19/3/12

Ματσάρα το ΠΑΟ-OΣΦΠ χθες! Να γιατί θα ψηφίσω Βενιζέλο ή Σαμαρά!

http://www.newsit.gr/files/Image/19-03-2012/resized/MME1_515_355.jpg


Έλαμψε χθες σε όλο του το μεγαλείο το κοινωνικό σύστημα αυτοκαταστροφής, που λάνσαρε με τόση επιτυχία η πανούκλα του πασόκ και σιγοντάρησε κατά δύναμη η μούχλα της νέας δημοκρατίας!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην μπαλλίτσα και να βλέπεις να ρέει ακατάπαυστα παντού πολιτισμός και να γίνεται όλη η χώρα Λούτσα, πλημμύρα!

Πόσες φορές το είδαμε το έργο; Στην μπάλλα, στο μπάσκετ, στο βόλλεϋ...γυναικών, παντού; Πόσες φορές βγήκαν οι ηγέτες αυτής της χώρας από τα ρούχα τους, πω πω ρεζίλια και παγκόσμια ντροπή και σαν δε ντρεπόμαστε; Τι μέτρα πάρθηκαν από την μούργα του δικομματισμού γιά την εξάλειψη αυτών των αηδιαστικών φαινόμενων; Τα ίδια μέτρα που πάρθηκαν για τα φακελλάκια στα νοσοκομεία, γιά τις μίζες της Siemens, γιά την διαπλοκή με την "εκδοτική κατασκευαστικερία", γιά την διαφθορά στην πολιτική, γιά το αυθαίρετο χτίσιμο, γιά την φοροδιαφυγή, γιά την κατάχρηση εξουσίας, γιά το σελφ σέρβις στο δημόσιο, γιά την ληστεία των ταμείων, γιά τα σκάνδαλα, γιά, γιά, γιά....

Νάθινγκ, τσ μέτρο, μέτρο γιόκ, νιέντε, νιξ μέτερ, ντιπ από δαύτο, αυτό έλειπε να παίρνει ...αποσμητικά μέτρα ο Αχόρταγος! Μα πως να πάρουν; Κακό πράμα η βία, λένε, αλλά να, ξέρεις υπάρχουν μέσα στα πρασινάκια και κάτι άλλοι "πράσινοι" ή "γαλάζιοι", όπως και στους κοκκινούληδες παρακαλώ, να μη πάρουμε δικούς μας ανθρώπους στον λαιμό μας, δεν γίνεται. Καλή η νομιμότητα σίγουρα, αλλά να μην τον χαντακώσουμε κι΄όλας τον "έτσι", που όσο νάναι δεν είναι και τυχαία ο "έτσι", όπως και εμείς δεν είμαστε τυχαία οι "αλλιώς".

Ο ξάδερφος του καλύτερου φίλου του μπατζανάκη του γείτονα, η σχέση όλων των "μπασμένων" στο παιχνίδι με το σύστημα, το ένα χέρι πλένει λοιπόν το άλλο και τα δυό βρωμάνε και ζέχνουνε! Δεν γίνεται να αλλάξει κάτι, γιατί αν αλλάξει δεν υφίσταται πλέον σύστημα πασόκ-νδ! Άμα αλλάξεις τις ρόδες και το σασί ενός αυτοκινήτου και βάλεις σανίδα και ρουλεμάν, δεν είναι πιά αυτοκίνητο αλλά πατίνι.

Και όμως, μερικές φορές οι λύσεις είναι τόσο απλές! Στην περίπτωση του ποδόσφαιρου μάλιστα, απλούστατες! Το κάνεις μία κύριε βάζελε; Μεδέν βαθμουλάκια, τριάκοντα χελιάρικα πρόστιμο, μείον πέντε ποντούλια και δύο άνευ οπαδών ματσάκια, να βάλεις μυαλό! Τι; Το ξανάκανες κύριε γαυρούλη; Μεδέν βαθμοί, εκατό χελιαρικάκια προστιμάρα, μείον δέκα ποντικοί και πέντε ματσάκια άνευ καφρίλας και εδώ είμαστε πάλι. Τι κυρία χανούμισα; Τόκανες γιά τρίτη φορά; Αυτόματος υποβιβασμός στην Βου Κατηγορία, να παίζεις γιάντες με την Πανθρακικάρα, αν δεν έχει ανεβεί στην Ά Εθνική. Τέταρτη φορά κύριε σκουλήκι; Άμε στην Γ Τοπική, να κάνεις ντέρμπυ με τον κύριο Γύφτο που σε περιμένει εκεί από καιρό.

Απλά πράγματα! Έτσι κάνουν τα άγρια και υποβαθμισμένα ευρωπαϊκά κράτη και έχουν λύσει το πρόβλημα, δεν είναι επιτέλους η σειρά μας πού ΄μαστε και πολιτισμένοι και έχουμε δώσει τόση ηλεκτρική ενέργεια στην παγκόσμια ανθρωπότης μαζί με τσι γλόμποι;

Όχι δεν είναι η σειρά μας! Όσο υπάρχουν στην εξουσία τα απόβλητα της παρακμής, πασόκ και νδ, δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα! Και κάτι μου λέει, ότι θα υπάρχουν (έστω με ελαφρά διαφορετική σύνθεση) ακόμα γιά καιρό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου