορεί να φάει άλλο στην μάπα, τέτοια γαμάτη μάπα σαν και την δικιά σου, μην τους το κάνεις αυτό ρε μεγάλε! Ε τι να κάνει; Λύγισε κάποτε...

Μαζί με την Αρσέναινα και κάτι άλλα διωγμένα λαμόγια του πασόκ σκαρώνουν νέο κίνημα, αλλά τι κίνημα! Έτη φωτός πιό πανελλήνιο από το αρχικό, τρεις φορές πιό "λεφτά υπάρχουν" από το Γιωργακικό, άρα σαφώς σοσιαλιστικότερο του ορίτζιναλ, αλλά προπάντων με πολύ περισσότερη κίνηση. Η κίνηση που διακρίνει τον νέο πολιτικό σχηματισμό είναι τόσο έντονη, που μπροστά του τα άλλα πανελλήνια σοσάλια κινήματα φαντάζουν...σταματημένα. Μπαίνεις-βγαίνεις, μπαίνει όποιος βγήκε αλλού, η Κατσέλη μάλιστα έσπασε κάθε ρεκόρ μεσαοξωμεσαωξοσμού, δεν προλάβαινε ο Παπαπαπάρας να την μπαινοβγάζει! 
Έτσι δεν ξαφνιάζει, ότι κάθε πρόταση ονομασίας πήγαζε κατ΄ευθείαν από την μαγική αυτή λέξη: Κίνηση. Εν συντομία οι προτάσεις για όνομα του κόμματος που έβγαλαν πιό πολύ γέλιο αλλά κόπηκαν στο τέλος είναι οι: 
"Κουνήσου ευλογημένη"

"Χαμός"

"Πω πω, γίνεται της πουτάνας"

"Κίνησε η Γερακίνα"

"Κηφισίας στις 3 το μεσημέρι" (Άσχετο, αλλά και γαμώ το μποτιλιάρισμα!)

"Πατείς με πατώσε"

Στο τέλος υπερίσχυσε το συναίσθημα της λογικής και το νεοσυσταθέν κόμμα θα ονομαστεί ΚΑΚΑ. (Κακά, από τα αρχικά των ΚΑστανίδης και ΚΑτσέλη. Πάλι καλά που δεν σκέφτηκαν παλιά να ιδρύσουν κόμμα ο τραγουδιστής Πουλόπουλος και ο ζωγράφος Τσαρούχης)
Κεντρική ιδεολογία του ΚΑΚΑ θα είναι ο καστανιδικός Κατσελισμός, έμβλημά του, λόγω καταγωγής του αρχηγού, ο Πόντιος Πιλάτος.

Μοναδική έγνοια των ιδρυτών του ΚΑΚΑ είναι ο κίνδυνος δημιουργίας φράξιας, η οποία θα οδηγήσει μάλλον σε διάσπαση του κόμματος και δημιουργία νέου: 
Μάλλον του ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου